"..mert értelem az nincs sok abban amit írsz"..így már értem :))bocs ha megrándítottam az agyad..
"..mert értelem az nincs sok abban amit írsz"..így már értem :))bocs ha megrándítottam az agyad..
"ha akarod Magyarország topikba kaphatod ,)"
Persze! Lökjed neki! Majd néha beleolvasok. Gyakran nem kell, mert értelem az nincs sok abban amit írsz. Azt meg olvasás nélkül is tudjuk rólad, hogy a legkiforrottabb mondandód az "israeli","libsikomcsi","fajtád" szövegkörnyezetben nyer értelmet.Ha nincs időd írni linkelj be egy "libsikomcsi" youtube videót, majd megnézem. Ott úgyis sok ilyen "magyarfan" oktató film található.
ma este fél 10
"náci sziporkákat kántálókért sem."
látod a fogalmakat sem bírod..
náci az lenne ha azt mondanám mint sok israeli " minden arabot (palesztínt) ki kell irtani"
ha libsikomcsi csalót lopóst ingyenélőt lefülelnek ez nem az...még ha azt is visítják
de elég az offból..ha akarod Magyarország topikba kaphatod ,)
---------------------------------------
sztem huf jelenleg megtalálta a helyét.. a 290 tetszik neki..
igaz lehet ez is.
majd elválik.
ettől még áll az én állításom is
De persze, mindenben vannak jók, csak ritkák, de ha még jók is, akkor is:
"régi mondásom volt a "bróker nem a barátod" mert nem azonosak a céljaink..neki a kötések száma kell..nekem a nyereség..ő a buktámon is keres."
Pontosan így van! vagyis ha jó a broki, akkor is érdekellentét van, és abból hosszú távon nem sül ki semmi jó
vigyázz, mert kihalás szélén álló faj, akarom mondani fajta vagy :))))
mint minden szakmában a brokik között is vannak jók..Ersténél pl ismerek nagyon kiválóakat..ha akarod nevesítem..
régi mondásom volt a "bróker nem a barátod" mert nem azonosak a céljaink..neki a kötések száma kell..nekem a nyereség..ő a buktámon is keres..
"ez nagyon szdszesre sikerült..ők mondogatták mit hogy kell..mi jó mi nem..hiszen náluk a bölcsek köve.."
Nem tudom mit mondogatott az szdsz, nincs lemezem tőlük, nem is igen rajongtam értük, mint ahogyan nem rajongok - persze más okokból - az ilyen "a fajtád épít falakat mert ez a lételeme.. a megosztás, hazugság és zavarkeltés.." náci sziporkákat kántálókért sem.
nekem egy véleményem van a brókerekről: más f.val könnyű verni a csalánt...
az lehet, csak ezek nem tudnak arról, hogy a kereszt egyik fontos eleme eur, ami bizony gyengülő trendben van, és este beszél majd ekb elnök, aki nyilván ismét felkészíti a népet, hogy bizony euró nyomda is van és lesz
"ez 1x1, az más kérdés, hogy ebbe sokan ideológiát visznek, és naponta szurkolnak ilyen-olyan irányba, illetve adják a "fair" értékeket a forintra."
erre írtam.
nem gondoltam h nem tudod kiválasztani a hszedből h mire válaszoltam.
értelemszerűen nem az egész hszedre hanem csak erre a részére.
k fáradt vagyok.
úgyhogy baszogtassátok lécci egymást most kivételesen :o)
"Azért vannak itt a fórumon olyan "gondolatok", amit nem kell kicsúfolni, mert önmagukban képezik a nevetség tárgyát."
ez nagyon szdszesre sikerült..ők mondogatták mit hogy kell..mi jó mi nem..hiszen náluk a bölcsek köve..
akkor rakj be egy szép gondolatot egy logikai folyamatot egy felépítményt..aminek eleje és vége is van tőled..tiszta forrásból..bármilyen témával kapcsolatban..(meglepnél ha tudnál)
a fajtád épít falakat mert ez a lételeme.. a megosztás, hazugság és zavarkeltés..
ha nem oda tartozol akkor csak kihasználnak és röhögnek rajtad.
Azért vannak itt a fórumon olyan "gondolatok", amit nem kell kicsúfolni, mert önmagukban képezik a nevetség tárgyát.Az építkezésetekről meg az jut eszembe, hogy ti maximum elválasztó falakat építetek,amit nem gáz lerombolni.
sok szerencsétlen lúzer csak valami ellen tud mozdulni..abban éli ki magát..mert valamit csinálni egy gondolatsort összerakni ahhoz ész kell ráadásul jöhetnek a hozzájuk hasonlóak és jól kicsúfolják őket..
Ezt már gyerekkoromban is láttam..volt aki homokvárat épített..jöttek akik lerombolták..a sunyiképűek akik gyávák voltak..akik csak sonnyogtak fitymálkodtak..ők jobbat tudnának építeni de most épp nem akarnak..sose akartak :)
szóval ezekből itt is van bőven....:) bocs csak pár emberről ez jutott eszembe..
Bocs, hogy megvédtem az álláspontodat.. :)
Hathor hol van?
vmi elemzést nyomhatna az izgalmakra
de az sem kizárt nagyobb long lesz ebből,ha az indiket nézem...
már elnézést de a fiorintra is ahogy minden más instrumentumra időtávokban mondoma mit.
miért ne lehetne naponta változni amikor változik a tőszde a felállás ???
a goldman tegnap bejelzett h ideje fordulni eurhufnál sumér tudta is :o) ennyi.
de lesz szint ahol meg megint fordulni kell.
mi ebben a bökkenő ?