Time skale: daily
Studies: Bollinger
Ezt kell beállítani még, mert nem úgy jött át, ahogy beállítottam napira, bollingerrel
Time skale: daily
Studies: Bollinger
Ezt kell beállítani még, mert nem úgy jött át, ahogy beállítottam napira, bollingerrel
Tegnap Te is kiszórtál mindent?
(már ha nem túl indiszkrét...)
valaki tudna felnyomni egy csártot amin a bollingert látom ?
naposat.
Lassan, lassan...
5000 alatt ( 950-970 körül) gondoltam igazán, bár már elkezdeném venni 5ezernél is, nehogy ott forduljon.
Ha egyáltalán lenyomják oda...
Ereszkedik lassan, hol látnál belépési pontot, kerek 5?
Én is csak nézem, nézem, de nem piszkálom, ezt most ki kell várni.
Úgy tűnik korai volt eladnom Tegnap délután.
Persze eshet még ma (vagy csak shortok nyíltak)?
Most értem haza, s látom, hogy közben a többi is sutty. (~5090)
Nem volt rossz kör, és persze venném már vissza, aztán hasíthatunk. :-)
OFF
Így nem nehéz soha nem látott szintű adósságot csinálni:
http://www.portfolio.hu/gazdasag/soha_nem_tartoztak_meg_ennyivel_az_allami_szervek.184307.html
"Április végére új csúcsra emelkedett a központi alrendszer költségvetési szerveinek adósságállománya, meghaladta a 93 milliárd forintot. [...] Az adósságállomány egy hónap alatt 23,3 milliárd forinttal emelkedett és egyben soha nem látott csúcsot jelent."
Miért is?
"Az államkincstár azt is közölte, hogy az önkormányzati alrendszerből, valamint a nonprofit gazdasági társaságok közül a központi alrendszerbe 2012-ben és 2013-ban átvett intézmények áprilisban együttesen 53,0 Mrd Ft-tal részesednek a tartozásállományból. Vagyis az elmúlt évek adósságnövekedéséért nagyrészt az intézményátvételek felelnek."
Hogy mik vogymuk, szóval eddig is ugyanennyi volt a valós adósság, csak a kreatív könyvelés miatt "nem látszott". Most meg csak annyi látszik, hogy látszik. Így van ez valójában, és az is így van, hogy az átvétel után ezek már csökkennek, illetve olcsóbban finanszírozódnak.
ON
OTP WARNING!
http://www.portfolio.hu/gazdasag/eldolt_jonnek_az_adoemelesek_2.184321.html
"A nemzetgazdasági tárcánál már készülnek az adóváltozásokat megalapozó előterjesztések - tájékoztatta az NGM az MTI-t. Ezzel eldőlni látszik: Magyarország biztosra akar menni, ezért a nagyobb, adóterhelés növelésre alapozó kiigazítási csomagot vezeti be, hogy kikerüljön a túlzott deficit eljárás alól." [...]
"Az NGM a hírt azzal kapcsolatosan közölt csütörtökön az MTI-nek, hogy Orbán Viktor miniszterelnök szerda este Brüsszelben újságíróknak azt mondta: szerinte a túlzottdeficit-eljárás alól való biztos kikerülés érdekében a költségvetési zárolások mellett "meg kell lépni", hogy az egyszeri kiadásokat egyszeri bevételekkel kell megoldani, továbbá "bizonyos adófajtákat" meg kell emelni. Akkor a kormányfő úgy fogalmazott: "ha minden igaz, mire hazaérek, már kézhez kapom az adóemelésekre vonatkozó törvényt is, amely a tranzakciós adót, a bankadót, az energiaadót és egy új reklámadó bevezetését jelentené"."
Csak akkor szerencsejáték, ha veszít az ember. Különben tudás, és kristálytiszta logika. :)