t+3 ról hallottál már ?
ma veheted meg utoljára ha oszit akarsz.
és kész.
t+3 ról hallottál már ?
ma veheted meg utoljára ha oszit akarsz.
és kész.
de mi a megfeleltetés napja akkor?
nem adhatod el holnap, mert június 3 a megfeleltetés napja.. ma még vehetsz és tartanod kell júni 3-ig
a helyzet az hogy:
Az osztalékfizetéshez kapcsolódó tulajdonosi megfeleltetés fordulónapja június 3, osztalékra az jogosult, akinek ezen a napon az értékpapírszámla-vezető nyilvántartásában OTP részvénye van.
Meglátjuk. Már csak pár ponttal alattunk van a tőkevédő stopom.
Kicsit megdönthetnék ma, úgy délután nyugodtabban vennék osztalékra.
köszi..
gondolom sokan el fogják adni holnap és a túlvettsége miatt is kicsit beszakadós lesz..
hali,
régen jártam errefelé..meddig kell tartani az osztalékhoz?
jól tudom, hogy még a mai napon?
köszi a választ :)
nem jött össze, de kiszállót érdemes keresni
"Bár az nem az én legnagyobb haverom." ezt ne mond..rendszerint visszamegy érted..
Amilyen hülyén viselkedik most a papír, tényleg a szerencsében kell bíznunk. Bár az nem az én legnagyobb haverom.
Holnap várhatóan egy izgi nap lesz. :-)
Engem? Mindenhol!
"Te nem érzed azt a kínt", amikor az embernek nincsen elég otp-je.
:-D
Javította magyar befektetési ajánlását a JP Morgan
http://hvg.hu/gazdasag/20130528_Felulsulyozza_Magyarorszagot_a_JP_Morgan
"Javította a magyar befektetések súlyozására adott ajánlását kedden a JP Morgan globális pénzügyi szolgáltató csoport, egyebek mellett azzal a véleményével indokolva az átértékelést, hogy a térségbeli gazdaságokhoz mérve is javultak a magyar gazdaság növekedési mutatói, és a magyar jegybank monetáris politikája kiszámítható maradt.
Mindez várhatóan lehetővé teszi, hogy Magyarország már a jövő hónapban kikerüljön az EU túlzottdeficit-eljárásának hatálya alól - közölte a társaság.
A JP Morgan londoni befektetési és elemző részlege kedden közölte, hogy az általa vezetett globális felzárkózó piaci kötvényindex (EMBIG) modellportfoliójának átegyensúlyozása keretében felülsúlyozásra módosította a magyar befektetésekre szóló ajánlását az eddig érvényben volt piaci súlyozású ajánlás helyett."
Olyasmi érzés fogott el mint Ibizát, így 150p kihagyás után vettem reggel, de
Csusza veled a mai nap emelkedését látva, és téged olvasva "Közben teljesült egy vételem 5260-nál…"lecserélem az imamalmom, amit kétségbeesés szélén szoktam előkapni és mormolni, hogy kijöjjek a hullámvölgyből. Legyen szerencsénk! :-))
boltba is így jársz imádhatnak :)