Regisztráció Elfelejtett jelszó

Még szokatlanabb válasz avagyonról, vagyonosodásról, tőzsdéről,

Re: nincs cím

#625580 KawaBazsy Előzmény: #625564

Én csak az esetleges lehetőséget vetettem fel, ítéletet nem hoztam.. :-)

Na jó, nem "trollkodok", a továbbiakban csak komolyan, mint a hadseregben..!

Re: :-DDDD

#625570 Előzmény: #625566

Vannak érdekes dolgok az életben :)

Olvasom ezt a hozzászólást, mondom olyan furcsa, mert ez olyan, mintha én írtam volna, de mikor írtam én ilyet "fél órája"? :) Erre rákeresek, és kiderül, hogy azért volt furcsa, mert tényleg én írtam ilyet több mint egy éve :)

http://www.stocklandyard.hu/forum/locatepost/503208

Wazze, tényleg ciki lesz lassan, hogy évekkel ezelőtti mondanivalókat lehet tőlem copy+pastelni és még mindig nem veszítik el az aktualitásukat és még mindig egyetértek saját korábbi énmagammal :)

#625569 lagwagoner Előzmény: #625550

"Meg is van a sikeresedési taktikám, ebben csak az lehet gát, ha túl yoképű vagyok, s nem tudok elég hülye fejet vágni.. :-))"

vö.:

'94 2012.04.23 14:33 [__AT__] (Tisztelt Tag) Re: törölve Címzett: @KawaBazsy

KawaBazsy,

Én elhiszem, hogy te a világ leghumorosabb, legsármosabb embere vagy, akit minden buliba elhívnak jópofizni, mert annyira élvezik a társaságod...."

wow...túl jó emberismerő _AT_, ez már bizarr..:-)

:-DDDD

#625566 lagwagoner

"

55 2012.04.19 09:09 [__AT__] (Tisztelt Tag) Re: nincs cím Címzett: @KawaBazsy

Fél órája írtam:

"EZT azért sikerült ilyen rosszul megfogalmaznom, mert röviden akartam írni, pedig ezt sem lehet röviden leírni, mert úgy egészen mást jelent, olyat, amit nem akartam írni. Amit akartam, az erről szólt volna:"

Kérem kapcsolja ki a "Write ony" üzemmódot ;)

Pont arról értekezem, hogy a siker nem pénzben mérhető és aki pénzben akarja mérni a sikert, az még nagyon az élete és útja elején tart. Ez erre vonatkozott, nem arra, hogy ne éreznék magukat sikeresnek, vagy akár ne lehessen sok pénzük. Zsebébe meg különösen nem kotorászok senkinek, mert nem érdekel, mert nem számít, és mert nem jelent semmit szerintem.

Mellesleg, autos topicban, vagy időnként ruha és órás topicban azért bizonyos szintig egészen jól lemérhető a szint, vagy lehet-e erre valaki, aki ki tudna engem zsebből fizetni, vagy megvenni ;)

Aki pedig sikeres és nem büszke rá, az nem szerény, hanem hülye. Ha viszotn szerény tud eközben maradni, az már valami. Bár szerintem ez a két mondat szerinted totál ellentmondásban van, pedig nincs. Jó gondolkodást :)"

#625565 Előzmény: #625549

Nekem ingyen sem kellene, mert ha Breintlinget akarnék venni, akkor megvenném használtan, de bevizsgáltatottan (tudod, hülye márkaszervizes logika ;) ), mivel az sem egy drága dolog - százezres nagyságrenben van akár új Breitling is. Ezért nem értem, hogy minek belőle hamisítvány.

Nem mondom, hogy ha valaki egy Patek Philippe SkyMoont:

vesz meg, azt még megértem, hiszen ez egyrészt nem valószínű, hogy bárkivel szembejönne eredetiben az utcán (tehát tudható, hogy hamis) már csak az ára miatt is, de egy olyan óra esetében, amit egyébként bárki(!) megvehet akár újonnan, akár használtban, abból minek hamisítványt venni? Ha annyira tetszik, vedd meg eredetiben, de ez olyan... izé. Ez olyan, mintha venne valaki valami kínai csoda motort körberagasztana drága(!) matricaszettel, mely szerint az egy Kawasaki.

Te mekkorát röhögnél azon, aki ezzel a motorral úgy állítana be, hogy "ez igazi, látod, rajta van a felirat"? És ha tényleg meg akarná magyarázni, mi lenne utána a gondolatod róla? A lúzer alsó hangon súrolná azt, hogy minek tartanád, aki komolyan gondolja ezt a fajta "megengedhetek magamnak egy Kawasakit" logikát.

És nem hiszem én azt, hogy komolyan elkezdenéd neki magyarázni, hogy "miért nem Kawasaki valami attól, hogy az van ráírva".

Pedig adott esetben a Csung-Cica-Ming motorgyár Micsu-da-fa-SZ típusának OM verzióját meg is néznéd, mert az érdekes, mert olyat még nem is láttál. Sőt, ellenállhatatlan vágyad is lenne a kipróbálására, mert "milyen lehet az"? :)

Node Kawasaki felirattal legfeljebb egy mély undor jönne ki belőled és még a sört sem fogadnád el onnantől kezdve az illetőtől.

