hiába áll 39.800db 4650-en kikapják...ez mindig így szokott lenni
hiába áll 39.800db 4650-en kikapják...ez mindig így szokott lenni
Most veszel a 4830 on dobott feléért. Ha esik tovább, 4550-ért vissza veszed a másik felét. Ha viszont emelkedik, akkor 4820 on veszed vissza, akkor az pont 0-ban lesz, a 4650 es pedig már nyerőben.
Ez is megoldás lenne, de...
4 900-on vettem, 4 830-on eldobtam a felét, így akarok beleülni 5 100-ig. Illetve a felébe, akkor dobnám a felét 5 100-on.
De ha most a felét veszem vissza és elindul, akkor mit csinálok 5 100-on? Ülök, és nézek ki a fejemből? :)
felét vedd vissza 4650 körül, a másik felét 4550 körül. Pont te nem tudsz ebben dönteni? :-))
Na, segítsetek guruk, kérlek...
Volt otp-m, és bár játszadoztam vele, én 4 900-as beker árral számolok. Akkor be is írtam.
Namost, tegnap eladtam 750 alatt. Most bent állok 550 környékén visszavenni, de nem tudom, jó ötlet-e, vagy vegyem vissza 650 alatt, 100 ponttal lejjebb, mint ahol dobtam.
Célár 5 100, csak hogy legyen mihez mérni a dolgot.
Én meg szűk stopot tettem alá, lehet, hogy csak egy kis múló reggeli erekció volt.
ez mondjuk nem egy vételi jel :D
:-))
Érdekes, ma reggel hirtelen mindenkinek kell, komoly forgalommal veszik. Mondjuk én se bírtam, vettem egy adaggal.
újabb pakkok nyitóban (4675), egy kis hati short zárással megspékelve
650felett vettem egy pakkot..nagy a pánik..pánikban kell venni..
Nabameg, bejelentetted, és itt a kánikula. Tudsz te valamit :D:D
nekem nincs stopom cica fiú, mert otpm sincs, bejelentettem nyár van :)
Lebleuf - igen, esélyes
Köszi, látom a főnök ingerült. Persze én is az lennék, ha a stoppomtól 5 pontra zárna a piac :D:D:D
4738