http://www.tozsdeforum.hu/tozsde/kitarazas-miatt-korrigal-az-otp/
stockyn induló pletyka.. .:)
Mennyire biztos, hogy ma elfognak adni 1 mill. darabot?
Csak ma vennék, ha záróban beverik, én inkább telekommal játszom most. Jelenleg nincsen, 350-en visszavenném.
Az zavaró, hogy itt van május vége és nincs érdemi korrekció egy daxban, usánál. Japcsik bezúgtak egy embereset, ezek meg pár%-os sávban helyben járás.
Jönne egy zuhi 8000-es dax alá pl, lehetne bővítgetni a longokat.
Így most totális kérdőjel, hogy innen következő negyedévben megyünk vagy esünk.
Amúgy az irány long szerintem messzebb nézve. Kb így látom.
Záró előtt beállok venni 4 900-ra, aztán ha kapok, az jó. Nem tudom, az 1 millát eladták-e már, de ha nem, majd adják záróban
Nem túl egészséges szerintem, hogy a daxli vánszorog felfelé, otika meg lefelének tűnik. Bár nekem mindegy, lefelé veszek még.
4500 környékére visszanéznénk vevő vagyok már pár db-ra. Vagy Telcora ha kicsit megszórják, vagy Richterre .
Ez a 3 amit még csippentgetnék egy pár darabocskát de óvatosan, ha lehet ilyet mondani.
Ricsi lesz érdekes ősszel tizedelés lesz névértékben. Vsz olyan papír lesz belőle mint Otp, dt-sek rácuppannak, sokkal jobb mozgásai lesznek nagyobb forgalmakkal talán. Bár mostanában Otp forgalma is zéró úgy 2 éve kb. :)
:))))
Ezért vagyok bizonytalan, lassan elfogy a pénzetek :)))
Akarom mondani egyelőre még "nem" tisztázott következményeit.
látsz itt valakit aki még nem vett??? :-)
4990 szintén.. 2. pakk
De mondhatnám a tranzakciós egyelőre még tisztázott következményeit. Kisebb lóvé folyik be a tervezetnél egyelőre, és kell pár negyedév, hogy fel lehessen mérni egyáltalán mit okozott pénzforgalmaknál stb.
Józan ésszel vsz itt már sok tér nincs . Persze várjuk ki a végét.
Annyiban egyetértek, hogy fordul a széljárás, lassan lassan, de biztosan, kisebb szivatások még beleférnek alapon.
Vsz leginkább azért mert elmentek a falon túl, az istállón is átesve a bankos témákban, és egy gazdasági izmozáshoz a bankrendszer szükséges.
Pl most az mnb-nek egy friss elemzése a banki kamatmarzsokról az egekben vannak stb stb.
Nincs nagyon hová feszíteni a húrt már ezen a téren .