ismerem azt is.. 4864-en nem volt tüzelőm, pedig nagyon kitáraztam volna..
ismerem azt is.. 4864-en nem volt tüzelőm, pedig nagyon kitáraztam volna..
Tegnap 56o nál álltam bent hati short zárásnál, persze, hogy csak 565 ig szúrt le. Nem akartam úgy járni, mint tegnap
addig is támaszd :)
jósoljak?? :)) úgyis tudod mit írnék..:)
legalább lovi, de váljon pegazussá és szárnyaljon :-)))
5120-ról is van egy kisebb pakkom, szóval átérzem a helyzeted ;)
Jövő hét pénteken hol fog zárni, azt jósold meg. :)
Fed téma lemegy jövő héten vsz megindulunk határozottan ebből az elmúlt pár hetes vergődésből, csak merre? 50-50% között ingadozok, hogy fel határozottan, vagy le egy-két emeletet.
remélem nem sértődtök meg ha 5k felett zár
Milliárdos tételben vett Mol-papírokat Csányi
Elképesztő méretekben vásárolt csütörtökön a Mol részvényeire átváltható Magnolia kötvényekből dr. Csányi Sándor, az olajtársaság alelnöke. Csányi 75 darab (100 ezer eurós névértékű) Magnolia kötvényt vásárolt fel az OTP Bank közreműködésével, 80 százalék körüli árfolyamon. Mindez annyit tesz, hogy jelenlegi devizaárfolyamokkal számolva az OTP elnöke közel 1,8 milliárd forintot költött a Mol-os papírokra. Mivel a megvásárolt mennyiség igencsak tekintélyesnek mondható, a tranzakció mellett nem szabad szó nélkül elmenni, az akár jelzésértékkel is bírhat a többi piaci szereplő számára.
Az OPUS után Magnóli is.
http://www.investor.hu/news/elemzesek/20130614-szazmilliokert-vett-molpapirokat-csanyi.html
Lassan megint lovi hangulat van :)
az, néha én is azt hiszem:)
szép..ismét! :)már vártam, de hogy-hogy nem feljebb: 100-120 pontokat teszel zsebre?
na csak figyeljetek..:)