Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#627183 banyaiz Előzmény: #627173

5000 felett lesz hétfőn szvsz. Egy esetet kivéve ha világra rájön a szapora addig. Ha semleges vagy kicsit pozitív hangulat borítékolom az 5k-t.

Megnézed ezeket az msci-s napokat ez a forgatókönyv, utolsó utáni pillanatokban még nagy mennyiségeket nyomnak be, aztán köv ker nap vissza. 100,-Ft-os lekötések záróban és hasonlók.

Az az igazi gond vsz, hogy már megint csökkent a súlyunk ebben. Nagyon régen volt olyan, hogy nőtt volna ebben az indexben. 0,13 -ról 0,12 az 8% -al kevesebb Otp msci indexkövetőknél. Azt remélem nem kell megélni, hogy ki is kerülünk belőle mert az már tényleg a döghalál. :)

#627181 filter Előzmény: #627180

Valóban, de ilyet kiadni.

Elolvasás után arra gondoltam ki fogja ezután venni.

#627178 Fornit Előzmény: #627174

" Annyira lefoglalta a szereplőket a Richter feljutási esélyeinek latolgatása, illetve a Magyar Telekom kieséséről szóló, alaptalannak bizonyult pletyka, hogy mindenki elfeledkezett az OTP-ről. Ezért kelthet meglepetést a bankpapír mostani korrekciója.

"

Ja, váratlan, főleg, ha sehol nem olvasni róla a mai napig :)

Azt szerintem senki nem …

#627177 Krumenaker

Azt szerintem senki nem gondolhatta komolyan, hogy a rövidtávú, meredek emelkedő csatornában marad a papír - ha abban ment volna tovább, év végére 8000 feletti árfolyam adódott volna :)

#627173 macika Előzmény: #627171

"pár" mill darab

azt szórták be

hétfőn meg a remegők szórják tovább, vagy kedden

#627172 Tapasz Előzmény: #627156

Vazze, valamit elcsesztem a sietségben, úgy hogy nem kaptam záróban mégsem (mobilról intéztem) :-((.

Aztán lehet, hogy hétfőn is kapok ennyiért. De azért drukkolok azoknak, akik kaptak.

#627171 filter Előzmény: #627120

"Az OTP súlya az indexkosárban 0,13 százalékról 0,01 százalékra csökken"

Ez azért durva csökkenés.

Ma zárás után lép életbe…

#627168 macika

Ma zárás után lép életbe az MSCI indexek új súlyozása, aminek nyomán akár egy teljes napi forgalomnak megfelelő mennyiségű OTP részvény kerülhet piacra pár perc leforgása alatt. A pontos hatást nagyon nehéz megsaccolni, így érdemes résen lenni az OTP súlya 0,13 százalékról 0,12 százalékra csökken a teljes feltörekvő piaci részvényuniverzumot felölelő MSCI Emerging Markets Indexben, ami ugyan elhanyagolható részletnek tűnik, de mivel az indexet követő alapok összesített vagyona hatalmas, ez az apró hatás komoly részvénymennyiséget mozdíthat meg.

#627167 Frontin Előzmény: #627164

Meg ne lincseljetek, de szerintem a 4700 körüli szinteket a közeli jövőben tesztelni fogja az Oti. Egyérteműen eső trendbe került a mai nappal (rövidtávon legalábbis). Persze ettől függetlenül az elmúlt napok eséseit (ami azért elég komoly volt), biztosan kozmetikázni fogják még előtte. Legalábbis ha már nagyjából az egész topik bokáig gázol a papírban, ezt kívánom! ;-)

#627164 Csusza Előzmény: #627154

Kicsit túlszaladt a 950-en, hétfő reggelt vidám nyitás 9100 körül.

Vagy beszakad... :-)

#627162 banyaiz Előzmény: #627156

Hétfőn hacsak a világ össze nem fossa magát addig jó lesz ez.

Megint a zárás környékére hagyták a súlyozást , szokás szerint. Kényelmesek ezek nagyon.

#627157 korpa Előzmény: #627148

kerek 4900...a záró

beálltam 15óra magasságában amikor 5010 körül járt, beálltam "viccből" 4951-re és 4901-re is most mindkettő teljesült...

örülünk?