senki semmit nem ír hirtelen 3,5 huf-os erősödésre???? :OO
"ha friss hús akkor írj valami tartalmasat.."
Ő sem. Csak Te. nem baj: meghúzzuk magunkat hosszú árnyékodban :-)
ez nem kűzdés..ez az egyensúlytalanság helyreállítása..egy ember egy élet akár zsidó akár tuszi vagy kurd..
Az számít amit mond és tesz..nem létezhet kettős mérce és kettős beszéd...ennyire egyszerű..
"..ritkán nyilvánulok meg, csak amikor kifejtetted israel palesztína és az arab világ kinyírására törekszik,"
linkeld be esetleg tényekkel cáfold..a dumcsiban vagy valahol..
"nem értem, hogy a turbó magyaroknak mi a **** sérelmük van így 20 évvel a rendszerváltás után"
nem értem, hogy turbó zsidóknak mi a **** sérelmük van így 50évvel a pogrom után..
Egyáltalán nem vagyok friss hús, ritkán nyilvánulok meg, csak amikor kifejtetted israel palesztína és az arab világ kinyírására törekszik, nem tudtam nem írni. Bocs, ha zavarom a köreidet, de ilyenek után mindig fogom. Csupán azt nem értem, hogy a turbó magyaroknak mi a **** sérelmük van így 20 évvel a rendszerváltás után, lassan nyolc év kormányzás után (meg ami még jön), hogy csak izomból, sérelemből, útálatból tudnak bármit is tenni, gondolni? Ez engem tényleg érdekelne.
Nem vagyok libcsi, komcsi, zsidcsi, arab, fekete semmi, egy kárpát keverék talán, ki tudja? (Tényleg igazi magyar van még a itt a Kárpát medence közepén, a népek olvasztótégelyében?)
Meg kéne békélni srácok, magunkkal és a környezettel, az állandó ellenségképek plakatírozása csak lejjebb viszi ezt a kizsigerelt országot. Mi lesz így a nyugdíjunkkal? :-))
Jövő héten kamatdöntés? Nagyon "izgi" lesz.
én usdhuf-ot várom inkább 221.9-en.
eurusd nagyon bekavar mostanában
nyilt is egy stop egyelőre 286
longom már természetesen nincs meg....
de ujra nyitás lehetséges...
apátok is megmondta " tanulni tanulni tanulni"
látom valami klón 1324 vagy..ha friss hús akkor írj valami tartalmasat..ez nem pf.
azért ennél több kellene mint a bemutatkozód ,)
" Argentína lesz itt, vagy mi? Legalább a focink jó lesz, igaz nem nyerünk majd semmit .-) "
Lehet téged úgy kell értelmezni, hogy mindent ellentétesen írsz le, ahogy annak értelme lenne.
Elképzelhetőnek minden elképzelhető, a kérdés csak az hogy mennyire valószínű. Ha 240 lenne a forint, akkor a hazai ipar kábé romokban lenne és lenne 1 millió új munkanélküli. Szóvale ez nem lesz, ilyen nonszensz nem következik be. mert ha elkezdene túlerősödni a forint, akkor ad1 mato levinné mínuszba a kamatot ad2 ha ez sem elég akkor kitalálna valami visító phasságot. Szóval vagy nagyon alacsony kamat (vö. JBK 1%) vagy nagyon erős kamat, de a kettő egyszerre nem fog létezni. A 2008as extraperverzió a 228-as vagy milyen forinteurós árfolyam az elmebaj teteje volt, de azóta sokat fejlődött a NER úgyhogy ugyanolyan elmebaj sem vinné 250 alá
"..mert értelem az nincs sok abban amit írsz"..így már értem :))bocs ha megrándítottam az agyad..
"ha akarod Magyarország topikba kaphatod ,)"
Persze! Lökjed neki! Majd néha beleolvasok. Gyakran nem kell, mert értelem az nincs sok abban amit írsz. Azt meg olvasás nélkül is tudjuk rólad, hogy a legkiforrottabb mondandód az "israeli","libsikomcsi","fajtád" szövegkörnyezetben nyer értelmet.Ha nincs időd írni linkelj be egy "libsikomcsi" youtube videót, majd megnézem. Ott úgyis sok ilyen "magyarfan" oktató film található.
ma este fél 10
"náci sziporkákat kántálókért sem."
látod a fogalmakat sem bírod..
náci az lenne ha azt mondanám mint sok israeli " minden arabot (palesztínt) ki kell irtani"
ha libsikomcsi csalót lopóst ingyenélőt lefülelnek ez nem az...még ha azt is visítják
de elég az offból..ha akarod Magyarország topikba kaphatod ,)
---------------------------------------
sztem huf jelenleg megtalálta a helyét.. a 290 tetszik neki..
igaz lehet ez is.
majd elválik.
ettől még áll az én állításom is
De persze, mindenben vannak jók, csak ritkák, de ha még jók is, akkor is:
"régi mondásom volt a "bróker nem a barátod" mert nem azonosak a céljaink..neki a kötések száma kell..nekem a nyereség..ő a buktámon is keres."
Pontosan így van! vagyis ha jó a broki, akkor is érdekellentét van, és abból hosszú távon nem sül ki semmi jó