Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Commerzbank AG

Re: nincs cím

#634293 Sumér harcos Előzmény: #634277

nemtom,de egyébként nagyon túladottnak tűnik már....

ugyan ahogy irják 6.5 esik,akkor 5euro.

nem örülök a stooq-nak,miért nem csinálnak vele vmit?2napja?

Re: nincs cím

#634102 macika Előzmény: #630256

mi a ticker neve?

mert mintha megváltozott volna a régi

amugy szépen esik megint atl

Re: A 4,5 eurós cucc

#624308 rbbj11 Előzmény: #624246

sztem olyan nincs, hogy utólag kérnek vissza olyanra pénzt, amit már el is adtál...én nem fizetnék, az tuti + ebben a tözsdezárás dologban sem vagyok biztos, rádásul mindenhol T+3 napos elszám van, tehát fizikailag még tuti birtokoltad a rv-t.

#624288 Janicroft Előzmény: #624246

Ez az egész opciós dolog úgy agyon volt bonyolítva hogy még a brókerek sem értik, hihetetlen.

#624246 Parmerozpazepan Előzmény: #623864

Igen.

De a sztori is going on:

tegnap felhív az erste-ember, h bocs, de gáz van: mivel én 14-én eladtam a rv-t, így nekem valójában nem is jár az opciós jog, mert csak annak jár, aki 14-én tőzsdezáráskor birtokolta a rv-t :) Így kérik szépen vissza a zsetont. K...va jó :) Mer' a KELER tehet róla, meg izé. Mondjuk, KBC még nem jelentkezett a pénzért, azt már el is utaltam onnan. kíváncsi vagyok, mi lesz a vége...

#623861 Parmerozpazepan Előzmény: #623712

Részemről így legalább pluszba hoztam az árfolyamveszteségemet. Most. Évvégéig mi lesz, azt meg ki tudja? Most ugrott ugyan +5 százalékot, de... Ha tényleg lesz korrekció, akkor majd visszaveszem, minek ezzel kapkodni?

#623712 Joker Előzmény: #623700

De miért akarjátok mindenképpen eladni a opciót?! Szerintem hasonló lesz a rendszer mint a Banco Santandernél, ott is kaptam ugyanannyi opciót, mint amennyi részvényem volt, nem hívtam le a jogot és kibocsátáskor kaptam részvényeket. Itt is valószínűsítem hasonló lesz a helyzet... Vagy valaki mást tud?

Szerintem a Commerzbank esetén is ugyanez a szisztéma, így nincs költség, illetve már annyira agyontaposták a papírt, hogy szerintem év végéig benne lehet egy combos korrekció felfelé...

#623700 rbbj11 Előzmény: #623699

ilyen árak mellett lehet olcsóbb értékpapír transzfer a német számlámra és ott eladni...