Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#629814 matgab Előzmény: #629773

pedig ezek zicher, hogy Kelet-EU-ban fognak kikötni akciósan...

Gondolom lejárt a munkaidejük, mielőtt kitolták volna és hát a németeknél erős a szakszervezet...:-)

Milyen autókat nézegetek: olyan középkategóriás (Yaris az már kicsi) ami a piaci árnál olcsóbb, preferált márkák: skoda (Fabia kombi már ok), toyota , honda, 2003 vagy azutáni, lehetőleg max 120e km-rel (nem csak az óra szerint), klímával szép állapotban. 1-1,5 között. Klíma legyen benne.

Ha skoda akkor nem 6V-s.

#629460 KawaBazsy Előzmény: #629456

Az egyik kereskedő volt, kintről hozta, drágább is volt, mint a piaci átlag, csak tetszett h tetőablakos..

#629455 hosszhuszár Előzmény: #629248

milyen autót szeretnél, és mennyiért?

van egy minim,piros, 2008-as, 1,4 benzin, 106e km, szervíz könyves, és egy alfa rómeo mitó, fehér, 2010-es 1,3 diesel, 113e km van benne, szintén szerviz könyves.

mindkettő megkímélt!

#629265 KawaBazsy Előzmény: #629248

Ugyanígy jártam. Múlt héten megnéztem 3 kocsit, maradt 2, egyik vidéken, másik a belvárosban, mentem Alsóörsre, gondoltam majd a héten. Vasárnapra egyik sem volt fenn.. mindenkinek az kell, ami nekem.. :-)

#629248 matgab Előzmény: #629234

Még hogy nem pörög a használtautó piac.

2 autót néztem ki, hogy na ezek tényleg szépen néznek ki jó áron. 2 nappal később ránézek, hogy hol vannak, már mindkettő elkelt...

#629234 KawaBazsy Előzmény: #629230

Keveslem a 300 lovat, az utód 355-ös hasonló ccm-es, de 380 LE csúcsteljesítményű, inkább az kéne.

#628213 KawaBazsy Előzmény: #628209

Olyan Avensis 1.8 volt már a sógoromnak, nem volt gond vele. Dieselből a 2.2 D-Cat-ot vezettem, 177 ló, amikor kijött, piacvezető volt, nagyon ment sornégy dízelhez képest.

Amit néztél, azt valszeg utazóautónak használták, pályán nem kopik annyira.

#628209 hosszhuszár Előzmény: #628196

Tegnap megnéztem egy toyotát, avensis, diesel, 2004-es, kombi....

ezek a japók, tudnak valamit....a bőr, olyan volt benne, mint ha új lenne, nem volt felújítva, észrevettem volna, az autóba 290e km volt....csodálkoztam...

#628190 Sumér harcos Előzmény: #628162

renault visszahivásos lett a héten....

sőt amit eladtam 2007-ben, annak is hozzám jött a visszahivása,azt sem tudom kinél van...

de az első az 2004 szeptemberi volt......jókor jut eszébe a franciáknak szinte francia nyelven levelet irni...10éves autóra???

csak a kombikra vonatkozik,állitólag a hátsó ajtó légterelője lerepül,tömeges a jelenség....

na most szép lenne ,vkit autopályán,ahogy megyek-azzal a lendülettel,(mögöttem haladót) pofánvernék vele(elég jelentős méretű)....sőt 6év alatt ilyen életveszélyes voltam a környezetemre?:)

VW konszern a sutyiba...…

#628189 Sumér harcos

VW konszern a sutyiba...

Melissa Ryan nagy sebességgel haladt az autópályán, amikor kézi váltós Golfjának motorja egyszer csak leállt. A hirtelen motorféktől az autó megtorpant, és hátulról belerohant egy kamion.

Ez két évvel ezelőtt volt, de a szerencsétlen haláleset ügyében a hatóságok most készülnek lezárni a nyomozást, és ezzel ismét publicitást nyert az ügy.

http://www.vezess.hu/hirek/eletveszelyes_volkswagenek/44390/?p=bottom

#628185 banyaiz Előzmény: #628162

Könnyű a kasztni. 1360 kiló egy ilyen autó. Ez brutál. 6,5 körül 2 -es benzines van alapfelszereltséggel és az 145 lovas. Lehet picit gyenge fene tudja.

7,5 körül van a 2-es benzines 165 lovas ahhoz már nagyobb felszereltség is van. Aztán 9,5 a csúcsmodell teljes felszereltséggel 2,5-ös 200 ló körül.

De 7 liter körüli fogyasztás? Nem semmi.

3-as benzines mazdám eszik ennyit vegyesben. :)