Regisztráció Elfelejtett jelszó

Tesla Motors Inc - TSLA

Re: nincs cím

#626226 Keg Jenő Előzmény: #626163

Befektető vagyok, ide, oda fog menni az árfolyam. Hegyek, völgyek, zajok. A 10 éves target. ár a dollár árfolyam kockázat szűrése után 300 dollár és 580 dollár között. Ne felejtse el, hogy a híres buy and hold stratégia a magas divrzifikációs kényszer miatt MiNDIG elszedi az aktív traderek 90 % ának a pénzét. Azt mondom a kollegáknak, hogy aki pl kályhát árul az áruljon poroltót is...

#626163 Janicroft Előzmény: #626138

Első nyereséges negyedév ide vagy oda ennek esnie kell, mondjuk én nem vagyok egy technikai ember de ha ránézek egy 1 vagy 3 éves chartra akkor a vége gyakorlatilag merőleges, ez nem lesz tartható állapot.

#623736 Keg Jenő Előzmény: #623410

Korunk egyik legnagyobb hightech-milliomosa az ötletgazda

A SolarCity koncepciójának kitalálója az az Elon Musk, aki a PayPal internetes fizetési rendszer egyik megalkotója, az elektromos meghajtású sportautókat gyártó Tesla Motors társalapítója-

Most csíptek meg fél milliárd dolcsit a Goldman Sachstól a srácok...

Re: Tesla

#623494 rbbj11 Előzmény: #623473

nem csak az égig nem nőnek, hanem még inkább ilyen tempóba nem nőnek....ha vki gyorsítót szed, gyorsan le is épül :)

#623473 Janicroft Előzmény: #623466

Az az érdekes hogy még a tőkeemelés hírére is +14%-ba húzták ha jól emlékszem, teljesen abnormálisnak tűnik, szinte függőlegesen megy már felfelé az árfolyam és mint tudjuk a fák nem nőnek az égig.. ;-)

#623466 rbbj11 Előzmény: #623381

sztem túlozottan előreszaladtak az árral, egyelőre semmiféle fundás várakozás nem indokolja, csak a marketing jó. Sztem hype.

#623397 macika Előzmény: #623393

technikailag nem kiforrott az elektromos autó - még mindig -

városi közlekedésre alkalmas - talán- de ahhoz ez a tesla drága