jó, de ezt ki vitatta?
az igaz, hogy ezekkel gond van:
"Azokkal van a gond akik a tóra szerint élnek gondolkodnak..ami szerint kiválasztott népek és a gojokat csak azért nem ölik meg mert szükségük van rájuk.."
gondolod Romániában nem lehet magyar állampolgárságot felvett RMDSZ tag képviselő? Lehet, nem tudom, hát akkor itthon se lehessen kettős állampolgár képviselő, de ennek sincs semmi köze zsidókhoz.
"ha valamire ugatok mennyire ellenemre van mennyire utálom akkor nem járok oda." Ja értem. És ha már egyszer ott vagy? Meneküljön el? Nem hinném, hogy a rep.gépekkel folyamatosan új emberek költöznének ide, nem gondolod, hogy a már itt lakók repkednek többnyire?
azt írtam: nagyjából. NATO-nak csak dísz tagjai vagyunk, nincs is hadseregünk, csak roncs harci járműveink. Néhány katonát elküldünk, ha nagy gáz van vhol, csak hogy teljesítsük a minimál elvárásokat. Baromira semmi kihatása nincs ránk az évtizedes villongásoknak Izrael és Palesztínok közt.
Izraeliek nacionalisták. De ez nem feltétlenül igaz a világ összes zsidójára ;)
Önálló társadalmat? És akkor mi Izrael?
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4QoJGvEVogI
(“I think there's a resurgence of anti-Semitism because at this point in time, Europe has not yet learned how to be multi-cultural. And I think we're gonna be part of the throes of that transformation which must take place. Europe is not gonna be the monolithic societies they once were in the last century. Jews are gonna be at the center of that. It's a huge transformation for Europe to make. They are now going into a multi-cultural mode and Jews will be resented because of our leading role. But without that leading role and without that transformation, Europe will not survive.”)
nem probléma..a lényeg a kettős beszéd..utálok és mélységesen elitélek egy országot akkor nem hemzsegek ott...ha igen akkor az minimum érdekes..
a makkoscipőst rád mondtam..a majomkodó módolt sznob stílus meg nézd meg melyikünkre illik :) szedd össze magad..találj ki valami eredetit.."ne légy kishal" AT!!
ha nem érted nem tehetek róla.. ne kelljen már mindent a szádba rágnom..vállalkozó ,)
akkor a nácikkal sincs semmi gond? ilyet...
Most ezt nem értem, de komolyan...
Ha van valamire igény, akkor miért ne szolgálnák ki? Ezzel az erővel azok ellen a boltok ellen is szót emelhetnél, akik a XIII kerület belső részén, vagy a VII kerületben, a volt gettó területén üzemelnek. Pedig azok vevőköre is nagyrészt zsidó.
Tehát, vannak légitársaságok, amelyek indítanak oda-vissza járatokat. Biztosan azért teszik, mert igény van rá, el nem tudom képzelni, hogy üres gépek menjenek innen oda, és vissza. Ha pedig így van, ez miért probléma?
csak segítek..ha Palesztína vagy Szíria akkor nemzet..ha arabokat akkor akár fajt is..a náci fajelmélet szerint..
kerestek israeliek Magyarországon kóser szerveket...tehát hisznek abban nem egyforma két máj vagy vese..
A lényeg..ha volt a holokauszt..és ezt mélységesen zokon veszik jogosan..akkor legyenek jobbak tökéletesebbek..ezzel is jelezve ők jók..
írtam már ezerszer..egy ember az egy ember..egy tuszi vagy kurd pogrom u.olyan szörnyű mint amit zsidókkal követtek el..se több se kevesebb.
"ismert módszer..megkérdőjelezni mindent..kijelenteni nem is úgy van..elmaszatolni..összeforgatni a dolgokat.."
Ismerős a módszer.
Van ezen a fórumon is 2 ember (vagy 1 ember, de 2 nick mögé bújva?), aki ugyanezt teszi rendszeresen. Nem is oly rég a libást mentegette, hogy neki semmi köze nem volt a gazdák pórul járásához, majd összemosta ezt azzal, hogy ahhoz se volt köze, hogy 2008 őszén majdnem államcsőd lett. Majd amikor felvázoltam az életrajzát az úriembernek, elnémult, semmi reakció. Utána pár nap múlva folytatta, de már más témában.
Kedves Makkoscipő de genere de Loncsár uraság:
Ebben az idézetben mégis pontosan mely részből véled kiolvashatónak gondolni ezen magasröptű bölcseletedet, amellyel ma reggel lévén vala az fasizmust definiálni szándékolódtál?
"mert fasizmus az ha valaki egy másik nemzetet akar kiírtani és ezt tevőlegesen teszi"
megjöttél gyógyegér..
nem nemzetet..fajt...
" A fasiszta mozgalmak közös vonásai, az állam fontosságának messzemenő hangsúlyozása, az erős vezető iránti rajongás, a nacionalizmus legszélsőségesebb formái, a saját etnikum felsőbbrendűségébe vetett hit, valamint a militarizmus. A fasizmus a politikai erőszak, a háború és az gyarmatosítás eszközeivel keresi a nemzeti megújulást és álláspontja szerint a felsőbbrendű népeknek, „fajoknak” életteret kell szerezniük a a gyengébbekkel és alsóbbrendűekkel szemben."
csak gyorsban kerestem neked..azéé találjá hasonlóságokat..
nem ez a lényeg..majd meglátod..
ismert módszer..megkérdőjelezni mindent..kijelenteni nem is úgy van..elmaszatolni..összeforgatni a dolgokat..
csak megjegyzem vannak zsidó barátaim haverjaim..de nem bigottak..
