Az utolsó mondatot írd be a phyl. topikba is. :-))
Befektető vagyok, ide, oda fog menni az árfolyam. Hegyek, völgyek, zajok. A 10 éves target. ár a dollár árfolyam kockázat szűrése után 300 dollár és 580 dollár között. Ne felejtse el, hogy a híres buy and hold stratégia a magas divrzifikációs kényszer miatt MiNDIG elszedi az aktív traderek 90 % ának a pénzét. Azt mondom a kollegáknak, hogy aki pl kályhát árul az áruljon poroltót is...
Első nyereséges negyedév ide vagy oda ennek esnie kell, mondjuk én nem vagyok egy technikai ember de ha ránézek egy 1 vagy 3 éves chartra akkor a vége gyakorlatilag merőleges, ez nem lesz tartható állapot.
jajj, akinek van, gyorsan adja el
phyl. szindróma lesz :-))))
köszönöm a leveleket teslások 1o5 dollár és veszik.
Korunk egyik legnagyobb hightech-milliomosa az ötletgazda
A SolarCity koncepciójának kitalálója az az Elon Musk, aki a PayPal internetes fizetési rendszer egyik megalkotója, az elektromos meghajtású sportautókat gyártó Tesla Motors társalapítója-
Most csíptek meg fél milliárd dolcsit a Goldman Sachstól a srácok...
Havi chartot érdemes megnézni.
Nem vennék ilyet.
Kirobbant a ****be.
nem csak az égig nem nőnek, hanem még inkább ilyen tempóba nem nőnek....ha vki gyorsítót szed, gyorsan le is épül :)
Az az érdekes hogy még a tőkeemelés hírére is +14%-ba húzták ha jól emlékszem, teljesen abnormálisnak tűnik, szinte függőlegesen megy már felfelé az árfolyam és mint tudjuk a fák nem nőnek az égig.. ;-)
sztem túlozottan előreszaladtak az árral, egyelőre semmiféle fundás várakozás nem indokolja, csak a marketing jó. Sztem hype.
bedugod a konektorba, a cekket meg kifizeted az osztalékból. mit nem értesz?
jelen pillanatban státusz szimbólum...
van aki időben lép és címlapra kerül :)
http://blogs.wsj.com/moneybeat/2013/05/17/one-man-bets-it-all-on-tesla/?mod=e2fb