Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1312

Re: fd

#626611 Fornit Előzmény: #626603

Nyitás után néztem a könyvét, 19.565 től 19.729-ig be lehetett látni az ajánlatokat :))

Mostmár "csak" 80 pontot látni.

#626609 Frontin Előzmény: #626603

Úgy nézem most sokan veszik az Otp-t, lehet hogy túl korán. Szvsz egyelőre úgy néz ki, hogy komolyabb támasza csak 4950 környékén van. Én max ott nyúlnék bele longra, ha egyáltalán belenyúlnék.

#626608 BudFox Előzmény: #626592

én 1500 pont esést szeretnék legalább...de szerintem nem lesz....

akármikor jöhet egy felminősítés - júniusban - és akkor elszállunk felfele :D

ha igaz akkor hét eleje volt az '5.' pont...mos megyünk le 'A' pontra, majd fel a felminősítésre 'B' pontra...hogy aztán az év nagy részében, vagy nyáron essünk le 'C' pontra.

van benne valami ?

#626603 BudFox Előzmény: #626587

fantasztikus 1 kontraktust bírtam ráadni ma -)))

ez egyre szánalmasabb ez az instrumentum...nem is érdemes ránézni..én is csak nap elején vagyok már itt...ennyit ér csak.

#626592 Frontin Előzmény: #626587

Na Otp meg is csinálta a minimálisan elvárható esést, elérte 100 környékét. Innen lesz érdekes, hogy nap végéig mit fog csinálni, visszahúzzák-e, vagy folytatódik kint is az esés és megy tovább ez is lefele. Most már én is úgy vagyok vele, hogy jó lenne egy normálisabb korrekció hatinál, legalább a meglévő nem túl nagy pakkomat zárnám nyerővel.

Re: ds

#626398 Waszeitung Előzmény: #626390

Ha már sikerült ilyen szépen lefordulni tegnap akkor behozhatnánk a mai daxot....úgyis jó tempót mentünk felfelé4 :D

#626291 Frontin Előzmény: #626286

Holnap már otp-ből is kiárazódik az osztalék, nem hinném hogy akkor fogunk szárnyalni. Ma vagy soha.. :-P

Ennek fényében módosítom is a tegnapi kijelentésem, miszerint otp min. lenéz 5100 környékére a mai nap végéig helyett, holnapi nap végéigre.

#626286 BudFox Előzmény: #626282

inkább ne :D majd holnap esetleg....de szerintem nem lesz itt semmiféle rántás...már beárazták előre a hírt...pl. tegnap.

#626282 Frontin Előzmény: #626277

Szia, én inkább most annak örülnék ha rántanának még egyet rajta fölfelé, kicsi a pakkom.

#626277 BudFox Előzmény: #626121

nálunk is voltak ellenőrök a múlt héten....

No....ez a hati egyszerűen nem ismeri az esést :DD olyat nem is tud hogy esni ?

meg kell rá tanítani hogy beinduljon végre esni ?

#626120 Frontin Előzmény: #626061

Tököm tele! Elhelyeztem a kis aknáimat szép fokozatosan felfelé, erre azt kell látnom, hogy egy sem aktiválódott. A legelső orra előtt 1 ponttal fordult vissza ez a....

Legalább az kelt volna el, egy kis sikerélmény lett volna a mai napra. A másik meg a Telo amit sajnálok. Az alábbi elgondolás alapján gondoltam ráadok 364-en, de sajnos nem léptem meg. Azzal számoltam, hogy 350 vagy az alá egy picivel lejön. Még be is rajzoltam magamnak. Persze ez így már utólagos. Ááááá....

http://kepfeltoltes.hu/130528/MTELEKOM_NAPI_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

fd

#626061 Waszeitung

Vajon záróban mit bűvészkedünk?

Rozsdáskilincs az lehet,de bux ellenállásba

ma beleütöttük a fejünket...

Re: nincs cím

#626009 Borska Előzmény: #626003

http://kepfeltoltes.hu/130528/hati_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

én valahol a téglalapból tervezem nyitni az elsőket, ha most fordul az "túl kiszámítható" lenne, plussz oda tán könnyebb lenne stoppot találni, de bárhonnan indul okos méretezés kell,mert simán kirázhat akárkit a gatyájából ez az összevisszaság.....

mert hogy az eddig nagyobb százalékkal működő gazdasági összefüggések most egy kalap szamócát sem érnek