Fej váll? Munkaalapú társadalomhoz gyenge valuta és megszorúlt szegény ember tömegek kellenek.
Fej váll? Munkaalapú társadalomhoz gyenge valuta és megszorúlt szegény ember tömegek kellenek.
300 forintos euró illik a fidesz elhibázott gazdaságpolitikájához sajnos.
Majdnem 5100. :-) De legalább reggel nyissunk fölötte...
09:14:26 OTP 5,033 -3.8% 400 2,013,200
09:14:26 OTP 5,033 -3.8% 300 1,509,900
09:14:26 OTP - 5,033 -3.8% 33 166,089
09:14:26 OTP - 5,036 -3.7% 12 60,432
09:14:26 OTP - 5,037 -3.7% 20 100,740
Ó, ez kellett nekem, egy dózis optimizmus kösz! :-)
Egyébként meg nem is tapossák ezt úgy, ahogy sokan szeretnék. Egy kicsivel 5100 fölötti zárással elégedett is lennék, az jó lenne egy "nyugtató doji"-nak.
Amúgy meg nyilván, hogy csak a long, de azért a hullámokon is illene valamennyire rajta lenni.
nem kell hogy idegesítsen.. csak a long!! majd jó lesz leporolni a drágaságot:)
egyébként kár a gőzért ! gondolod h én nem látom a kötéslistát az mmts-n ?
azt is látom ki adott és vett.
mire ügyféllel lebeszéli az ember addigra ad1 megőszül ad2 rég nem ott van az árfolyam ad3 mire beírja addigra sem ott van és megkapja h utólagos :o) most megelőlegeztem, csak nem jött vissza.
és még voltam olyan jó és ezt is közöltem itt.
de unom az ilyenek miatt ...
bizonyám ! későn álltam be.
most viszont már egyáltalán nem állok bent.
Á, azok hülyék, nem tudják a dolgukat. :-)
Kezd idegesíteni a pakkom...
jól elkergetted őket :)
kb olyan 3 mrd-ot tolt be. Ez kb az ő vagyonának 1-2%-a. Nem egy akkora történet ez a részéről. 200 mrd-os vagyon mellett.
Nyilván arra számít, hogy a következő években inkább felfelé megy a kötvény árfolyama. Gondolom nem néhány hónapra ugrott bele. De hát ezt csak ó tudná megmondani. :)
lehet.
mkb-n keresztül történt az ügylet.
lehet nekik volt nagyobb pakk.
ezt már nemtom.
de tőlük vettük.
h kié volt konkrtétan nemtom.
vissza is veheti az otépé a kötvényt.
pl olcsó jegybankpénzből :o)
de amúgy megvehető.
nekem is vett ügyfelem 2 darabot :o)))
aztán meg az is jó buli ha otépé beváltja majd és 8knál van a papír ...
Nem bírom az offot megállni a másik topic kapcsán, node sebaj, majd az ingatlanadó ezt is rendbeteszi, ő meg leírhatja az SZJA-ból... wáh. bah.
ON nem biztos, hogy érdemes addig várnia, azért 800 milliót lehet akár realizálni is, a kérdés az, hogy vajon ezt a szárnyalást a későbbiekben is tudni fogja ez a kötvény, amit idén produkált, vagy éppen azért szálltak be most, hogy produkálja ezt, illetve, mert tudták, hogy most lesz ez a produkció.
Mondjuk én ezért nem vennék ilyen bennfentes papírt, mert hozzájuk képest mindenki kisbüfi és mig ők akár százmilliókat is bukhatnak egy ilyen húzás után és még nyereségben lennének, addig mások ezt nem tehetnék meg.
JA igen, és így kell tőzsdézni.
Ritkán nyúl mellé az öreg harcos. Vsz 2016-ban átváltja majd részvényre, addig szépen felveszi a 4%-os kamatot eur alapon.
Durván olyan 600 k részvényt kaphat majd érte , ha jól számoltam olyan 5 k körüli bekérő áron, ha átváltja, ha nem akkor kötvényt viheti tovább.
Mondjuk ez Csányi szinten nem is egy akkora történet mert emlékszem még olyanokra, hogy egy év bónusza 400 k db részvény volt a számára.
Mostanában ínséges időket él meg lesújtott rá a válság így szolídabb mennyiségek vannak. :)