Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#630616 Zotya32 Előzmény: #630615

"A 6% egészségügyi hozzájárulás kamatjövedelmekre történő kiterjesztése."

ez mókás lesz... a kisnyugdíjas majd utalhat tranzakciós adóval sújtva még 6%-ot az államnak. leköti a pár millióját, fizet kamatadót, majd 6% eho-t, és egy kis tranzakciós illetéket is... :))

kíváncsi vagyok mikor kezdik el az emberek kivenni a pénzt a bankból... eddig csak mondták, hogy legjobb lenne otthon tartani...

#630615 banyaiz Előzmény: #630604

Na tessék. Kellett elemeznem, hogy a pofonok helyett már a simogatások jönnek a szektorban.

Nem teljesülnek az időarányos bevételek tranzakciósból erre megduplázzák, miközben azért ez torzulásokat okozhat a számlaforgalmakban (pl külföldre irányítás) . Normális?

Ráadásul ez különösen "érdekes". A 6% egészségügyi hozzájárulás kamatjövedelmekre történő kiterjesztése. Erre csak csillagos dolgok jutnak eszembe.

#630605 Kissherceg Előzmény: #630604

remek lesz

A kormány 0,6 ezrelékre emeli a tranzakciós illetéket a készpénzfelvételnél, és eltörölné annak felső korlátját, míg az átutalásoknál 0,2-ről 0,3 ezrelékre emelkedne az illeték, a felső, 6 ezer forintos korlát megtartásával - jelentette be Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a hétfői budapesti kormányszóvivői tájékoztatón.

#630588 Csusza Előzmény: #630580

5k fölött kellene lennünk, nem itt pöcsörészni. :-(

Amúgy jó ez a forgalom, olyan kis nyárias. :-)

#630343 wnprt Előzmény: #630336

Úgy közelítem meg a dolgot, nem kell mindennap kereskedni, elég felvenni egy pozíciót és pár napig tartani, sztem felfelé ível a trend a BUX-nál úgy általánosságban.

#630331 wnprt Előzmény: #630319

Concorde-os elemzéshez hol lehet hozzáférni? Az erste-s ér amúgy vmit? Bár jómagam az iránt érdeklődöm inkább, h Concorde-osat hol lehet megnézni.

#630323 wnprt Előzmény: #630312

Azonban ami tény, h elég magas a bevétele, évi 17-18 milliárd csoportszinten. Sztem rövid távra érdemes venni a kötvényeikből, de max 1 évre.

#630319 Csusza Előzmény: #630299

Milyet, milyet? Hát Stockyisat! :-)

Amúgy Stockyn és Egonon kívül csak Concorde-osat is. Ennyi bőven elég, sokszor sok is.

Seggbe leszünk rúgva az offolásért.

Lépnem kell, felhúzhatnátok napi maxos záróra...

#630315 Csusza Előzmény: #630301

Nem is gondoltam, hogy a digapasst komolyan írod. :-)

Viszont jó tudni, hogy elemzésekért nem kell belépni, eddig nem tudtam.

#630312 momex Előzmény: #630307

"Érdemes nézni az eredménykimutatást is. "

Hát hidd el mást sem csinálok! :-)))

A quaestor eredménykimutatását nem néztem még, de mostmár megnőtt az igényem erre is. :-))

#630307 wnprt Előzmény: #630306

Hát nem olcsó, ez a cég mindennel foglalkozik, és csökken a saját tőkéje, számszakilag ez áll a beszámolóban, nekem is van Q kötvényem, nem hiszem h csődbe mennek, de folyamatosan nő a kötvényállomány, és a vállalat működését csak akkor nevezhetjük hatékonynak, ha nő a saját tőke, főleg az eredménytartalék miatt. Érdemes nézni az eredménykimutatást is.

#630306 momex Előzmény: #630305

Azonnali részvény vétel, eladás 0,8000 % 250,00 Ft 0,00 Ft

Day-trade vétel, eladás 0,1250 % 1 000,00 Ft

Az első sor miatt mentem a kbc-hez.

#630305 wnprt Előzmény: #630301

Quaestor kötvények? Jó nagy vesztesége volt tavaly a leányvállalatainak, kb 4 milliárd, de nem szerepeltetik a konszolidált eredménykimutatásban ezt, mivel aszerint nyereséges volt a cég. 9%-on finanszírozni magukat, ez érdekes... A mérlegfőösszeg 104mrd, de mindent hitelből, azaz kötvényből finanszíroznak, ez külön story. Quaestornál drága tőzsdézni?