Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#630301 momex Előzmény: #630288

Eddig nem nagyon foglalkoztam vele, de most, hogy írod.... én hallgatok Rád!

Na hétvégén olvasgatok, demotelepítek. A digipass csak vicc volt, annyira azért nem ragaszkodom, elemzéseket reggelente én is honlapról nézem, ehhez nem kell belépni, egyébként nálami is quaestor és kbc elemzéssel kezdődik a nap.

Quaestort is a jutalék miatt hagytam, kötvényei még érdekesek lehetnek egyébiránt.

#630299 wnprt Előzmény: #630298

Egon helyett milyen elemzéseket olvasol? Quaestor, Buda-Cash? A Buda-Cash elemzések sztem csak ügyfeleknek érhető el, de hát ott minden kötés min 3000, hát nem diszkontbróker. Quaestor elemzések megbízhatóak?

#630298 Csusza Előzmény: #630291

Off

Na, ezt nem tudtam, annyira nem vagyok Egon-függő.

A Quantum Research viszont nagyon gyengéket elemez, szerintem semmit sem ér.

On

Oti viszont jó, remélem meglesz a jó heti zárás.

Mindegy, olyan brókercég…

#630293 wnprt

Mindegy, olyan brókercég kell, amivel lehet napon túlra bármilyen irányba pozíciót nyitni.

#630292 korpa Előzmény: #629105

én szoktam, de természetesen amilyen nagyot lehet nyerni olyan nagyot bukni is...ne felejtsd el hogy max 30nap a tdt és csak részvényenként egy irányba valamint a nap belüli 0,2% köv. naptól 0,6% + a hitel díj ami szép összegnél szépen növekszik....

#630291 wnprt Előzmény: #630288

Sztem Egon reggeli elemzését digipass nélkül is meg lehet szerezni, mert a kbc honlapján bárki számára elérhető. Bár én a quaestor elemzéseit használom, vagy a Quantum Research is jó, ami a Random kerfelületén van.

#630289 wnprt Előzmény: #630284

A T-Shortot/T-Longot próbálta már vki? Azért sztem sokkal ígéretesebb, mint a TDT, hisz akár több hónapig engedik h shortolj vmit, hisz meg lehet egy hónapnál továbbra is hosszabbítani. A lényeg h árf eséssel így hosszabb távon is lehet keresni.

#630288 Csusza Előzmény: #630273

A nap, illetve a nyár híre neked: nem kell visszaadnod! Mivel nem szünteted meg a számládat, csak nullára üríted, ezért maradsz ügyfél, a kis nyomkodós szar is marad nálad. (Ami arra jó, hogy reggelenként hozzáférsz vele Egonunk elliotjaihoz.)

Amúgy mindenben jobb a Random, váccsá nyugodtan.

Közben látom, wnprt beelőzött. Stréber...

#630285 wnprt Előzmény: #630273

Ja, meg több brókercégnél is lehet számlája az embernek, nekem örökre megmarad a kbc-s digipass, nem szüntetem meg a számlát, felesleges időtöltés, hisz nullás egyenlegnél kb már 5 éve nincs díja, továbbá ugyanúgy kapok elemzéseket, mint bárki más. Aztán meg inkább egy magyar diszkontbróker, mint egy belga, ráadásul semmit sem változtattak rajta, mióta megvették az Equitastól, akik újracsinálták, és lett a Random.

#630283 Tapasz Előzmény: #630282

veszek 1 kontraktus bux1312 őt, az 50 ft, azaz 5 pont. Amikor eladom, akkor ugyanez. Azaz odavissza 100 ft, azaz 10 pont

#630281 wnprt Előzmény: #630273

A digipassra semmi szükség (nekem is van, nem kell visszaadni, hisz nem kell a számlát megszüntetni, mivel 0Ft egyenlegnél díjmentes a vezetése), csak akadályoz, a Randomnál van sms belépés, ami persze nem kötelező, de lehet jó hosszú jelszó, amit megjegyez a géped, tehát nem kell folyamatosan beírni, meg eleve nem tudja senki módosítani, hisz csak telefonon keresztül másik jelszóval lehetséges, ahogy az utalás is.

KBC nél, ha jól tudom, m…

#630278 Tapasz

KBC nél, ha jól tudom, még mindig 380 ft (38 pont) oda vissza, a randomnál 100 ft (10 pont).

A ker felület pedig kit érdekel, nem ? :-))

#630276 Tapasz Előzmény: #630274

33000 a letét. De a legfontosabb és ez miatt a legkockázatosabb, hogy a nap végén elszámolják a veszteséget ill a nyereséget forintban. Ezért vesztő pozi folyamatosan darálja a tőkédet

#630274 Fornit Előzmény: #630231

1 kontaktushoz 35.000 ft letét kell, 1 pont elmozdulás = 10 ft, napon túl is lehet shortot tartani, napi elszámolás van, fix kötési díj kontinként.

#630273 momex Előzmény: #630271

A kinézet nem nagyon érdekel, napon túli short miatt már egyszer nézegettem, az tény, hogy olcsóbb , de akkor vissza kell adnom a kis számológépemet a kbc-nek, azt meg nem adom, aranyos... :-)))