Tényleg lenyűgöz az optimizmusod, de azért már kezdek aggódni érted. :-)
Tényleg lenyűgöz az optimizmusod, de azért már kezdek aggódni érted. :-)
Akkor csak en vagyok feketelistan...
ERROR
The requested URL could not be retrieved
--------------------------------------------------------------------------------
While trying to retrieve the URL: http://online.kbcequitas.hu/
nem kell ahhoz csoda :)
KBC-t nem erem el online, van valakinek hasonlo problemaja?
szép történet és bizalom gerjesztő http://www.stocklandyard.hu/blog/show/2759
Igen az első variációval számoltam és lemaradtam róla veled együtt, mármint a 800 v. alatti vételről (pár nappal ezelőtt).
most ezt a különbséget akarom beskálázni és igen a második felvetéseddel kacérkodom, 780-as mélységgel, ha lebökne oda, ott piramis építéssel magasabb pakkal is állok be
Egy kis matek
Akarsz venni 60 db-ot, 10 pontonként, 60 ponton belül. Szóval vennél 3 850-3 800 között 10 db-ot mindig.
Veszel 850-en, 840-en, stb. Az átlagod lesz 830, 60 db-ra. Ha veszel 30-at 850-en, és 30-at 800-on, az átlagod akkor is ennyi lesz.
Viszont, ha 850-ről fordul, akkor 30 megy fel, és nem 10. A te módszered akkor jó, ha mondjuk leesik 810-re, és onnan fordul.
forint, pont, mindegy, ugyanazt jelenti. De nekem ez rettenetesen sűrű, erre utalt Fornit is, ha esik 300 pontot, akkor te 30* veszel?
862-ért sikerült elhoznom a következőt, 70 alatt 2re végződnek a betett ajánlatok.
próbának tekintem ezt az alj vadászatot, meglátom életpályáját, cél
a leszúrások vételével, hogy a saját árat letornázzam …
igen, remélhetőleg,
mindenesetre egy esés utáni alj alá húzom a -10 forintos sávokat
forint… le 10 forintonként egy mélyebb vételi átlagot építek.
2ó/1,6mrd (+változatlan körülmények) mellett perpill. meglepne az újabb ~1,5% esés, de annyira nem értek hozzá is teszem :-)
Egy minusz 300-400 pontos napon jó sok kötés lesz így...
10 pontonként? ez számomra értelmezhetetlen, komolyan mondom :)
tegnap furán keltem így, nyitó után még 5k fölött eladtam mindet, trófea nem lett belőle, max. a Trófeába néhány kör, a bróker etetésén fölül…
most elkezdtem ismét legelészni beállított szintek közül az elsőn, 4870, innen szeretnék 10 pontonként lefelé pakkolni, meglátjuk meddig csordogál és szurkál, ha egyáltalán…
Bent állok szinteken (ma pl. 4908 és 4888 on), így azok nyitóban, majd utána teljesültek. A lejjebbi szinteken is bent állok, feljebb meg eladásokon. Hasonlóan csinálom, mint te a Dax-szal :-). Én nem használok stoppot (részvénynél)