Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

a helyzet az hogy: Az …

#626295 vincentlauria

a helyzet az hogy:

Az osztalékfizetéshez kapcsolódó tulajdonosi megfeleltetés fordulónapja június 3, osztalékra az jogosult, akinek ezen a napon az értékpapírszámla-vezető nyilvántartásában OTP részvénye van.

Re: nincs cím

#626294 Csusza Előzmény: #626212

Meglátjuk. Már csak pár ponttal alattunk van a tőkevédő stopom.

Kicsit megdönthetnék ma, úgy délután nyugodtabban vennék osztalékra.

#626289 pruntyoke Előzmény: #626287

köszi..

gondolom sokan el fogják adni holnap és a túlvettsége miatt is kicsit beszakadós lesz..

#626284 pruntyoke Előzmény: #626076

hali,

régen jártam errefelé..meddig kell tartani az osztalékhoz?

jól tudom, hogy még a mai napon?

köszi a választ :)

#626212 Ibiza Előzmény: #626186

"Bár az nem az én legnagyobb haverom." ezt ne mond..rendszerint visszamegy érted..

#626186 Csusza Előzmény: #626097

Amilyen hülyén viselkedik most a papír, tényleg a szerencsében kell bíznunk. Bár az nem az én legnagyobb haverom.

Holnap várhatóan egy izgi nap lesz. :-)

#626185 Csusza Előzmény: #626084

Engem? Mindenhol!

"Te nem érzed azt a kínt", amikor az embernek nincsen elég otp-je.

:-D

Javította magyar befekte…

#626150 Lebleuf

Javította magyar befektetési ajánlását a JP Morgan

http://hvg.hu/gazdasag/20130528_Felulsulyozza_Magyarorszagot_a_JP_Morgan

"Javította a magyar befektetések súlyozására adott ajánlását kedden a JP Morgan globális pénzügyi szolgáltató csoport, egyebek mellett azzal a véleményével indokolva az átértékelést, hogy a térségbeli gazdaságokhoz mérve is javultak a magyar gazdaság növekedési mutatói, és a magyar jegybank monetáris politikája kiszámítható maradt.

Mindez várhatóan lehetővé teszi, hogy Magyarország már a jövő hónapban kikerüljön az EU túlzottdeficit-eljárásának hatálya alól - közölte a társaság.

A JP Morgan londoni befektetési és elemző részlege kedden közölte, hogy az általa vezetett globális felzárkózó piaci kötvényindex (EMBIG) modellportfoliójának átegyensúlyozása keretében felülsúlyozásra módosította a magyar befektetésekre szóló ajánlását az eddig érvényben volt piaci súlyozású ajánlás helyett."

#626097 Lebleuf Előzmény: #626076

Olyasmi érzés fogott el mint Ibizát, így 150p kihagyás után vettem reggel, de

Csusza veled a mai nap emelkedését látva, és téged olvasva "Közben teljesült egy vételem 5260-nál…"lecserélem az imamalmom, amit kétségbeesés szélén szoktam előkapni és mormolni, hogy kijöjjek a hullámvölgyből. Legyen szerencsénk! :-))