Oti közel 3% zakóban,többi is mind minuszban mégis ott vagyunk ahol tegnap is jártunk.....ügyes!
Oti közel 3% zakóban,többi is mind minuszban mégis ott vagyunk ahol tegnap is jártunk.....ügyes!
Nyitás után néztem a könyvét, 19.565 től 19.729-ig be lehetett látni az ajánlatokat :))
Mostmár "csak" 80 pontot látni.
Úgy nézem most sokan veszik az Otp-t, lehet hogy túl korán. Szvsz egyelőre úgy néz ki, hogy komolyabb támasza csak 4950 környékén van. Én max ott nyúlnék bele longra, ha egyáltalán belenyúlnék.
én 1500 pont esést szeretnék legalább...de szerintem nem lesz....
akármikor jöhet egy felminősítés - júniusban - és akkor elszállunk felfele :D
ha igaz akkor hét eleje volt az '5.' pont...mos megyünk le 'A' pontra, majd fel a felminősítésre 'B' pontra...hogy aztán az év nagy részében, vagy nyáron essünk le 'C' pontra.
van benne valami ?
fantasztikus 1 kontraktust bírtam ráadni ma -)))
ez egyre szánalmasabb ez az instrumentum...nem is érdemes ránézni..én is csak nap elején vagyok már itt...ennyit ér csak.
Na Otp meg is csinálta a minimálisan elvárható esést, elérte 100 környékét. Innen lesz érdekes, hogy nap végéig mit fog csinálni, visszahúzzák-e, vagy folytatódik kint is az esés és megy tovább ez is lefele. Most már én is úgy vagyok vele, hogy jó lenne egy normálisabb korrekció hatinál, legalább a meglévő nem túl nagy pakkomat zárnám nyerővel.
Ha már sikerült ilyen szépen lefordulni tegnap akkor behozhatnánk a mai daxot....úgyis jó tempót mentünk felfelé4 :D
Tessék itt az örömködni való,holnaptól kolbászkerítés mindenhol! :D
http://www.portfolio.hu/gazdasag/kiszivargott_zold_jelzest_kap_magyarorszag_brusszeltol.184540.html
Holnap már otp-ből is kiárazódik az osztalék, nem hinném hogy akkor fogunk szárnyalni. Ma vagy soha.. :-P
Ennek fényében módosítom is a tegnapi kijelentésem, miszerint otp min. lenéz 5100 környékére a mai nap végéig helyett, holnapi nap végéigre.
inkább ne :D majd holnap esetleg....de szerintem nem lesz itt semmiféle rántás...már beárazták előre a hírt...pl. tegnap.
Szia, én inkább most annak örülnék ha rántanának még egyet rajta fölfelé, kicsi a pakkom.
nálunk is voltak ellenőrök a múlt héten....
No....ez a hati egyszerűen nem ismeri az esést :DD olyat nem is tud hogy esni ?
meg kell rá tanítani hogy beinduljon végre esni ?
Mindezek helyett inkább kaptam délutánra egy kis vám és pénzügyőrséget a nyakamba...
Tököm tele! Elhelyeztem a kis aknáimat szép fokozatosan felfelé, erre azt kell látnom, hogy egy sem aktiválódott. A legelső orra előtt 1 ponttal fordult vissza ez a....
Legalább az kelt volna el, egy kis sikerélmény lett volna a mai napra. A másik meg a Telo amit sajnálok. Az alábbi elgondolás alapján gondoltam ráadok 364-en, de sajnos nem léptem meg. Azzal számoltam, hogy 350 vagy az alá egy picivel lejön. Még be is rajzoltam magamnak. Persze ez így már utólagos. Ááááá....
http://kepfeltoltes.hu/130528/MTELEKOM_NAPI_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ja most hogy mondod.
Vajon záróban mit bűvészkedünk?
Rozsdáskilincs az lehet,de bux ellenállásba
ma beleütöttük a fejünket...
Na szépet reppentünk:) Én otiba 5-600 ig nem nagyon látok ellenállást. De piac jobban tudja
http://kepfeltoltes.hu/130528/hati_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
én valahol a téglalapból tervezem nyitni az elsőket, ha most fordul az "túl kiszámítható" lenne, plussz oda tán könnyebb lenne stoppot találni, de bárhonnan indul okos méretezés kell,mert simán kirázhat akárkit a gatyájából ez az összevisszaság.....
mert hogy az eddig nagyobb százalékkal működő gazdasági összefüggések most egy kalap szamócát sem érnek