Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Danubius

Re: nincs cím

#667601 walex Előzmény: #667548

Sanszos sajnos.

Lassan semmi jó fundás papír nem marad a BÉT-en, csak a tolvaj szarok.

A következő amit kivezet…

#667548 Copfos

A következő amit kivezetnek ez lesz. A tulajdonosi szerkezet is támogatja.

#628461 Trisz Előzmény: #628441

Kik lehetnek ebben az ügyben jól informáltak? Gondolom abban egyet értünk, hogy a nagyok. Ha a nagyok veszik, azt viszont nem lesz látványos. (Viszont az árfolyam is már settenkedett közel 100%-ot a mélyponthoz képest.)

#628441 rbbj11 Előzmény: #628316

ha nem tuti, hanem valószínű lenne, akkor a jól informáltak tudnának róla és látni lehetne az árfolyamon

#628316 xmann Előzmény: #628166

nem mondtam hogy tuti. Csak azt mondtam, hogy HA, AMENNYIBEN ajánlat van, az nem lehet 6000 alatt. Ez tény. Az hogy lesz e ajánlat nem tudom, nem tudom hogy a végső tulajdonos változása annak minősül-e. szerintem nem, de lehet, hogy igen.

továbbá ha csepp eszük van kiviszik a tőzsdérők, ami megintcsak ajánlat, és kimazsolázzák a gyémántokat

#628216 Trisz Előzmény: #628201

Szvsz nem esik. Én inkább azt látom, hogy tegnap a szokásosnál nagyobb forgalommal emelkedett. Tehát belekeveredtek remegő kezűek is. Ma szvsz kirázás van. Ha igaz amit feltételezek, akkor a közeli jövőben folytatódik az emelkedés. Ha nem, akkor viszont tévedek.

#628166 rbbj11 Előzmény: #628164

ha ez olyan tuti üzlet lenne, és rövid idn belül 6000 lenne várható, jó pár milliomos akasztaná ki napokig a könyvet. Ehelyett ma egy napi hírre rallizás után mínuszban van

#628164 xmann Előzmény: #628126

Ezt a kérdést nem értem . A törvényben világosan benne van hogy az egy részvényre jutó saját tőke értékénél nem lehet kisebb a kötelező ajánlat

#628129 Dr. ursi Előzmény: #628126

mert sztem

"a cég 6000 forint feletti egy részvényre jutó sajáttőke értékétől, amely egy ajánlat során irányadó lehetne."

és a többi titok :o)

#628126 Dr. ursi Előzmény: #628093

miért menne fel 6kra ? mennyinlenne kötelező vételit adnia ? nem a 180 v 360 napos átlagárból a nagyobb ?

#628093 xmann Előzmény: #628030

ebben nem vagyok biztos, hogy ajánlatot kellene tennie. Ha igen, akkor nyilván felmegy 6000re. De ennél is érdekesebb, hogy az örökös(ök) mit akarnak kezdeni a céggel? meghagyják-e egyben? szétszedik-e darabokra? Darabokban többet érne mint most. ha én örökölném meg kivezetném kötelező ajánlattal a tőzsdéről, és darabokat eladnék belőle, a jókat meg megtartanám .............................................