Regisztráció Elfelejtett jelszó

AXA betétek

Re: nincs cím

#623697 Janicroft Előzmény: #623604

"vajon ebben az esetben ugrik az olyan egyedi betetajanlat, aminek sehol nincs irasos nyoma, netbankos feluleten is normal kondiciokent latszik, es csak rogzitett telefonbeszelgetes van az egyedi betetkondiciorol" --> ilyet egyáltalán lehet?

#623685 ikszf Előzmény: #623646

gond az van boven:

nem fogadnak hitelkerelmet

magas hitel/betet mutato

es vesztesegesek regota

rossz a hitelportfolio minosege

azt nem tudom, hogy eladjak e. erste, rafi, mkb, cib is veszteseges evek ota

#623634 exmnbs1 Előzmény: #623604

nekem kb egy hete járt le egy adag 7%-os kéthónapos betét

először is máj 6-án változott a kondíció nem az volt fent kamatként a neten

másodszor pedig csak az új betétre jár a meghirdetett kiemelt kamat, amúgy kb mint a cibé úgyhogy léptem vele

#623604 ikszf Előzmény: #623581

roviden leirom: 2011ben 400% felett volt axa hungary hitel/betet mutatoja. akkor lealltak a jelzaloghitelezessel. es szerintem orult betetgyujtesbe kezdtek, mindig a versenytarsaknal jobb betetajanlatot adtak.

1. kerdes: szerintetek mi szukseg volt erre az agressziv betetgyujtesre? csak fioktelepkent mukodnek, igy barmilyen szar hitel/betet arannyal mukodhetnenek.

2. kerdes: megteheti e azt az axa, hogy csak az axa hungary-t csődölteti be (akkor amikor 100% ala er a hitel/betet mutatojaval, hisz akkor mar nincs mit veszitenie(?)) es a belga betetbiztosito fizetne ki a magyar beteteseket(?)

3. ha eladjak a bankot (mondjuk az otp-nek), akkor mi tortenik a betetekkel? (vajon ebben az esetben ugrik az olyan egyedi betetajanlat, aminek sehol nincs irasos nyoma, netbankos feluleten is normal kondiciokent latszik, es csak rogzitett telefonbeszelgetes van az egyedi betetkondiciorol)

#583168 banyaiz Előzmény: #583122

Nincs mit. Gondoltam ugyan nincs gyereknap, de közeledik a karácsony mosolyt csalok az arcodra. :)

#583161 Kissherceg Előzmény: #583137

jaja nagyon jó betét lehetőség :))) sajnos figyeli, így napi max 1szer vagy ip változáskor számít, de sose csüggedjünk. Google esetén azonban ezt nem szabad!!!

#583137 Pyxis Előzmény: #582985

Vettem egy új laptopot és még nem tökéletes a tácsped beállítása, ezért az elmúlt két napban vagy 20szor rákattintottam véletlenül :)