Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#629492 vincentlauria Előzmény: #629449

hagyjad :) azt jelenti venni kell, most már tudom!! baxa meg, annyira látszott ez lesz majdnem nullában zár..gyönyörűen riszálja magát a kicsike

#629431 Előzmény: #629421

Mivel manapság már akár egyszerre sok fokozatot is be szoktak vállalni a leminősítések esetében, ezért ez az érv szerintem már nem állja meg a helyét.

#629421 akpo7 Előzmény: #629402

Max. a valasztasok utan lesz sztem felminosites. Addig nem meri senki meglepni, mert ismerjuk a valasztasokrol szolo evek politikajat...

Ettol meg Otiban az 5K alatti vetelek jok lehetnek, ha kitart a lelkesedes a nyar vegeig.

#629405 vincentlauria Előzmény: #629402

a mai forgalmat szemlélve nekem is inkább gyűjtögetésnek tűnik.. jók az 5k alatti vételek, egyelőre. most mozi és célárfigyelés, nincsen több tüzelőanyag

#629402 Ibiza Előzmény: #629391

sztem tömni csak kicsiket meg szándékosan tömhetőket lehet..lásd manyup alapok..

Én vételi erőt láttam..tán valami befalap aki ezzel a minősítéssel is vehet..vagy előre vesz ha felminősítenek..

#629387 banyaiz Előzmény: #629375

Molnál is el lehetne játszani ezt a részvény bevonást. Ott van egy rakat srv még mikor 30k-n zsákolták ruszki felvásárlást megakadályozzák. Kb 40% vagy mennyi van baráti kezekben szétosztott srv, plusz az állami pakk amit ruszkiktól vettünk.

VAgy 20%-ot be kellene vonni . Lenne egy kis részvényesi értékteremtés. :) Otp-nél is el lehetne játszani ezt következő években, de Molnál főleg.

#629375 banyaiz Előzmény: #629211

Azt tudnám értékelni, ha nincs értelmes akvizíció azt a kb 10% srv-t (amit még 2008-9-ben vettek és mollal csereügyletben van jelenleg) bevonnák. Részvényszám csökkenne 10%-al. Aztán ha nincs semmi érdemi akvizíciós lehetőség akkor 10% srv vétel a bevontak helyett.

Na ez kelllene a népnek. :) Még a jövőben megeshet. (Csányi papa kötvényes kötvényes pozícióinak sem tenne rosszat.

Nincs érdemi bankvásárlás akkor vagy erre felé kellenne menni elvileg, vagy az osztalékot megemelni. Persze ehhez is az kell, hogy biztos legyen a válságból való kimászás. Gondolom óvatosan duhajkodnak addíg.

Ez a szintentartás felszín karcolgatása. :) Amit kiosztanak vezetőknek azt visszaveszik . Komolyabb lépésekre lenne szükség vsz.

#629366 banyaiz Előzmény: #629343

Vsz megtorpanás dax 8550-8k környéke, snp 1680-1600, otp 5300-4800 ebben idegrángás egészén addig míg jövő heti FED döntés irányba állítja a témát.

Kérdés merre? :)

Előbb utóbb ha valóban javulás van a gazdaságban ki kell vezetni az élénkítéseket, és be kell induljon a kamatemelési ciklus. Ez a legjobb forgatókönyvben is ha valódi kilábalás van akkor is egy átmeneti esést kell hozzon tőzsdéken nagykönyv szerint. Csak mikor honnan , meddig stb. Minden szem a Feden. :)

#629361 Ibiza Előzmény: #629343

de alacsony forgalommal..ez lehet gyüjtögetés is..emelkedni nagy forgalommal emelkedett.

900alatt sok stop lakhat..850-800nál még több.

pénteken eladtam mindet.…

#629296 Ibiza

pénteken eladtam mindet..nem volt sok..kellett más pozihoz..ma lezártam mindent..full kp..

a 950 támasz..de lefele néz ma ki a világ..