Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

Re: nincs cím

#626181 Euroman Előzmény: #626155

én nem mondtam, hogy bajnai jó...sajnos egyik hazai jelölt-önjelölt sem jó. sajnos a politika beleszól az életembe, ha nem így lenne, lexarnám...

#626179 Euroman Előzmény: #626154

hát ezzel csak két gond van: 1. nem vagyok fiatal, 48 éves vagyok, 2. amelyik szakmában keresnek (pincér, szakács, festő stb.) mind szakképzetlen vagyok, és mind a cikk is írja, szakképzetlent nem keresnek. Pl. bankba, autószalonba már jelentkeztem, olyan állásra, amire középfokú végzettség volt a feltétel, meg sajnos az adott területen 2-3-5 év osztrák gyakorlat...utóbbi hivatkozva el is utasítottak...itthon ajtót, ablakot már mázoltam, de ugye az nem ugyanaz, mint aki ebből szakmunkás...főzni otthoni szinten sem tudok, ahogy felszolgálni sem. Jelentkeztem már konyhai kisegítő munkára is. Gondolom elolvasták az önéletrajzomat, és nem is válaszoltak (biztos azt hitték, tréfálok, vagy gúnyt űzök belőlük.)

#626155 Ibiza Előzmény: #625918

nem bírsz kizökkenni..kivetíted a gondjaidt másra..ha jön bajnai akkor esel nagyon pofára..mert akkor sem lesz jobb sőt..ez lesz az igazi csalódás..20évig orbán elrontottát fogsz hallani..közben húzzák le a bőröd..töpörítik agyad..szikkasszák a lelked ,)

gondolkodj.

my consumer confidence: …

#626038 Euroman

my consumer confidence: -100000000000000000000000000000000000

az mnb igazi elnöke is megszólalt

#626019 Euroman

Orbán Viktor kormányfő a parlamentben ígéretet tett rá, hogy az egyébként független MNB kibővítheti még az áprilisban meghirdetett Növekedési Hitelprogramját (első két pillér, vállalkozásoknak juttatandó forint és devizaalapú hitelkeretek)

#623834 banyaiz Előzmény: #623827

:) Nem láttam.

Vannak ezek a zenés szavazós műsorok zsűri elmondja a véleményét stb. Hát az a meneküljünk amíg nem késő kategória nekem.

De hát nem vagyunk egyformák, tényleg szubjektív, piac dönt . :)

#623817 banyaiz Előzmény: #623035

Elég szubjektívak ezek a "művészeti" kérdések. :) Engem pl ezekkel a tehetségkutató tándalfesztivál vagy minek is nevezzem őket műsorokkal kínozni lehetne.

Nekifutottam párszor végighallgatom ezt a kedvesemet annyira téma, de nem jártam sikerrel.

Ettől függetlenül 10. hely nem rossz, igaz nem tudom hány induló volt.

na úgy látszik phasz-ale…

#623751 Euroman

na úgy látszik phasz-alex-től mindenki úgy kikészült, hogy senki nem ír egyik topikba se...

#623314 Euroman Előzmény: #623304

ebben a városban kétkezi sincs, meg hát ahhoz valami szakmunkás biz. kellene, nem egyetemi doktorátus....összeköttetésem semmi nincs...egyébként ezzel én is tisztában vagyok...