Az nagyon jó! Én is szüretelek szombaton és este be akarok menni Szekszárdra, ha időben végzek a melóval. Ha szombaton is benn leszel privibe küld el telcsi számod és összeegyeztetünk:)
Az nagyon jó! Én is szüretelek szombaton és este be akarok menni Szekszárdra, ha időben végzek a melóval. Ha szombaton is benn leszel privibe küld el telcsi számod és összeegyeztetünk:)
szombaton Szekszárdon szüretelek! péntek este meg a mulatozásban leszünk, iszogatunk haverokkal :)
:D:D
2012-be március 15-én metszettem, idén április 8-án. A virágzás nagyon elcsúszott, nem akart kötni. Pl június 8-án permeteztem és fel is írtam magamnak, hogy nagyon hideg van, és látszik a a fürtökön, hogy akarna fejlődni, de a hideg miatt nem tud. Ez miatt vagyok én 2 hét csúszásba, de van aki még 3 hétbe is. Majd, ha lejöttök hozzám megmutatom a füzetemet. Nagyon szeretek írni mindent. Minden év más. 20 év múlva milyen szép kis tanulmány lesz a falusi paraszt borászkodás csemegézéséből:))
Ezen aztán ne stresszelj. :-) Amúgy hogyhogy késésben vagy, azt olvastam, h a nagy forróság miatt minden hamarabb ért meg.. pl nálunk a sütőtök is.
Szerintem nem lesz kész egyik sem Bényére:( Idén két héttel később vagyok minimum minden fajtával. Talán a fehérekből lesz valami addigra, de nem garantálok semmit.
Azért tudok hozni fincsi dolgokat. A muscat pálinkának való nagyon szépen forr, addig tuti meglesz:))
Sziasztok!
Sajnos ezt a pincebulit nem tudtam összehozni néktek, ezért elnézést kérek:( Azért nem mondunk le róla.
Szürkebarát, muscat, ezerfürtü forr már szépen. Csütörtökön blauburgert hozok, pénteken merlot rosénak, és szombaton szedjük a kékfrankost. Utána már több időm lesz és megbeszélünk egy-két dolgot.
Csáó mindenkinek:))
ollé villány http://www.stocklandyard.hu/blog/show/2838
Enyhén hársvirág illatú karakteres, ásványos szeder és sárgabarackízvilággal.... Mint sejthető is volt kb találomra:
ha kell longolok neked egy kis napot :)
Balaton Sound lesz, nem jó.
Nekem július 2. és 3. hétvégéje tuti jó
Ez egyre jobban hangzik! Ne húzzuk sokáig :)!
Én nemrég szőlő, narancs, meg sárgabarackot is.. :-)
remek! július második felétől ráérek :)
dió páleszt ittam, de vodkát még nem, kíváncsi lennék rá milyen lehet!
Nem tudom még, de június valszeg kilőve. Az az igazság, hogy a tanyaszomszédomnak van egy klassz kemencéje és abba szeretnénk sütni egy malackát. Nagy rutinja van benne és amíg készül tudunk foglalkozni a borokkal is. Szóval mindenképpen tervbe van és össze is hozzuk még bénye előtt:)))
Én hétfő óta áztatom a diókat, már megszíneződött szépen a vodka.