Azokkal van a gond akik a tóra szerint élnek gondolkodnak..ami szerint kiválasztott népek és a gojokat csak azért nem ölik meg mert szükségük van rájuk..ezek átszövik a világot hatalmat befolyást építenek..külön jogokat kérnek kiválasztottságuk okán...ezekkel van a gond.
Pl gyémántkereskedelem..anuszban és egyéb helyeken viszik a világban..tapicskolással üzletelnek..használják a havalát..miközben ha hotdogárus nem ad számlát adóhivatal lefejezi, felnégyeli..
A magyar beruházásokban is nyomonkövethető volt a gondolkodásmód..pl spenótház..aréna..auchan..eszük ágában nem volt kifizetni alvállalkozókat..azok elkezdték bontani utána fizetgettek valamit..mintha fogukat húzták volna..hiszen ezzel a költséggel nem számoltak.
"mert fasizmus az ha valaki egy másik nemzetet akar kiírtani és ezt tevőlegesen teszi"
Na ez sem lesz a te napod, a fasizmus aztán pont nem ezt jelenti. Sőt mi több, még a náci ideológia sem ezt jelenteti, tekintettel arra, hogy a nácik sem nemzeteket, hanem csoportokat kívántak származási alapon elpusztítani. Amiről értekezel, az például az örmény népírtás, amit viszont nem szabad hivatalosan elítélni, mert akik elkövették, azok haverok és szerintük az meg sem történt.
Interneten rá lehet keresni könnyen.
Ma például 10:30-kor indítja az El Al Israel és 15:45-kor a Wizz Air Tel-Avivba közvetlen járatát.
http://bogair.hu/repulo-menetrend/legitarsasag/el-al-israel-menetrend.php
csak a kedvedért..kb 3 perc alatt..
"Palesztin-izraeli viszonyhoz pedig Mo-nak nagyjából semmi köze."
buta vagy? nato eu ensz tagok vagyunk..mi az hogy nincs közünk..elég gyenge kisérlet..de megértem okát..
itt van még a kettős mérce is.. ha olyat írnék mondanék egy israeliről mint amit ez mond egy arabról..akkor még aznap kivégeznének..israeliek kirekesztők antiszemiták..fasiszták (mert fasizmus az ha valaki egy másik nemzetet akar kiírtani és ezt tevőlegesen teszi)
olyanok mint fojtófüge..felmásznak a fára teljesen átszövik..szívják nedveit..majd megölik de minimum vegetáció szintjére szorítják..
Nem tudnak önálló társadalmat építeni..
"nem tudom, hol lehetne olyanról olvasni, hetente hány gép repül Izraelbe..."
old meg..
kettős állampolgár a világ kevés pontján lehet parlamenti képviselő..
az egész zagyvaságodhoz kettő román-magyar állampolgársághoz..ha valamire ugatok mennyire ellenemre van mennyire utálom akkor nem járok oda..de sztem nem véletlenül nem érted..
és??
Történelmi tény már, hogy zsidók felül reprezentáltak diplomás foglalkozásokban és üzleti életben. És akkor mi van? Túl okosak vagy mit akarsz velük?
Palesztin-izraeli viszonyhoz pedig Mo-nak nagyjából semmi köze. Előveheted tibeti-kínai viszonyt is. Akkor zárassuk be itthon a sok kínai boltját, aki megölte pl. magyar textilipart.
nem tudom, hol lehetne olyanról olvasni, hetente hány gép repül Izraelbe...az biztos, hogy ez nemzetközi légitársaság döntése, semmi köze a magyar "barátsághoz" vagy épp antiszemitizmushoz. De kérlek nevezd meg a légitársaságot, csak hogy ellenőrizhessem azt a heti 8-at. Egyébként az majdnem napi 1, nem tudom, miért sok az pl. nyáron, mikor kedvelt turista célpont. Görögbe sokkal gyakrabban repülnek: akkor ők is támogatott kebelbarátaink? :)
Mennyien vesznek ingatlant? Nem is tudtam, hogy bevezették nálunk, hogy sárga csillaggal megjelölik a földhivatalban az ingatlanbejegyzést, amit zsidók vesznek. Különben mégis honnan tudhatná bárki is, hogy országos szinten hány ingatlant vesznek zsidók? Vagy neked van vmi nem köz számára hozzáférhető adatbázisod?
Kettős izraeli magyar állampolgár? Ez nem túl érdekes, mikor sok zsidó felveszi kultúrközösségének állampolgárságát amellé, ahol született. Ahogy sok magyar-román állampolgár is van.... Az, hogy egy 3xx fős parlamentben akad mondjuk 3 ilyen (csak tipp), akkor a népesség átlag 1%-a ilyen, nem lenne meglepő. Korábban magyar zsidó volt a népirtásig a népesség min. 5%-a.
Az antiszemitizmusról vagy abba az irányba húzásról annyit, hogy a hsz-ed annak tökéletes megnyilvánulása. Az alátámasztást a fenti írásom adja.