Én is a vásárláson hezitálok. Egy elemzés jól jönne ilyenkor a tanácstalan kisbefektetőnek :-)
Én is a vásárláson hezitálok. Egy elemzés jól jönne ilyenkor a tanácstalan kisbefektetőnek :-)
ezért nem realizálom a nyerőm, múlt héten bővítettem, 4990-en, meg 5051-en.. megvárom az osztalékot meg a 6K-t.. aztán kívánok Trappatoni :)
Egy elég jelképes mennyiséget vettem 5135-ön. Muszáj csipegetnem az osztalék miatt is, meg gyanús is ez egy kicsit, ki ne tépjék már nélkülem.
eros kezdes, bar forgalom.. mondjuk azt hogy gyalazatos, bar nem volt meglepo ha par tozsde zarva van.
nyitoban bealltam venni, dehat nagyon mashol nyitott...
sajnos mindegyiket mi fizetjük...
meg ezt is:
970K a semmiért...nekem a harmada sem volt, dolgoztam is érte, mégis kirúgtak...
Ez jó. (A reklámadó persze nem, mert azt is mi fogjuk fizetni.)
Mégiscsak vásárolgatni kellene??? Tökölök...
Ez jó. (A reklámadó persze nem, mert azt is mi fogjuk fizetni.)
Mégiscsak vásárolgatni kellene??? Tökölök...
hát ezaz !
de valahogy bizsereg valami :o) az éterben.
Nem emelik tovább a bankadót!
http://www.investor.hu/news/20130524-nem-emelik-tovabb-a-bankadot.html
Nagyon megnyomta a bollingert, és erős ellenállás alatt vagyunk.
Én várok, hogy itt lenyugszik-e egy oldalazással, vagy mi történik. Nagyon bizonytalan ~150 pontért nem reszkírozok. Most nem. Ha lenyugodott, és korrigált vagy bázist épített, akkor lehet.
Amúgy tényleg jól néz ki a csártokon, talán gyanúsan jól.
Szerintem... :-)
én pedig egy éve nyomom éles számlával, újabban meg sosem látott magasságokban látom >5k, + erős a belső gyeplőhúzásom érzése
Én már vettem párszor száguldásban, legtöbbször rácsesztem
Köszi:)
tegnap itt több tipikus ügyfél pénikvételeket hajtott végre ugye h nehogy lemaradjon (eladták még 4600körül) ez is megingat a vételben.
ugyanakkor meg egy kontra ügyfél most tolt be pénzt a hatis shortjaira mondván most már ezekkel kitart haláláig :o)
ez meg azt mondja nekem h mst jön még csak a száguldás.
szóval nehéz szülés lesz :o) a döntés
köszke.
nem bírom eldönteni mitévő legyek.
napon belül jól néz ki.
naposon jól néz ki.
de valhogy mégsem akaródzik többet adni érte mint eladtuk.