maga a számokat nézi csak
értelmetlen!
flax. nutex, bióbigyó, nord, fosó limites zakó..
maga a számokat nézi csak
értelmetlen!
flax. nutex, bióbigyó, nord, fosó limites zakó..
Tavaly év eleji 325ös csúcs óta jövünk le folyamatosan. Ezt mondom én is!
A funda javul, a gödörből fordul ki az ország, a jövő kép egyre jobb fundában.
Tavaly év elején 325volt HUF, most év elején 300környékén, most 285volt..
nincs több időm a játékra..
remélem erősödünk tovább az év végéig hufban, és a magyar eszközöket meg felkapják.
yo8
devizák funda és bizalom alapon "mozognak
tanulja meg végre!
Nem tudom mire vélni, ha a gyengülésben minden nap beírta hol áll HUF, az erősödésben egyszer nem említette KEG mellé, de HUF topikban sem.
Állandóan törölte az orrom alá a magának kedvező gyengülő forintot, amíg én erősödést vártam..
Most 285volt, ez senkit nem érdekelt most..
Most is 289, csökkenő csatornában aminek alja 285, teteje 290
mondtam rendben.. értem!
nem szurkoltam..
mondjuk a maga agyában két ember létezik csak gonosz és barát
barát az aki magával egyetért, gonosz aki józanul gondolkodik
kezeltesse magát barátom!
Gondolom a 285ös forint sem érdekelte most mackó úrat..
a gyengülésnek azonban jót szúrkolt..
értem
yo8
engem ezek nem érdekelnek
csak magát amióta belevett )))
többi meg marhaság!
Azért Pimper nem tágul a cég mellől, Steier meg szeretné..
minek?
nincs ebben fantázia..
nem igaz mackó úr? :D
tegnap kijött a hír kikerülünk a túlzott deficit alól, JP már felminősítésre nézeget, kamatok le, emelkedő pénzpumpa KKVknak, hitelprogramok, gazdaságélénkítés, növekedés, profit, emelkedő árak, BUX meg elérte januári csúcsát..
BUMIX meg kitört fel a csökkenő ékből..
Aki még mindig be akarja verni a magyar eszközöket az beteg, illetve rövid spekuláció lehet VIP árakért..
Cég első negyed éves árbevétele meg folyamatosan nő évről évre
yo8
pb gáz -10% nem csúszik az..
meg lesz kaaus ne izgulj!!
yo11
mert a ts biomednek több köze van KEGhez amiről maga beszél ugye??
Az EON-FŐGÁZ per a rezsicsökkentésnek köszönhető,amiben másodfokon pert nyertek a szolgáltatók!
Mondom rezsicsökkentés..
PB rezsicsökkentés meg hónapról hónapra csúszik..
yo8
A Népszabadság értesülései szerint az E.ON és a Főgáz is győzött másodfokon az energiahivatallal szemben az energiadíj-határozatok miatt indított eljárásban, mindez azonban nem befolyásolja a tarifákat - olvasható a csütörtöki Népszabadságban.
A Népszabadság úgy tudja, a bíróság másodfokon is a Főgáznak adott igazat abban a persorozatban, amit az energiaszolgáltatók indítottak a Magyar Energia Hivatal év eleji energiadíj-határozatai ellen.
A díjakról a Fővárosi Törvényszék döntése értelmében egy következő eljárásban kell az - új nevén - Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatalnak (MEKH) döntenie. Az azóta született törvények alapján azonban már nem határozati, hanem rendeleti formában. (A rendeletet nem kell adatokkal alátámasztania, és azt a bíróságon sem lehet már megtámadni.) A vesztes elsőfokú per után hozott törvények értelmében az új árak kihirdetéséig a jelenlegiek maradnak érvényben.
A lap ismeretei szerint hasonló ítélet született május 22-én az E.ON gázszolgáltatói által indított hasonló perforduló során is. Szerdán a Főgáz mellett az áttételesen magyar magántulajdonú Magáz keresetének is hasonlóképpen helyt adtak.
Mivel a Tigáz a kormányfő parlamenti felszólalását követő elsőfokú tárgyalásán visszalépett a keresettől, már csak a GDF Suez másodfokú perfordulója van hátra, amely szakértők szerint hasonló végkimenetelű lehet - írja a Népszabadság.
A perek megtörténtéről szóló információt Horváth Andrea, a MEKH kommunikációs munkatársa megerősítette a lapnak, de az ítéletek tartalmáról azok írásos kézhezvétele előtt nem kívánt nyilatkozni, ahogy a többi érintett sem.
valamiért sem áprislisban, sem májusban, sem júniusban nem jött PB rezsicsökkentés..
na akkor várjunk tovább.. hátha júliusban.. :D
"Egy hónapot csúszhat a rezsicsökkentés újabb fordulója, Németh Szilárd törvényjavaslatát - amelyben a fideszes képviselő a 10 százalékos csökkentést a lakossági tartályos és vezetékes PB gázra is kiterjeszti - az Országgyűlés fogyasztóvédelmi bizottsága módosítja , a csökkenés június elseje helyett csak július elsején lép életbe - írja az Index. "
bakter úr.. sleep..
yo8
Trisz mondta, hogy csak ne rohanjon most gyorsan fel KEG, mert az csak speki rally lenne, és 32ön kéne szépen megállnia.
így tett...
Keg éves minimum:28 ft ,éves maximum 49 ft.(stooq)
Jó jel,hogy 32 ft-on zárt,innen fog kitörni x nap múlva.Van tér még bőven felfelé.
Nagyobb árfolyam elmozduláshoz (speki rallyn kivül),pénzügyi befektető,vagy egy nagyobb céggel egy közös szerződés kéne...
rohadt bosszantó, hogy el kell jönni dolgozni, mindig délután van vmi mozgás... fax kivan már ettől.. qrva életbe, már lassan 100.. gázszakadás van :((