van aki a dundibját szereti :o) és minél dundibb annál több rexona kell :o) ki tudja ma ezt megfizetni ? csakhogy frappánsat írjak :o)))
van aki a dundibját szereti :o) és minél dundibb annál több rexona kell :o) ki tudja ma ezt megfizetni ? csakhogy frappánsat írjak :o)))
A szomorú tény az, hogy 40 éves kor után a nőknek nehéz, úgy egyáltalán ****it találni, ha addig nem sikerült. Nagy a nyomás a nőkön ezt tény.
Tényleg örülsz vagy csak ideologizálod a történést?
Túl sok normális nő jut egy pasira,mert túl sok tutyimutyi pasi jut egy nőre...Ebből persze a normális pasi profitálni fog,(sok-sok normális nő)de így ők megint kiesnek a potenciális apa szerepből,mert ugye egy apuka ne tartson több vasat a tűzben...
Ahogy a HUF topikban is elhangzott,a dolgok változnak :D Ezen a téren szerintem rossz irányba...
na jó. fárasztó h szájbarágoasna kéne leírnom mindent h átmenjen.
de még talán akkor sem sikerülne.
"aztán majd valahogy megteremtődik minden ami szükséges és nem az ami kell.">>gazdag ****i :-)
ha ismernél - akár az írásaimból és megértetted volna azzokat - akkor tudnád h pont így gondolom én is.
a gyerek nem pénz kérdés.
nem előbb anyagi felt és utána gyerek, hanem gyerek.
aztán majd valahogy megteremtődik minden ami szükséges és nem az ami kell.
remélem érthető vagyok :o)
Micsoda az aktualitás? Az hogy azért "tutyimutyik" a férfiak mert esetleg megválogatják kivel akarnak összebútorozni? Hogy nem akarnak esetleg olyan hisztérikus emancipuncival összejönni, aki a férfit egy fedező gyerekcsináló pénzgyárnak nézi. Igen talán nem is baj, hogy a munka után kocsmadugásfocinézéses, ne gondolkodj felfogás kezd kikopni. Esetleg sok esetben adhatnának magukra a nők is mind belsőleg mind külsőleg. Mert hogy némelyiknek huszon éves korára akkora combja van mint az én derekam, és még büdös is, az kicsit igénytelen (nem a betegségből következő elhízásra utalok). Az ilyen tényleg várhat egy farokra...
Csak a beírásaidból:) Tessen szülni sok kis lúrkót és beköszön az öröm az otthonokba. Persze hogy nehéz meg nem egyszerű de semmi sem az:)
"maguktólképtelenek bármiben is döntésre jutni."
A fizika törvénye szerint minden a legkisebb ellenállás felé mozdul:) Én így kaptam egy leányzótól egy kislányt. Már nem bánom, imádom:) Az élet ajándéka. Örülök hogy gondoskodhatok róla. Van értelme a pénzkeresésnek.
viszont valóban aktualitás...ebben kivételesen egyet kell értenem Ursulával ;)Mindezt férfiként
ez így elég feminista duma...
ez indiszkrét kérdés.
de sztem amit leírtam abban válasz benne foglaltatik.
-
ja és szóval én csak a lakóparkot elemezve írtam a 10/15-t idénre.
de más ismerettségi körben is nagyon szülnek, ill. várandósak.
mindmind keresőképes, dolgozott nő.
családban kereső férjjel, ahol ugyen nagyonnagyonnagyon jól jön az h nem kell havi 40-60 ezret adóba kinyomni arra h a szoclibek elhaverozzák.
hanem a családi kasszába marad és ez nagyon kell egy családnak ha gyerek van és lesz.
mert akarnak.
a nők különösen.
csak épp annyi a tutyimutyi.
de nem csodálom amikor a ****k házasságát népeszrűsítik útonútfélen.
ahogy mindig is a történelem folyamén nekünk nőknek kell kézbe vennünk a férfiakat.
maguktólképtelenek bármiben is döntésre jutni.
Hát a beszariak közé akik csak ekkor meg csak úgy az élet meg rövid! Ha tudnák mennyi örömet okoz egy gyerek akkor nem lenne olyan sok kitétel. A szeretet a boldogság nem tárgyak és pénz kérdése. De akinek nincs pénze azt hiszi az a boldogtalansága oka. Ló****t!
" vagy épp megszült idén már, vagy hamarosan meg fog."
Te - mint szülőképes korú nő - melyik csoportba tartozol? :-)
Fletó nem a magyar gyerekeknek (sem a magyar romáknak) nyomta a pénzt. Tömte a külföldi érdekeltségeit.
Kormányunk készít egy népesedési programot. Fletótól 50 000ft tellett, Ami kevésnek bizonyult.