Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#623145 Euroman Előzmény: #623139

1. csak a rend kervéért egyetemi, de ez mindegy is...2. oda is küldtem jónéhány pályázatot, eredménytelenül....

#623139 Ibiza Előzmény: #623128

inkább köszönd meg..igaza van..ki akar moccantani a punnyadságodból..mondtad átmehetnél ausztriába de főiskolai papírral nem akarsz..a lényeg el kell indulni egy irányba..ha minden nap ugyan azt teszed miért vársz más eredményt? (by Gekko)

--------------------------------------------------------------------------------

Ma hati zárás legények.

#623136 Csusza Előzmény: #623132

Nekem csak egy kis maradék van (az íze miatt), de nyugodtabb lennék, ha vissza tudnám már venni a nagy pakkot lejjebb.

Persze ha kitör, akkor is megveszem... :-)

(Devizák mintha longosra kezdenének fordulni, meg dax is mintha fordulna.)

#623127 Csusza Előzmény: #623107

Nem akar korrigálni ez a kis mocsok. Figyeljünk, nehogy ez egy bázisépítés legyen, és (majd) kirobbanjon 5K fölé. (Onnan már elszaladna szerintem 5200-ig, amin rajta illene lennünk.)

#623107 vincentlauria Előzmény: #623098

Nekem semmi bajom ezzel a hangnemmel: akció-reakció. Magyarországot szopatják és a vezetője nem hagyja és nem adja: én így látom. Hajrá Magyarország, hajrá Magyarok!

#623104 Dr. ursi Előzmény: #623098

annyira buta vagy h az sem jön le h ha lenne munkád akkor elvinné a bajnai féle adósáv és ingatlanadó a jövedelmed nagy részét.

persze te szetm feketén kaptad korábban is a lóvéd nagyobb részét és akkor is szartál bele a dolgokba.

ha meg tiszta jövedelmed volt és jól kerestél tisztán, akkor fogd már fel h bajnai annak akarja lenyúéni a nagy részét !

szedd már össze magad ! csak nyavalyogni tudsz ! feleséged nem hagyott még el ? mert ha otthon is ezt csinálod hamarosan az is megelsz és szetd akkor is viki lesz a hibás :o)

pedig az a helyzet h te vagy.

annyira egy lusta link alak vagy hogy az a kritikán aluli !

#623098 Euroman Előzmény: #623087

mivel nincs munkám szja-t nem fizetek jelenleg, mivel alig vásárolok, áfá-t is kevesebbet...ez az útszéli, alpári hangnem a betyárpusztán elmegy, de máshol kritikán aluli...

#623078 Lebleuf Előzmény: #623061

ma reggel elég meredek long-os álomból ébredtem…

meglátjuk melyiknek lesz nagyobb jelentősége. :-))

Re: ezt olvastátok már cukorborsók ? :o)

#622904 Euroman Előzmény: #622895

infláció egy hatalmas hazugság...gáz, benzin, de leginkább az élelmiszer nagyon drága, ugyanannyi, vagy több , mint a lajtán túl....magyar fizetés, nyugati árak, nyomor a köbön

#622895 banyaiz Előzmény: #622893

Lehetséges, hogy ez is szerepet játszik, hogy sokan itt tanultak, piacilag is biztos vonzó ennyire emlegeti Csányi évek óta. Lövésem nincs milyen viszonyok vannak ott. Vietkongok napalmozása óta passzolom mi történt arrafelé. :)

...

Hát igen ez az infláció nagyon téged igazol. Már szóba is akartam hozni de nem láttalak fórumon. Nem gondoltam így lemegy és azt sem ilyen nagy optimizmus jön tavaly ősztől mostanáig , hogy egy minikorrekció sincs a piacon szinte nemhogy parázás, vagy pánik vmire. Talán kivéve ezt az olasz választási sztorit.

Tolcsy is önmagához képest egészen visszafogott és emberformájú eddig mnb elnökként (ne kiabáljam el, de majdhogynem úgy szólal meg mint egy jegybankelnök ami azért előzmények miatt elég pozitív) Úgy tűnik neked lesz igazad. Vagy volt.

Az a 3, xx-es alapkamat sem tűnik annyire kizártnak már mint mondjuk tavaly ősszel.

#622893 Spade Előzmény: #622889

azért vietnam mert nagyon sok vietnámi tanult itt és egyrészt jó a hírünk másrészt nagyon sok 2 nyelvű szakember van a banknál ez meg fontos És Vietnám ma gyorsabban fejlődik mint Kína. kínában szintén ez a helyzet sok a magyarul tudó kínai is

.

Amúgy mekkora is az infláció? és mit is tippelt az általad zseninek titulált de Simor meg bandája ? És én mit mondtam ? És mit mondtam a jegybanki kamatokra ? És miket mondott rá a sok h.lye imf EU MNB londoni magyar szarfej akarom mondani szakember ? :)