Gépi zárás megvolt, nem túl előnyös.
5184-en terveztem lezárni.
Gépi zárás megvolt, nem túl előnyös.
5184-en terveztem lezárni.
sp fut -0,3%-->-0,85%, de a sok barom még mindig ott sorakozik 230-on egymás fölé állva, ahol 2-3 órával ezelőtt is vehette.
:-)) Itt most semmivel sem lehet sokra menni.
Azért egy próbavételt megejtettem 5206-on, kis tétel, nagyon szűk stop. Csak később leszek újra gépnél, addig talán kiderül valami.
Ui: na, talán ez számíthat:
http://www.portfolio.hu/gazdasag/kiszivargott_zold_jelzest_kap_magyarorszag_brusszeltol.184540.html
Arra értettem amit én írtam, hogy sokra nem mész vele.:)
Azért az vsz benne van legjobb esetben is, hogy az 5 k-t nézegetjük közelről ha leesik a szelvény utána napokban.
Tényleg nehéz mit mondani, mert hajlanék arra is, hogy itt van május vége , nyárra egy miniparaszerűség usában ami otit is lehozza vmennyire.
:-)
Nem is azért linkeltem, tényleg semmire sem jó, csak úgy, hátha valakit össze tudok vele zavarni. ;-)
Fritzek közben konyulnak, usa futik is, így még várok, lehet, hogy lesz itt sokkal diszkontosabb ár is délután.
Nagyon leegyszerűsítve vsz annyi a szitu, hogy régiónk sok tőkét nem tudott bevonzani elmúlt 2 évben . Látszik az indexek állapotából.
Mi pedig még a régión belül sem büszkélkedhetünk nagyon.
Közben néhány piacot nagyon megszerettek, dax , usa.
Kérdés mindössze annyi, hogy vezetőknél jön e komoly esés, minket megtalálnak e rendes pénzekkel nagy optimizmussal , hogy a legrosszabbon túlvagyunk mi is.
Vsz mindkettő lesz, csak a sorrend meg az időpont az kb megjósolhatatlan. :) Szóval ezzel sokra nem mész. :)
Ezt a deficites infót akarom én is megvárni.
Amúgy ma ezt írta concorde bácsi otiról:
"Romlik az orosz helyzet
Az első negyedéves gyorsjelentés tükrében csökkentettük idei és jövő évi eredményvárakozásainkat. Idei előrejelzésünk a részvényenkénti 555 forintról 511 forintra, a jövő évi pedig 600 forintról 560 forintra mérséklődött.
A csökkentés oka az oroszországi hitelezési veszteségek vártnál nagyobb mértékű növekedése, amely elsősorban a beszedés hatékonyságának romlásával magyarázható. A menedzsment arra számít, hogy a fentiek tekintetében javulás csak az év második felétől várható. Az előző években látott beszedési hatékonyság elérésére azonban már csak jövőre lesz lehetőség.
Emiatt a korábbi 55 milliárd forintos oroszországi eredményvárakozásunk 43 milliárd forintra csökken, ami egyébként 9%-kal alacsonyabb a tavalyi év eredményénél.
Vélemény: Nem a fundamentumok miatt veszik a papírt
A fenti változtatásokat értékelési modellünkbe is beépítettük. Ezzel párhuzamosan makroelemzőnk 100 bázisponttal csökkentette hosszú távú forinthozam előrejelzéseit. Ez nagyobb hatással volt értékelési modellünkre eredményvárakozásunk csökkenésénél, így év végi célárunk a korábbi 4.500 forintról 4.800 forintra emelkedett. Megítélésünk szerint a bank növekedési kihívásokkal szembesül főbb piacain, ezt az orosz eredménydinamika romlása szintén megerősíti. Így összhangban célárunkkal már nem látunk érdemi felértékelődési potenciált. Emiatt ajánlásunk továbbra is egyenlő súlyozás marad."
Nem azt írtam, hogy túl optimista :-)). Szerintem azért lesz ez még 5 k alatt, mert ugye tudjuk, a tőzsde nem csak fel mehet. És kint még nem is volt igazán korrekció. % k alatt én is elkezdem megint gyüjtögetni
Most arra nyomták le, hogy napokkal ezelőtt kiszivárgott, hogy kiengednek minket a túlzottdeficit-eljárás alól, de csak ma délután lesz a bejelentés, és hátha mégse :)
Komoly a haditerv. :-)
Ma még venni kellene, csak nem nyomták le, ez aggaszt kicsit, a terv a lent vétel volt, tehát még várok.
4500 óta szajkózom, hogy 5K felett kell lennie bőven idén őszig.. erre ott van májusban és én vagyok a túl optimista..:))
otp nélkül, te??? ez borzalom! oszatlékot megvárom, a holnapi szelvényvágás után nem kellene 5K alá benéznie, ha így lesz, mehet újra neki a 5300-nak. 5000 körül lehet bővíteni..
:-)
Stopomat meg kiszedték, itt állok papper nélkül. Borzasztó érzés... :-D
elnézést.
végigtelefonáltam mindenkit.
folyamatosan harmadik napja h eladni-eladni :o) amíg vín vevő.
főleg azoknak akik 3 éve be voltak ragadva.
de nem.
ilyeneket kérdeznek, hogy miért ez már a teteje ?
honnan a f-ból tudnám.
mi következik ebből ?
neked elhiszem, de akkor is szerényebben, hölgyem, ha kérhetem! kezétcsókolom