Re: nincs cím
rbbj11 Előzmény: #622708nem tudom, hol lehetne olyanról olvasni, hetente hány gép repül Izraelbe...az biztos, hogy ez nemzetközi légitársaság döntése, semmi köze a magyar "barátsághoz" vagy épp antiszemitizmushoz. De kérlek nevezd meg a légitársaságot, csak hogy ellenőrizhessem azt a heti 8-at. Egyébként az majdnem napi 1, nem tudom, miért sok az pl. nyáron, mikor kedvelt turista célpont. Görögbe sokkal gyakrabban repülnek: akkor ők is támogatott kebelbarátaink? :)
Mennyien vesznek ingatlant? Nem is tudtam, hogy bevezették nálunk, hogy sárga csillaggal megjelölik a földhivatalban az ingatlanbejegyzést, amit zsidók vesznek. Különben mégis honnan tudhatná bárki is, hogy országos szinten hány ingatlant vesznek zsidók? Vagy neked van vmi nem köz számára hozzáférhető adatbázisod?
Kettős izraeli magyar állampolgár? Ez nem túl érdekes, mikor sok zsidó felveszi kultúrközösségének állampolgárságát amellé, ahol született. Ahogy sok magyar-román állampolgár is van.... Az, hogy egy 3xx fős parlamentben akad mondjuk 3 ilyen (csak tipp), akkor a népesség átlag 1%-a ilyen, nem lenne meglepő. Korábban magyar zsidó volt a népirtásig a népesség min. 5%-a.
Az antiszemitizmusról vagy abba az irányba húzásról annyit, hogy a hsz-ed annak tökéletes megnyilvánulása. Az alátámasztást a fenti írásom adja.