Regisztráció Elfelejtett jelszó

Vakmajom

Re: nincs cím

#624364 Dr. ursi Előzmény: #624357

van aki a dundibját szereti :o) és minél dundibb annál több rexona kell :o) ki tudja ma ezt megfizetni ? csakhogy frappánsat írjak :o)))

#624363 lagwagoner Előzmény: #624361

A szomorú tény az, hogy 40 éves kor után a nőknek nehéz, úgy egyáltalán ****it találni, ha addig nem sikerült. Nagy a nyomás a nőkön ezt tény.

#624361 w_ee_d Előzmény: #624357

Túl sok normális nő jut egy pasira,mert túl sok tutyimutyi pasi jut egy nőre...Ebből persze a normális pasi profitálni fog,(sok-sok normális nő)de így ők megint kiesnek a potenciális apa szerepből,mert ugye egy apuka ne tartson több vasat a tűzben...

Ahogy a HUF topikban is elhangzott,a dolgok változnak :D Ezen a téren szerintem rossz irányba...

na jó. fárasztó h szájba…

#624360 Dr. ursi

na jó. fárasztó h szájbarágoasna kéne leírnom mindent h átmenjen.

de még talán akkor sem sikerülne.

#624359 lagwagoner Előzmény: #624358

"aztán majd valahogy megteremtődik minden ami szükséges és nem az ami kell.">>gazdag ****i :-)

#624358 Dr. ursi Előzmény: #624354

ha ismernél - akár az írásaimból és megértetted volna azzokat - akkor tudnád h pont így gondolom én is.

a gyerek nem pénz kérdés.

nem előbb anyagi felt és utána gyerek, hanem gyerek.

aztán majd valahogy megteremtődik minden ami szükséges és nem az ami kell.

remélem érthető vagyok :o)

#624357 lagwagoner Előzmény: #624352

Micsoda az aktualitás? Az hogy azért "tutyimutyik" a férfiak mert esetleg megválogatják kivel akarnak összebútorozni? Hogy nem akarnak esetleg olyan hisztérikus emancipuncival összejönni, aki a férfit egy fedező gyerekcsináló pénzgyárnak nézi. Igen talán nem is baj, hogy a munka után kocsmadugásfocinézéses, ne gondolkodj felfogás kezd kikopni. Esetleg sok esetben adhatnának magukra a nők is mind belsőleg mind külsőleg. Mert hogy némelyiknek huszon éves korára akkora combja van mint az én derekam, és még büdös is, az kicsit igénytelen (nem a betegségből következő elhízásra utalok). Az ilyen tényleg várhat egy farokra...

#624354 Rozsdáskilincs Előzmény: #624348

Csak a beírásaidból:) Tessen szülni sok kis lúrkót és beköszön az öröm az otthonokba. Persze hogy nehéz meg nem egyszerű de semmi sem az:)

#624353 Rozsdáskilincs Előzmény: #624347

"maguktólképtelenek bármiben is döntésre jutni."

A fizika törvénye szerint minden a legkisebb ellenállás felé mozdul:) Én így kaptam egy leányzótól egy kislányt. Már nem bánom, imádom:) Az élet ajándéka. Örülök hogy gondoskodhatok róla. Van értelme a pénzkeresésnek.

#624352 w_ee_d Előzmény: #624349

viszont valóban aktualitás...ebben kivételesen egyet kell értenem Ursulával ;)Mindezt férfiként

#624347 Dr. ursi Előzmény: #624341

ez indiszkrét kérdés.

de sztem amit leírtam abban válasz benne foglaltatik.

-

ja és szóval én csak a lakóparkot elemezve írtam a 10/15-t idénre.

de más ismerettségi körben is nagyon szülnek, ill. várandósak.

mindmind keresőképes, dolgozott nő.

családban kereső férjjel, ahol ugyen nagyonnagyonnagyon jól jön az h nem kell havi 40-60 ezret adóba kinyomni arra h a szoclibek elhaverozzák.

hanem a családi kasszába marad és ez nagyon kell egy családnak ha gyerek van és lesz.

mert akarnak.

a nők különösen.

csak épp annyi a tutyimutyi.

de nem csodálom amikor a ****k házasságát népeszrűsítik útonútfélen.

ahogy mindig is a történelem folyamén nekünk nőknek kell kézbe vennünk a férfiakat.

maguktólképtelenek bármiben is döntésre jutni.

#624345 Rozsdáskilincs Előzmény: #624341

Hát a beszariak közé akik csak ekkor meg csak úgy az élet meg rövid! Ha tudnák mennyi örömet okoz egy gyerek akkor nem lenne olyan sok kitétel. A szeretet a boldogság nem tárgyak és pénz kérdése. De akinek nincs pénze azt hiszi az a boldogtalansága oka. Ló****t!

#624341 KawaBazsy Előzmény: #624328

" vagy épp megszült idén már, vagy hamarosan meg fog."

Te - mint szülőképes korú nő - melyik csoportba tartozol? :-)

#624338 Csilla76 Előzmény: #624330

Fletó nem a magyar gyerekeknek (sem a magyar romáknak) nyomta a pénzt. Tömte a külföldi érdekeltségeit.