olaj short 98,7től most eladva. Dax longok most már szépek. stop behúzva.
olaj short 98,7től most eladva. Dax longok most már szépek. stop behúzva.
Szép volt :)
Én meg ücsörgök a pozijaimon, bár a cac shortból záródott már 3 768-on
Shortoltam 8030ig. Aztán reggeli long ment fel egy rövid ideig de végül nullán kiütötte.
újrapróbálkoztam 7985től longgal 8025ön adtam. Ez jó volt.
várok de esésben újra long. Abból indulok ki már nagyot esett ma, hátha most már további beesés MA nem lesz. De óvatosan stop berakva mindig.
Nekem shortban volt egy skalpom, kicsit hamar zártam, de a nyerő az nyerő:)
vagy visszamegy lassan megnyugodva a tegnapi záró felé, vagy beesik 8000 alá, pedig az kemény támasz.
Ha az elesik és tartósan, akkor máshogy nézem, egyelőre longban gondolkozom.
igen vettem dax long certit..pánikban jó venni..most rakok stopot..ez a bolondok órája..
8769 és a 7650 közé szorult egyértelműen! Most főleg az 50 napos közelít hála a FED-nek!
http://www.portfolife.hu/indexek-techelemzes/20130609_dax_technikai_elemzes__2013_majus.aspx
Ha muszáj, persze nem az egészet, 3 dax vételre 4 cac eladás
Rosszul, longot nyitok, eszemben sincs shortot nyitni. Az csak akkor nyílik meg, ha a long nyitása után lefelé kezd esni, de az cac-ban nyílik meg.
Mondok egy példát. Ma nyílt volna dax long 8 288-on. Ekkor a cac mondjuk volt 3 870. Ebben az esetben fedező short nyílt volna 3 820-on. Utána már csak kezelgetnem kell,
Eszerint ha a "varázsszám" ma pl 8266 volt, akkor 8286-on nyitod pl a shortot?
Vagy valamit rosszul értek?
Ez nem stop, varázsszám+20 pontnál nyitás, és 100 ponttal arrébb az egyharmadát zárom, a többivel követem, varázsszám-20 pontra.
Mekkora elmozdulást célzol meg egy ilyen 20 pontos stoppal?
Péntek reggel skalpoltam 1-et longgal, ledolgoztam az előző napi buktát, és még maradt is egy kis kakaós csigára való.
Azóta nem piszkálgattam. Most pl nem is tudom hol van az árfolyama :)