Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

Csak halkan jegyzem meg,…

#631578 Ricsi

Csak halkan jegyzem meg, a mai varázsszint 8 266. Én 20 pontot szoktam ráhagyni. Azért nem semmi, reggel beszórták, majd azóta száguld. Kíváncsi leszek, meddig megy :)

"A JP Morgan szerint az …

#630261 Sumér harcos

"A JP Morgan szerint az Adidas lehet a 2014-es futball világbajnokság nyertese, ugyanis várhatóan magasabb eredményhányad mellett tudja majd eladni a termékeit, ez pedig pozitívan befolyásolhatja a vállalat eredményét. A kedvező kilátások okán az elemzőház a korábbi 75 eurós célárat 95 euróra növelte meg, ami 18%-os felértékelődési potenciált jelent a jelenlegi árfolyamhoz képest. Az Adidas tavaly, az olimpia évében is jó teljesítményt tudott felmutatni, így reális esély van rá, hogy a világbajnokságból is jól jöhet ki."

szórják már az adidast?:)

Re: nincs cím

#630110 banyaiz Előzmény: #629982

Hát ez bejött. :) Úgy pattognak itt mondjuk egy 3% -os sávban usa mint a nemnormális. 2 nap le, aztán egyben megveszik stb. Bernie papa majd irányba állítja őket.

macika ezt mire írtad? …

#630020 big-ebuy

macika ezt mire írtad?

2013.06.13 13:21 macika nincs cím

pusztuljon el !!

#629970 banyaiz Előzmény: #629916

Amióta zártam ezt a shortot 240 körül nem nyitottam benne.

Kár, hogy nincs meg a shortom, de hát tegnap is visszanyithattam volna 240 körül, nem tettem.

Nagy kérdés nekem, hogy jövő heti Fedre mi lesz a reakció. Előtte idegrángás az borítékolható volt, csak utána milyen irányba állunk? Lehet az is előtte kicsit leverik (itt van 8 k körül már) és a hírre vissza fel. De benne van az is, hogy csak utána kezdik el megszórni igazán.

7500 hát nem tudom, kicsit távolinak tűnik most. Aztán lehet, hogy 1 hét múlva már nem. Kiderül.

#629924 Ricsi Előzmény: #629923

kár, mondjuk én nem nyúltam bele, szerintem lefelé fog menni

adtam cac-ot, érdekes, az nem megy le, csak a dax