Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Re: nincs cím

#633185 taresz Előzmény: #633184

Miért pont májusban mentek ATH-ra? Szerintem nem sokan várták. Nincs messze az a 8k. Szerintem felmegy, ha másért nem csak azért, hogy szopjon mindkét tábor.

#633181 Dénes Előzmény: #633173

"Nekem vannak kétségeim, még lefele várnám, de meglátjuk."

nos a végén szépen visszament egy kicsit.

#633173 Dénes Előzmény: #633170

Hatalmas fordulat az amerikai tőzsdéken

http://www.portfolio.hu/piaci_osszefoglalo/hatalmas_fordulat_az_amerikai_tozsdeken.5.185652.html

Bár a kereskedés elején továbbra is az amerikai jegybank eszközvásárlási programjának közelgő vége illetve lassítása valamint a kínai növekedési problémák miatt aggódtak a befektetők, a pesszimista hangulatot a kínai bankrendszer felől érkező hírek is fokozták. A záráshoz közeledve azonban számottevően oldódott a pesszimizmus, miután két amerikai jegybankár is igyekezett csillapítani a feszültséget. Így az irányadó tőzsdemutatók már közel 1 százalékot ledolgoztak a nap eleji esésből.

#633169 Dénes Előzmény: #633167

hát, mivel még lefele tartunk és ez egy kis korrekció volt, ideje volt az esés mértékét nézve, így majd holnap és szerdán derül ki tényleg megnyugodnak-e a piacok.

Nekem vannak kétségeim, még lefele várnám, de meglátjuk.

#633166 Dénes Előzmény: #633164

Ha korábbról van akkor semmi gond.

Ha mai akkor kár. Én el szoktam adni ilyen ideges időkben realizálom egy bizonyos méret után.

Így persze sokszor idő előtt adom el, de olyan sincs, hogy benne ragadok, vagy kevés alakalommal.

Azért még nincs bika piac. Csak egy korrekció volt nyilatkozatnak köszönhetően.

Holnap kiderül.

#633164 Fornit Előzmény: #633162

Nem ártott volna délután lezárni a shortot, de már akkor is felfelé húzgálták.

#633068 Fornit Előzmény: #633063

Úgy néz ki tart, első 10 perc erős volt usában, nem reagált érdemi eséssel rá.

.. na tessék 7710.