Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

KEG fórum

Re: Keg-very up

#626631 macika Előzmény: #626607

maga a számokat nézi csak

értelmetlen!

flax. nutex, bióbigyó, nord, fosó limites zakó..

#626607 Hathor Előzmény: #626602

Tavaly év eleji 325ös csúcs óta jövünk le folyamatosan. Ezt mondom én is!

A funda javul, a gödörből fordul ki az ország, a jövő kép egyre jobb fundában.

Tavaly év elején 325volt HUF, most év elején 300környékén, most 285volt..

nincs több időm a játékra..

remélem erősödünk tovább az év végéig hufban, és a magyar eszközöket meg felkapják.

yo8

#626600 Hathor Előzmény: #626598

Nem tudom mire vélni, ha a gyengülésben minden nap beírta hol áll HUF, az erősödésben egyszer nem említette KEG mellé, de HUF topikban sem.

Állandóan törölte az orrom alá a magának kedvező gyengülő forintot, amíg én erősödést vártam..

Most 285volt, ez senkit nem érdekelt most..

Most is 289, csökkenő csatornában aminek alja 285, teteje 290

mondtam rendben.. értem!

#626598 macika Előzmény: #626597

nem szurkoltam..

mondjuk a maga agyában két ember létezik csak gonosz és barát

barát az aki magával egyetért, gonosz aki józanul gondolkodik

kezeltesse magát barátom!

#626597 Hathor Előzmény: #626581

Gondolom a 285ös forint sem érdekelte most mackó úrat..

a gyengülésnek azonban jót szúrkolt..

értem

yo8

#626580 Hathor Előzmény: #626576

Azért Pimper nem tágul a cég mellől, Steier meg szeretné..

minek?

nincs ebben fantázia..

nem igaz mackó úr? :D

tegnap kijött a hír kikerülünk a túlzott deficit alól, JP már felminősítésre nézeget, kamatok le, emelkedő pénzpumpa KKVknak, hitelprogramok, gazdaságélénkítés, növekedés, profit, emelkedő árak, BUX meg elérte januári csúcsát..

BUMIX meg kitört fel a csökkenő ékből..

Aki még mindig be akarja verni a magyar eszközöket az beteg, illetve rövid spekuláció lehet VIP árakért..

Cég első negyed éves árbevétele meg folyamatosan nő évről évre

yo8

#626576 Hathor Előzmény: #626568

mert a ts biomednek több köze van KEGhez amiről maga beszél ugye??

Az EON-FŐGÁZ per a rezsicsökkentésnek köszönhető,amiben másodfokon pert nyertek a szolgáltatók!

Mondom rezsicsökkentés..

PB rezsicsökkentés meg hónapról hónapra csúszik..

yo8

#626566 Hathor Előzmény: #626560

A Népszabadság értesülései szerint az E.ON és a Főgáz is győzött másodfokon az energiahivatallal szemben az energiadíj-határozatok miatt indított eljárásban, mindez azonban nem befolyásolja a tarifákat - olvasható a csütörtöki Népszabadságban.

A Népszabadság úgy tudja, a bíróság másodfokon is a Főgáznak adott igazat abban a persorozatban, amit az energiaszolgáltatók indítottak a Magyar Energia Hivatal év eleji energiadíj-határozatai ellen.

A díjakról a Fővárosi Törvényszék döntése értelmében egy következő eljárásban kell az - új nevén - Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatalnak (MEKH) döntenie. Az azóta született törvények alapján azonban már nem határozati, hanem rendeleti formában. (A rendeletet nem kell adatokkal alátámasztania, és azt a bíróságon sem lehet már megtámadni.) A vesztes elsőfokú per után hozott törvények értelmében az új árak kihirdetéséig a jelenlegiek maradnak érvényben.

A lap ismeretei szerint hasonló ítélet született május 22-én az E.ON gázszolgáltatói által indított hasonló perforduló során is. Szerdán a Főgáz mellett az áttételesen magyar magántulajdonú Magáz keresetének is hasonlóképpen helyt adtak.

Mivel a Tigáz a kormányfő parlamenti felszólalását követő elsőfokú tárgyalásán visszalépett a keresettől, már csak a GDF Suez másodfokú perfordulója van hátra, amely szakértők szerint hasonló végkimenetelű lehet - írja a Népszabadság.

A perek megtörténtéről szóló információt Horváth Andrea, a MEKH kommunikációs munkatársa megerősítette a lapnak, de az ítéletek tartalmáról azok írásos kézhezvétele előtt nem kívánt nyilatkozni, ahogy a többi érintett sem.

http://profitline.hu/hircentrum/hir/289083/Pert-nyert-az-E.On-es-a-Fogaz-az-energiahivatallal-szemben

valamiért sem áprislisban, sem májusban, sem júniusban nem jött PB rezsicsökkentés..

na akkor várjunk tovább.. hátha júliusban.. :D

"Egy hónapot csúszhat a rezsicsökkentés újabb fordulója, Németh Szilárd törvényjavaslatát - amelyben a fideszes képviselő a 10 százalékos csökkentést a lakossági tartályos és vezetékes PB gázra is kiterjeszti - az Országgyűlés fogyasztóvédelmi bizottsága módosítja , a csökkenés június elseje helyett csak július elsején lép életbe - írja az Index. "

bakter úr.. sleep..

yo8

Re: nincs cím

#626565 Hathor Előzmény: #626387

Trisz mondta, hogy csak ne rohanjon most gyorsan fel KEG, mert az csak speki rally lenne, és 32ön kéne szépen megállnia.

így tett...

Keg-very up

#626560 úttakarító

Keg éves minimum:28 ft ,éves maximum 49 ft.(stooq)

Jó jel,hogy 32 ft-on zárt,innen fog kitörni x nap múlva.Van tér még bőven felfelé.

Nagyobb árfolyam elmozduláshoz (speki rallyn kivül),pénzügyi befektető,vagy egy nagyobb céggel egy közös szerződés kéne...

#626020 Zotya32 Előzmény: #626008

rohadt bosszantó, hogy el kell jönni dolgozni, mindig délután van vmi mozgás... fax kivan már ettől.. qrva életbe, már lassan 100.. gázszakadás van :((

#626007 Zotya32 Előzmény: #626002

Keg még mindig 32?

Vettem ts16 centit 75-ért, indulás előtt inkább eladtam 79-en, 84-en álltam, nem mertem tartani. Látom, 85-ért is elment volna. :-(