nemtom,de egyébként nagyon túladottnak tűnik már....
ugyan ahogy irják 6.5 esik,akkor 5euro.
nem örülök a stooq-nak,miért nem csinálnak vele vmit?2napja?
nemtom,de egyébként nagyon túladottnak tűnik már....
ugyan ahogy irják 6.5 esik,akkor 5euro.
nem örülök a stooq-nak,miért nem csinálnak vele vmit?2napja?
köszi akkor a stooq szart be megint
meddig esik ez még wazee )
nem semmi
http://tools.godmode-trader.de/German30/
itt még szerepel
mi a ticker neve?
mert mintha megváltozott volna a régi
amugy szépen esik megint atl
Kértem ma tőlük egy írásbeli tájékoztatót is. Hátha érdemes megvakarni az ügyet még.
Ja, hát azért ez igen érdekes eset...
sztem olyan nincs, hogy utólag kérnek vissza olyanra pénzt, amit már el is adtál...én nem fizetnék, az tuti + ebben a tözsdezárás dologban sem vagyok biztos, rádásul mindenhol T+3 napos elszám van, tehát fizikailag még tuti birtokoltad a rv-t.
Ez az egész opciós dolog úgy agyon volt bonyolítva hogy még a brókerek sem értik, hihetetlen.
Igen.
De a sztori is going on:
tegnap felhív az erste-ember, h bocs, de gáz van: mivel én 14-én eladtam a rv-t, így nekem valójában nem is jár az opciós jog, mert csak annak jár, aki 14-én tőzsdezáráskor birtokolta a rv-t :) Így kérik szépen vissza a zsetont. K...va jó :) Mer' a KELER tehet róla, meg izé. Mondjuk, KBC még nem jelentkezett a pénzért, azt már el is utaltam onnan. kíváncsi vagyok, mi lesz a vége...
Részemről így legalább pluszba hoztam az árfolyamveszteségemet. Most. Évvégéig mi lesz, azt meg ki tudja? Most ugrott ugyan +5 százalékot, de... Ha tényleg lesz korrekció, akkor majd visszaveszem, minek ezzel kapkodni?
KELER-en adtam el én is, ott sokkal olcsóbb volt, 1-2 ezres tétel tán...
De miért akarjátok mindenképpen eladni a opciót?! Szerintem hasonló lesz a rendszer mint a Banco Santandernél, ott is kaptam ugyanannyi opciót, mint amennyi részvényem volt, nem hívtam le a jogot és kibocsátáskor kaptam részvényeket. Itt is valószínűsítem hasonló lesz a helyzet... Vagy valaki mást tud?
Szerintem a Commerzbank esetén is ugyanez a szisztéma, így nincs költség, illetve már annyira agyontaposták a papírt, hogy szerintem év végéig benne lehet egy combos korrekció felfelé...