És abban mi lenne a rossz!???
Sanszos sajnos.
Lassan semmi jó fundás papír nem marad a BÉT-en, csak a tolvaj szarok.
ezt mire fel tépték ma így meg? ANY-ra már megtaláltam okot
A következő amit kivezetnek ez lesz. A tulajdonosi szerkezet is támogatja.
én vettem még 3000-es átlaggal, de el is adtam mostanra
azért settenkedett,mert tudták, hogy az öreg meghal? :)
Ezt én is tudtam :)
Kik lehetnek ebben az ügyben jól informáltak? Gondolom abban egyet értünk, hogy a nagyok. Ha a nagyok veszik, azt viszont nem lesz látványos. (Viszont az árfolyam is már settenkedett közel 100%-ot a mélyponthoz képest.)
ha nem tuti, hanem valószínű lenne, akkor a jól informáltak tudnának róla és látni lehetne az árfolyamon
nem mondtam hogy tuti. Csak azt mondtam, hogy HA, AMENNYIBEN ajánlat van, az nem lehet 6000 alatt. Ez tény. Az hogy lesz e ajánlat nem tudom, nem tudom hogy a végső tulajdonos változása annak minősül-e. szerintem nem, de lehet, hogy igen.
továbbá ha csepp eszük van kiviszik a tőzsdérők, ami megintcsak ajánlat, és kimazsolázzák a gyémántokat
Szvsz nem esik. Én inkább azt látom, hogy tegnap a szokásosnál nagyobb forgalommal emelkedett. Tehát belekeveredtek remegő kezűek is. Ma szvsz kirázás van. Ha igaz amit feltételezek, akkor a közeli jövőben folytatódik az emelkedés. Ha nem, akkor viszont tévedek.
http://inforadio.hu/hir/gazdasag/hir-566036
emiatt esik??
ha ez olyan tuti üzlet lenne, és rövid idn belül 6000 lenne várható, jó pár milliomos akasztaná ki napokig a könyvet. Ehelyett ma egy napi hírre rallizás után mínuszban van
Ezt a kérdést nem értem . A törvényben világosan benne van hogy az egy részvényre jutó saját tőke értékénél nem lehet kisebb a kötelező ajánlat
mert sztem
"a cég 6000 forint feletti egy részvényre jutó sajáttőke értékétől, amely egy ajánlat során irányadó lehetne."
és a többi titok :o)
miért menne fel 6kra ? mennyinlenne kötelező vételit adnia ? nem a 180 v 360 napos átlagárból a nagyobb ?
ebben nem vagyok biztos, hogy ajánlatot kellene tennie. Ha igen, akkor nyilván felmegy 6000re. De ennél is érdekesebb, hogy az örökös(ök) mit akarnak kezdeni a céggel? meghagyják-e egyben? szétszedik-e darabokra? Darabokban többet érne mint most. ha én örökölném meg kivezetném kötelező ajánlattal a tőzsdéről, és darabokat eladnék belőle, a jókat meg megtartanám .............................................