Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#632841 Előzmény: #632657

Nézd, azért én azt nem hiszem, hogy az egész világ összes tőzsdéjét bedöntik annak érdekében, hogy Orbán megbukjon Magyarországon. Én elhiszem, hogy sokanm fetisizálják és gyűlölik ezért errefelé, de ennyire mégsem kellene sem nagy, sem fontos embernek nézni. Ha mondjuk a következő választást is megnyeri 2/3-al, akkor már oda fognak rá figyelni, mert akkor hosszú távon kell vele számolni, de egyebekben nem fognak ekkora erőfeszítéseket tenni az elbuktatása érdekében.

Annál sokkal gazdaságosabb, egyszerűbb, ha az 50%+ megválasztása után csinálnak pánikot és forradalmat, abban csak a magyarok döglenének mint a legyek, az tetszetős lenne, hiszen akkor különösebb erő és pénzbefektetés nélkül is megfeküdne a forint és a tőzsde is, vagyis kifejezetten jó pénzt lehetne rajta egyszer keresni és még egyszer, amikor szétverik a magyarok pofáját, hogy rend legyen európáner módra.

Jelen pillanatban az a figyelemreméltó, hogy a marxista oldalon csupa bukott politikus van, időnként még az emésztőből is feljön egy két böffenet, de egyebekben csak a legvisszataszítóbb alakok vannak ott, akik végképp képtelenek voltak maguknak máshol megélhetést találni. Semmi komoly prominens, vagy szimpatikus ember nincs arrafelé, az egész olyan, mintha MINDENKI végleg elhagyta volna a süllyedő hajót, már senki sem kompromittálja magát velük.

Ilyenbe pedig pénzember nem fektet annyi pénzt, amennyi ahhoz kellene, amit leírtál fentebb. Nem üzlet.

Ráadásul a nép már nem tőzsdézik (látszik is a forgalmon), a manyupot is beszántották, tehát már az sem érdekli, akit pedig érdekelt a devizaárfolyam az rég árfolyamgátas és marhára magasról tesz az árfolyamra. Az €100.000 bankbetétek védelme immár unios deklaráció, nem egyszerű már egy KOMOLY pánik gerjesztése. Nem lehetetlen, de csak emlékezz vissza, hogy mennyi energiát fektettek ebbe úgy egy éve - oszt az sem ért el célt, pedig akkor igen keményen megnyomták ezt külföldről, akkor erre nagyon komoly pénzeket áldoztak - zéró eredménnyel.

Kétszer nem ül fel spekuláns a marxista uszításnak, hogy érdemes erre pénzt áldozni...

Re: nincs tárgy

#632677 Davenport Előzmény: #632359

Most pipa vagyok magamra, hogy nem hallgattam rád és elhamarkodtam a vételt. Azért nem mindegy, hogy 4630-on vagy 4500 környékén vásárol az ember. Ma találkozom a régi haverokkal és alkoholba fojtom a bánatom.

#632662 banyaiz Előzmény: #632657

Túl kicsi hal ehhez Viktor , hogy a megbuktatása miatt manipulálják egy ország devizáját, tőzsdéjét stb.

Minek ? Legnagyobb ellensége saját maga elég meghallgatni miket beszél . Előbb utóbb saját cipőfűzőjén is átesik, kár rá költeni. :)

Viszont ha a világban tartósan elromlana a hangulat akkor nagy gáz van nálunk. Ott billegünk a recesszió és a növekedés határán baromi nagy megszorítások árán költségvetési hiány 3% alatt tartva elmúlt években, mnyp felélése stb, államadósság továbbra is 80% felett.

Itt most átsöpörne a világon egy válsághullám és a 0-1% közötti idei növekedésünk helyett jönne mínusz 1-2-3% akkor aztán térdre imához. Ez nagyon nem kellene.

#632661 lagwagoner Előzmény: #632657

Szerinted érdekel, érint valakit is a tőzsde a lakosság körében általában? A lakosság hány százaléka tőzsdézik? Az EUR kit érdekel?

Bankpánik? Ez nekem is új!

#632659 Fornit Előzmény: #632657

Ha meglesznek hiánytalanul a $-jaim és 280-nál áll, akkor én nem leszek elégedetlen, főleg ha a buxot is shortolom :))

#632657 Zotya32 Előzmény: #632638

meglátjuk, mivel lehet meggyőzni a zembereket, hogy ovira ne szavazzanak? ha a választások előtt pár hónappal - hogy a fejekbe jól bevésődjön - olyan bukcsi jön, hogy mindenki megemlegeti... elszálló ft, zuhanó tőzsde, már-már csődhangulat, bankpánik... ideális előkészítése ennek az MSCI machina.

#632632 banyaiz Előzmény: #632621

Inkább alkohol topik. :)

Macika: Most majd elválik milyen jegybankelnök Tolcsy mester. Kicsit komolyabb lesz ez a parahullám akkor a jegybanki körüli történésekre kíváncsi vagyok. De ha elkezd gonosz spekulánsozni jegybankelnökként is akkor berosálok. :)

#632631 Zotya32 Előzmény: #632609

Kezdődik a harc viktor ellen.

Ft 300 környékén, cds emelkedik, MSCI felülvizsgálat, tőzsdepánik, zuhanó árfolyam, stabilitási pánik, hibás reakciók, és a majd a megmentő bajnai terv. Tavasszal meg mindenki rohan majd leváltani a kormányt... Ezt találtam ki a 40 fokban. Másképp ovi marad még pár évig.

#632623 banyaiz Előzmény: #632617

Az elvileg nem rossz , hogy kikerültünk, csak semmit nem érünk vele ha a gazdaságot nem sikerül felpörgetni.

Egy jó van benne, hogy ha megpróbálják elengedni a hiányt 2014-re vissza is vágnak minket oda. Szóval vmennyire még kontroll alatt vagyunk.

Matávot is rendesen szétkapták.

Emelkedni nem tudunk rendesen menni a vezető piacokkal csúcsokra, de ha jön egy eső hullám akkor nagy királyok vagyunk. Ez nem túl fényes. Gonosz spekulánsok miatt van minden, ja meg a gonosz bankok. :)

#632617 macika Előzmény: #632613

de legalább kikerültünk a túlzott izéből

ahogy a blogos írta ma nekem - pezsgő maci úr )))))))))))))))))))))))))))))))))))))

#632613 banyaiz Előzmény: #632609

Nagyon könnyen lezúgtunk ide. 10%-ot esett a héten.

200 napos itt van már 4400 körül. snp 200 napos 1500 környéke, ha ők azt meglátogatják mi hova **** esünk?

Nem hiszem el , hogy már megint CECe alulsúlyozás is van. Hová súlyoznak már alul minket, a végén átmegyünk negatívba ez így megy.