én nem mondtam, hogy bajnai jó...sajnos egyik hazai jelölt-önjelölt sem jó. sajnos a politika beleszól az életembe, ha nem így lenne, lexarnám...
én nem mondtam, hogy bajnai jó...sajnos egyik hazai jelölt-önjelölt sem jó. sajnos a politika beleszól az életembe, ha nem így lenne, lexarnám...
hát ezzel csak két gond van: 1. nem vagyok fiatal, 48 éves vagyok, 2. amelyik szakmában keresnek (pincér, szakács, festő stb.) mind szakképzetlen vagyok, és mind a cikk is írja, szakképzetlent nem keresnek. Pl. bankba, autószalonba már jelentkeztem, olyan állásra, amire középfokú végzettség volt a feltétel, meg sajnos az adott területen 2-3-5 év osztrák gyakorlat...utóbbi hivatkozva el is utasítottak...itthon ajtót, ablakot már mázoltam, de ugye az nem ugyanaz, mint aki ebből szakmunkás...főzni otthoni szinten sem tudok, ahogy felszolgálni sem. Jelentkeztem már konyhai kisegítő munkára is. Gondolom elolvasták az önéletrajzomat, és nem is válaszoltak (biztos azt hitték, tréfálok, vagy gúnyt űzök belőlük.)
nem bírsz kizökkenni..kivetíted a gondjaidt másra..ha jön bajnai akkor esel nagyon pofára..mert akkor sem lesz jobb sőt..ez lesz az igazi csalódás..20évig orbán elrontottát fogsz hallani..közben húzzák le a bőröd..töpörítik agyad..szikkasszák a lelked ,)
gondolkodj.
my consumer confidence: -100000000000000000000000000000000000
Orbán Viktor kormányfő a parlamentben ígéretet tett rá, hogy az egyébként független MNB kibővítheti még az áprilisban meghirdetett Növekedési Hitelprogramját (első két pillér, vállalkozásoknak juttatandó forint és devizaalapú hitelkeretek)
na ez a szégyen, hogy nem a megtakarítóknak...
http://www.origo.hu/gazdasag/20130527-modositottak-az-arfolyamrogzitest-erdemes-elni-vele.html
http://www.origo.hu/itthon/20130526-riport-a-budai-varban-rendezett-allami-parvalasztorol.html
az öregek akartak baxni, bár abból nem lesz már népszaporulat....:)
és van akinek még a joghurtról is a baxás jut az eszébe:
:) Nem láttam.
Vannak ezek a zenés szavazós műsorok zsűri elmondja a véleményét stb. Hát az a meneküljünk amíg nem késő kategória nekem.
De hát nem vagyunk egyformák, tényleg szubjektív, piac dönt . :)
39 talán...én is csak részleteket láttam, az egész műsor egy kalap xar...
Elég szubjektívak ezek a "művészeti" kérdések. :) Engem pl ezekkel a tehetségkutató tándalfesztivál vagy minek is nevezzem őket műsorokkal kínozni lehetne.
Nekifutottam párszor végighallgatom ezt a kedvesemet annyira téma, de nem jártam sikerrel.
Ettől függetlenül 10. hely nem rossz, igaz nem tudom hány induló volt.
minden másnap ;) D1-es felbontásban :)
H1-en lehet, minden percben :D
na úgy látszik phasz-alex-től mindenki úgy kikészült, hogy senki nem ír egyik topikba se...
jah...learchiválhatom az outlook-ba...legalább papír nem fogyott....