biorobot lassan beéri... :)
remek forgalom
Köszi, mindent el is adtam, félek a mai bejelentéstől. Ha felmegy, így jártam, ha le, akkor is :)
Én azzal vigasztalom magam, már csak 5 év :) Bár addigra már szeretnék dobbantani
Döbbenetes? Ugyan már! Mutyika olyan környezetben nőtt fel, ahol ha valakinek valami nem tetszett (és történetesen, erősebb volt mint a másik ) akkor odab@szott. Itthon a "saját" kis "szemétdombján" meg is teheti(egyelőre), mert a sok seggnyalonc idióta adja alá a póni lovat (rokonom egyébként szegény, csak csúnyán elbánt vele a természet:-), oszt ez a félkegyelmű elhiszi, hogy tévedhetetlen és mellesleg a világ ura. Egy bizonyos határig megéri neki eljátszani a szabadságharcost, mert itthon azt kajálják nagyon... de, mostanában rosszul méri fel az erőviszonyokat és nem tudja hol a határ... oszt majd meglepődik rendesen mikor kap egy akkora maflást a "szentem", hogy a csuti budiajtó adja neki a másikat. Akkor meg jöhet a kettős mérce, kettős mérce....sírás-rívás, komcsi Merkel, Dunst Esztike újabb nyílt levele.. most a pápához, birkamenet, "egri lány" kés a hasba, stb .
Nekem nem csak pletykáim vannak - igaz nem erről - de nem akarom megosztani.
Teljesen logikus, ma, aki nem tetszik, az náci, vagy antiszemita. Ez olyan szitokszó lett a világban, amilyenre tán még nem volt példa. Talán 0-300 között lehetett hasonló a keresztény szó a római birodalomban.
Náci, nem náci, ebbe nem mennék bele, de a pénz ott van, a hatalom ott van. Tetszik, nem tetszik.
Rám is sokszor mondták már, hogy antiszemita vagyok, mert a helyén kezelem a zsidókat. És ennek a jelzőnek a rám aggatásában az sem zavar sokakat, hogy az én teljhatalmú Uram - az életemre nézve - zsidó.
"Szerintem az utóbbi napok bebizonyították, nem teljesen normális."
Ha még csak az utóbbi napok bizonyították volna!Amúgy vannak pletykáim ezzel kapcsolatban is, egy bizonyos Fekete-erdei klinikáról.
Szerintem az utóbbi napok bebizonyították, nem teljesen normális. Merkel lefasiztázása a legdurvább, de azok a mondatok is, hogy ha az EU azt akarja, felemeli a bankadót.
Én nem tudom, melyik EU nyilatkozatból olvasta ki a bankadó emelésének szükségességét, de én még nem láttam azt a nyilatkozatot az EU részéről.
Komolyan mondom, nem is értem. Pár napja derült ki, hogy a külföldi rendelésállomány 26%-al esett. Erre beszólunk a legnagyobb megrendelőnknek. Hogy ezzel mi a cél, komolyan nem értem.
Itt a trafikmutyi is. Most az a magyarázat, a multik kezében volt a forgalmazás. Komolyan, mintha a multi egy szitokszó lenne. Pedig a magyar adóbevételek igen nagy részét a multik fizetik be, mert ott nem trükköznek annyit, mint a KKV-k esetén.
Amikor a multikat rossz színben tüntetik fel, komolyan, egy olyan mondat jut eszembe: "Ezek a szemetek kombájnnal aratnak, de majd mi megmutatjuk, tudunk mi kaszával is".
Számomra döbbenetes...
AZ általános depi hangulat miatt esik, illetve azért, mert mutyika elböffentette magát, hogy majd jól megemeli az adókat.... ha ez kell az ejúnak! Emelje meg!! Akkor aztán jól kib@szik az ejúval(gondolja a kis p@cs), de csak magával fog kib@szni, meg rengeteg honfitársával (akiket folyamatosan megvéd természetesen).