Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

DAX , FTSE , CAC index

8122 dax éppen kóstolja…

#629767 Sumér harcos

8122

dax éppen kóstolja a fibót elvtársak,mely bukása több mindenre nézve negativ...

pl. ugye egy zászló alakzatra is...

lássuk....

Re: nincs cím

#629668 banyaiz Előzmény: #629630

Úgy gondolkodtam mikor megnyitottam longot és láttam fordul a hangulat, hogy hétfőn még egy lapáttal rátesznek, de akkorát ment hirtelen pénteken, hogy bezártam. Erre hétfőn ment még egy jókorát, de még pénteken is mikor zártam.

300 feletti shortnál pedig arra gondoltam jövő heti FED előtt még paráznak egyet. Be is jött már másnap ennek annyira megörültem lezártam 240 körül fél óra múlva 170 volt kb. :) Jó ennyi erővel visszahúzhatták volna 300-ra is. Kissé bosszantó volt. De még mindig jobb mintha fordítva álltam volna be.

Morgan Stanley stuft Hei…

#629666 Sumér harcos

Morgan Stanley stuft HeidelbergCement ab

Morgan Stanley stuft HeidelbergCement von Overweight auf Equalweight ab, erhöht Kursziel aber von €55 auf €58.

#629630 Sezlonrugo Előzmény: #629336

Szerintem ez a dolgok normális menete. Ha 300 pont egy irányú mozgásból százat ki tudok szedni az nálam nagyon jó idözítésnek számít.

Mit össze amatőrködök eb…

#629336 banyaiz

Mit össze amatőrködök ebben a daxban. Volt egy longom 100 környékéről 220 körül zártam (de miért nem tudom) utána elment 350 környékére tegnap.

Megshortoltam 320 körül ma lezárom 240 körül pár perc múlva 200 alá. Bazz+

Aprópénz volt benne de bosszantó, jól eltaláltam az irányt kétszer is idő előtt zártam , de nagyon.

#628858 banyaiz Előzmény: #628845

2011-ben utolsó érdemi esésnél úgy nézett ki a móka 7,5 környékéről 7 k környéke onnan vissza 7,5 környékére aztán zubogás 5 k-ra.

Annyi különbség volt, hogy ott kifutott QE2 , most csak pedzegetik, hogy QE3 csökkentés stb. FED ülés jövő hét utáni héten lesz.

Borítékolható az eszméletlen csapkodás előtte is utána is. :)

Érdemes ránézni a 8 k-s kitütésű long certire, ma napon belül majdnem duplázott, igaz volt a kiütéstől vagy 40 pontra, kicsit izgalmas termék. :)

#628845 Fornit Előzmény: #628843

Aki viszont a tegnapi usa záró miatt emelkedésre tippelt 100 körülről, azt előbb szépen kiszórták. Gondolkodtam én is egy kis longon, de inkább kikapcsoltam a gépet. :) USA réses nyitás miatt ráadtam du, de lezártam certiben -90 ponttal

Szép intraday a mai dax,…

#628806 Fornit

Szép intraday a mai dax, mindenki cophatott :)

#628602 Fornit Előzmény: #628598

Dehogy is! Ha lenne 87millám centikre ma a Tahiti időjárásról számolnék be nem a kötéslista furcsaságairól :)

Semmi pánik, egy csökken…

#628525 TrendMan

Semmi pánik, egy csökkenő csatornában mozog, amig majd jól fel nem rántják.

Gondolom a félév végére ez is megtörténik.

EBDAXTS30 2 501 HUF 1661…

#628514 Fornit

EBDAXTS30 2 501 HUF 16617 15:32:50

EBDAXTS30 2 501 HUF 18657 15:32:07

Szép bukta 7 perc alatt., 3,5 milla.. (2400nál)

Ismét zsugorodott az eur…

#628137 macika

Ismét zsugorodott az eurozóna gazdasága

A felülvizsgált adatok is megerősítették az eurozóna gazdasági recessziójának további mélyülését, elsősorban a befektetési volumen és az exportszint visszaesése okozta ezúttal a negatív adatot.

Az év első három hónapjában 0,2%-kal csökkent a GDP, megerősítve az EU statisztikai hivatalának május 15-i adatát. A befektetési volumen 1,6%-os visszaesése 0,3 százalékponttal húzta le a teljes adatot.

További részadatok szerint az export volumene 0,8%-kal, míg az importé 1,1%-kal esett vissza az év első negyedében. A fogyasztói kiadások 0,1%-kal emelkedni tudtak, a kormányzati költekezés szintje azonban 0,1%-kal csökkent.

AZ OECD várakozásai szerint az idei évben 0,6%-kal fog zsugorodni az eurozóna gazdasága, jövőre azonban 1,1%-os bővülést valószínűsítenek. Az Európai Központi Bank holnap publikálja frissített gazdasági előrejelzését, Mario Draghi szerint a gazdasági környezet továbbra is kihívásokkal teli, de az EKB elnöke ennek ellenére is a gazdaság növekedését várja idén.

Ezzel egy időben tették közzé az áprilisi kiskereskedelmi adatokat is az eurozónára vonatkozóan, melyek szerint a márciusi szintről a várt 0,2% helyett 0,5%-kal esett vissza a forgalom áprilisra. Éves szinten is rosszabb lett az aktuális adat a vártnál, -0,8% helyett -1,1%.

#627497 Dénes Előzmény: #627494

Quaestor:

A 8 300 pontos támaszra érdemes figyelni a DAX index grafikonján, amennyiben letöri, jelentős csökkenés jöhet, hiszen ez esetben egy dupla tető alakzat is eladási szignált adna, 8 050 pont körüli célárfolyammal. A technikai kép jelenleg nem túl biztató, a következő napokban is magas volatilitással kísért, bizonytalan mozgás várható.