Vagy tévednék? :)

#625564 Előzmény: #625550

Tudom KawaBazsy, te is úgy vagy ezzel, mint én, hogy szépségednél már csak a szerénységed nagyobb :)

#625550 KawaBazsy Előzmény: #625547

"inkább az a Ferrari óra egy öltönnyel, mert ha ahhoz kellően hülye fejet tud felvenni, akkor mindenki elfogadja azt, hogy nem normális és különc - az pedig máris egy jó belépő bárhová."

Meg is van a sikeresedési taktikám, ebben csak az lehet gát, ha túl yoképű vagyok, s nem tudok elég hülye fejet vágni.. :-))

#625549 KawaBazsy Előzmény: #625541

Nem volt bosszantási szándék! :-)

Akkor kérdés: Te mennyit adnál érte, ill. szted én mennyit adtam?

Amúgy meg szerintem 10 emberből 9 nem ismeri az órákat, az nem tudja eldönteni, h ez valódi e. A poén az, h ezek az emberek viszont a Ferrarit ismerik, így a Ferrari órát előbb értékelik.

Jövő 7en Alsóörsön meeting. Ha jössz, elhozom, megmutatom, s személyesen tudsz véleményt nyilvánítani.. ;-)

#625547 Előzmény: #625340

Wazze, vedd meg ugyanezt "noname"-ben és még azt is fogják rá mondani, hogy "milyen király", hogy működik és hogy "olyan, mint egy Breitling".

Node ez így olyan, mint amikor valakinek guminője van, hogy az mekkora poén és azt hiszi, hogy ha a társaságban bemutatja, akkor az milyen cool...

Akkor már ezerszer, tízezerszer, összehasonlíthatatlanul inkább az a Ferrari óra egy öltönnyel, mert ha ahhoz kellően hülye fejet tud felvenni, akkor mindenki elfogadja azt, hogy nem normális és különc - az pedig máris egy jó belépő bárhová.

#625545 Előzmény: #625338

Szvsz azért ne mutassad meg olyannak, aki látott már Breitlinget, mert ki fog röhögni vele, ez még utánzatnak is gyengus - az igazi hamisítvány olyan, hogy időnként még a szakértők is csak forgatják a fejüket - ha nem nyitják szét -, hogy melyik az igazi. Node azok kicsit más árkategóriában vannak, az ilyen hamisítványok azért a ~100 ezres kategóriában vannak, lásd például ezt a minőséget:

http://www.youtube.com/watch?v=VYowOYMFOs4

Amiben ugyan még mindig látni(!) a különbséget, de ez azért egy járatlanabb embert már simán megtéveszthet.

#625541 Előzmény: #625318

Jujj... ez most fájt :)

Persze egy kép alapján nehéz bármit mondani, de ez tipikusan az a design, amit előszeretettel hamisítanak ázsiában az összes márka esetében - a polírozott fém... ezért sem vennék ilyen kialakítást egyetlen brandből sem :)

Mondjuk én Breitlingben nem vagyok otthon, mert nem tartom sokra azóta, amióta csak márkanév önálló szerkezet nélkül, de ennek a lánca valami gyalázatosan lóg, és ránézve a számlapra - szerintem az ázsiai csodát láthatjuk rajta, mert én Breitlingben ilyen igénytelen billegő kialakítást még nem láttam, és a holdfázis sem úgy tűnik, mintha a helyén lenne, svájci olcsó szerkezetben (ami a Breitlingekben szokott lenni, például ETA) ez a kialakítás legalábbis több mint szokatlan. A logo is rossz helyen van (ázsiai mintájú elhelyezés), a kinézet is elég igénytelennek tűnik, az anyagválasztás is, a gombok is hiányoznak, szvsz egy Breitlingnek azért illik így kinéznie:

http://www.watchcentre.com/lg_images/Breitling-S-S-Silver-Dial-Navitimer-Olympus-Moonphase-A19340.jpg

De ha már Bentley feliratú, akkor így:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c8/Breitling_for_Bentley_Motors.jpg

És szinte teljesen kizártnak tartom a baloldali billegőt és a holdfázist is.

Szóval, ne bosszants plz :)

#625341 KawaBazsy Előzmény: #625340

Hát ezt nem tudom. Én tényleg csak poénból vettem, pár ezernél többet nem is adtam volna érte. Thaiföldön drágábbak voltak, azért vásároltam Kambodzsában.. Viszont így szemre sztem meglepően jó minőség, s működik azóta is (2 év), pedig nem is volt ilyen elvárásom. :-)

#625340 lagwagoner Előzmény: #625338

...és ezek a replikák szerkezetileg mennyire igényesek? Hozzák azt a szintet mint ha itthon vennék egy jobb kommersz 10-15e-set?

#625338 KawaBazsy Előzmény: #625327

Sztem ez egy egész jó minőségű copy, de annyit még a kettőért sem adtam :-) (a sógorom egy "Rolex"-et kapott, szintén automata felhúzós)

#625327 Margaretta Előzmény: #625318

Ázsiában iszonyat jó másolatokat lehet venni, azok olyan 30ezer forintosak

A fiam barátai, mikor oda megyünk óramásolatokat kérnek tőlünk, hogy hozzunk nekik:)