Most pl adtam (zártam longot) 800-on, aztán meglátjuk :)
Közelgő olasz mentőcsomagról suttognak
http://www.portfolio.hu/gazdasag/kozelgo_olasz_mentocsomagrol_suttognak.5.185745.html
Nagyjából 3%-al kevesebbet ment a korábbi ATH fölé mint snp. Ha jól számoltam persze, mert csak sacc/kb kalkulálgattam.
Az vsz nem jelentős különbség. Bárcsak a Bux is ezt mutatta volna. Az max esésben hozza a várakozásokat egyelőre, na de majd lesz ez máshogy is vsz.
Daxot én azért szeretem mert nagyon jól reagál usára. Ritka , hogy akár csak egy nap eltérne aktuális iránytól. Sokszor túlreagálja még, főleg esésben utóbbi időkben.
Eddig működik amit elgondoltam. 200 napos megfogta. Ez derék.
Még jobb volna egy heves vételi érzelemkitörés, az előző hét fordítottja. :) Na de ne legyünk túl mohók. :)
én ma képzeletem el előre az emelkedést 7.800 fölé is.
Kíváncsi vagyok.
Lezárva, úgy is el kell mennem. Itt a teteje ezek szerint, nyugodtan lehet shortolni, ezek után nem hinném h 800 fölé megy :))
Fele azért bennmaradt.
Ma várható adatok:
EZ 09:10 Az EKB-tól Coeure tart beszédet
HU 14:00 MNB kamatdöntés bejelentése, jún., jelenleg: 4,50%, várt: 4,25%
US 14:30 Tartós javak megrendelési szintje (hó/hó), máj., előző: 3,5%, várt: 3,0%
HU 15:00 MNB közlemény publikálása a kamatdöntésről
US 15:00 S&P/Case-Shiller lakásárak változása (20 nagyvárosra, év/év), ápr., előző: 10,9%, várt: 10,6%
US 16:00 Conference Board fogyasztói bizalmi index, jún., előző: 76,2 pont, várt: 75 pont
US 16:00 Újlakás-eladások, máj., előző: 454 ezer db, várt: 460 ezer db
US 23:00 Az amerikai pénzügyminiszter, Lew tart beszédet
igen a forint miatt ha certizel.
Én ezért léptem USD huf shortba tegnap.
Most adtam el.
Sokszor nagy mázlim is van. japán katasztrófa idején minden pénzt shortba raktam előtte.
mert már esnie kéne, később látszik, hogy bármennyi emelkedésre képes (tehát az elgondolás nem volt jó, de), de akkor a atomerőmű miatt összeomlik az árfolyam egy hét múlva. Mázli.
Na 20 ponttal kevesebbet ér a dax certi 7730-nál, mint tegnap zárás előtt. Szép. Gondolom a huf miatt.
na akkor érted, én meg ami itt jön annak egy része megy máshol.
Így mulat egy magyar úr. :)
HUF shortot adva és a jenek is. Ez jó volt.
Megpróbálom mást kerülni ami nem megy. :) 4-5 re szűkítem a kört, amibe belemehetek.
jós, sajnos nem, de jó lenne, majd 100 ponttal a záró felett és jön 9 óra, nincs ok a további emelkedésre, szinte ha lehet mondani biztos a vissza. De fontos nap jön, ha megnézed a napos daxot.
A tegnapi alj környékén meg kéne állnia. Ha nem szép kis esés jöhet még.
Nemsokára megtudjuk milyen a pánik még.
A legtöbb német részvény lassan elég komoly támaszához ér.