Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#632562 korpa Előzmény: #632559

így van, de ugye az RC-nél 0,1+0,1% a napon belüli zárás...és tdt-t nem 500 db-al szokás "játszani", ahogy a jobbaktól tanultam sok kicsi sokra megy (főleg ha naponta)

ma is volt egy mini tdt …

#632555 korpa

ma is volt egy mini tdt shortom 5625ről 5595ra

de lassan rá kéne ülni a nap elején felkötik, majd abból le egy százasnyit sztorira...de mint Tapasz én se akarok mohó lenni :)

#632551 Sly-- Előzmény: #632548

"A hazai részvénypiac szempontjából az indexátsúlyozásra érdemes figyelni: a régiós CECE-index új kosara a mai tőzsdezárást követően lép életbe, ebben valamelyest csökken a Richter, a MOL és az OTP súlya, amely főleg a záró szakasz környékén okozhat jelentősebb kilengéseket."

No, 550 alatt állok, sze…

#632544 Ricsi

No, 550 alatt állok, szerintetek kapok még ma?

#632538 banyaiz Előzmény: #632533

Csak ott van a gondjuk, hogy egy QE elzárás az piaci esést hoz, nehéz megjósolni mekkorát az előző kivetések nyoma meglátszik a több éves grafikonon.

Piaci esés pedig kihat az amcsi gazdaságra is . Nem olyan mint nálunk , hogy kit érdekel hol áll a bux vagy ilyesmi. Ott az egy igen alap dolog a gazdaságban tőzsde teljesítménye stb. Így kellene nálunk is de hát ettől fényévékre vagyunk.

Na szóval ezért főhet Fed-nek , kivezetni ki kell egyszer ez egyértelmű, csak most ilyen maszatolással próbálkoznak, hogy nincs konkrét időpont, nincs konkrét terv rá majd a makrók megmutatják. Ezzel próbálják tompítani az egész történetet. Majd meglátjuk, hogy sikerül.

#632499 banyaiz Előzmény: #632498

Amúgy pedig az csúcs mennyire működnek ezek a régi reflexek, hogy válság para pánik, élénkítés nagy emelkedés rossz makrók mellett, javuló makrók élénkítés kivezetésének lehetősége esés. 100 éves sztori és még mindig így mennek a dolgok.

Az külön érdekes lesz most, hogy amcsik mikor jönnek a makrók mire hogyan reagálnak majd, könnyen lehet, hogy a rossz makrókra megugranak, jókra pedig esnek QE kivezetés körüli várakozások miatt.

Fed helyzete bazz nem egyszerű :) Túlpörgetik buborék, hamar leállnak gazdaság is megrogyhat aztán elő kell venni QE4-et. Bernie papa megpróbál mindent, de ebben lavírozni, hát komoly. :)

#632498 banyaiz Előzmény: #632441

Ez hét nem egy diadalmenet a papírnál . Bernie azzal, hogy QE3 ügyben lebegteti a kivezetés közeli lehetőségét megborította a piacokat.

50 napos alá kerültek amcsik , dax is. Otp mondjuk már előtte is, de vsz Otp-nél ez nem akkora téma mert ha Bernie beszédet pozitívan értékelték volna akkor átugorja réssel felfelé az 50 napost 4800 körül.

Szóval 4400-4800 sávozás. Kivéve ha kitör egy komoly para, vagy usát daxot gyorsan visszatépik 50 naposok fölé úgy visszakézből. Kb így látom.

Eddig az a kép volt bennem év vége nagyon erős lesz. Most , hogy Bernie szavaiból az jön le akár év vége környékére időzítheti a qe3 kivezetést hát már zavarosabb a sztori vsz.

#632441 Csusza Előzmény: #632432

:-) Ennyi phaszt, hihetetlen...

Közben nem bírtam tovább, és 616-on egy elviselhető méretű vétellel tovább büntettem magam.

#632428 Csusza Előzmény: #632421

:-D Kretén "médiaszakemberek"...

Ebbe a dögbe meg még mindig nem mertem belevenni.

4600-on újabb vételt esz…

#632427 bajkusz

4600-on újabb vételt eszközöltem. Ezeknek ma még (vagy a közeljövőben) jónak kell lennie valamire.