Hello concorde, hallo Tesla 100 dollar ;)
tény, hogy a 200 az nehéz....de valljuk be TPék meséjével még kilátás se lenne...hát azért szerintem nem úgy akarnák megoldani, hogy egymás után x db. felső limites nap legyen, hanem vmi normálisabb menetben..
idáig rendben, csak az a baj, hogy ők sem tudnak majd 200 ft-os árfolyamot varázsolni matematikai trükkök nélkül... mert nekem kb ott lenne 0-ás kiszálló 5-6 év után...
10 db egymásutáni felsőlimites nap kellene hozzá... ehhez még ők is kevesek...
hát a "végén" derül ki, hogy jobb-e, hogy "teljesen más nyrt." lesz, mint hogy maradt volna TP-vel Jeszenszkyvel és a többivel....én szerintem a mostani gárda a váltásnál olyan volt, hogy ha váltunk, akkor teljesen megváltoztatjuk a dolgot...gyógyszerhez nem nagyon ért a bcash, amihez meg ért annak egy részét ideapportálta.
kádár et is longolta bábolnát a fiatal tp-vel )))
re jobbos ))
http://www.portfolio.hu/vallalatok/agrar/meg_az_amerikaiak_is_jartak_ide_csodalkozni.183893.html
amúgy a shop-libri házasság alapján
http://inforadio.hu/hir/gazdasag/hir-561574
a phylből lehetne phylaxia-wamsler 2013 nyrt... hátha kitart 100 évig, hogy majd az akkori beragadóknak is legyen elég beszédtémája... :))
Khmm... Pékség még nincs is a béten. Ideje lenne bevezetni egyet.. :))
egy hiba van, lemaradt egy "0". 100 éves akart lenni, természetesen...
tökéletes leírás és hasonlat
képzeld, holnap mész dolgozni és sütőlapáttal fogadnak :-))
szép történet volt ez... kiszervezték, átjátszották az értéket egy szakmai cégnek, apportáltak haveri cégeket, "kirabolták" a hiszékenyeket, és most felteszik a pontot az i-re, jöhet az új név, egy teljesen új cég lett... 5 éve még azért vettem, mert állatgyógyszer, mongólia, unikális termék, bábolna, 10 éves hagyomány, stb, stb... én kitartottam, ültem nyugiban, miközben "alattam" meg kicserélték a lovat...
olyan ez, mintha vki venne ma otp-t és 5 év múlva arra ébred, hogy egy pékségben tulajdonos.. :)
nyilasi tibor nevet javasolnék - őt mindenki kedveli - , még kopejka is csóválja a farkát ))
mennyire kiszámítható volt...
wamsleraxia nyrt? :)
haveri kutyák nyrt?
tolvajbanda nyrt?
már a HP is haveri cégcsoport lesz??? :)
2262480 2013.05.15 08:02 sell 0.20 eurusd 1.29150 0.00000 0.00000 1.28651 0.00 0.00 0.00 22 630.65
Jöhet a névváltozás
"Az Igazgatótanács egyetért a Társaság nevének megváltoztatásával és erre tekintettel az Alapszabály 1. pontjának és a preambulumának módosításával, azzal, hogy a részvényesi kezdeményezésre figyelemmel a Társaság cégnevére, illetve rövidített nevére vonatkozó indítványt, határozati javaslatot a részvényesek tegyék meg a Közgyűlésen."
"Az Igazgatótanács a Közgyűlés részére határozati javaslatként előterjeszti az Igazgatóság tagjainak sorába történő megválasztásra 5 év határozott időre Hudek Csabát, a Társaság jelenlegi elnök-vezérigazgatóját.
Az Igazgatótanács a Közgyűlés részére határozati javaslatként előterjeszti a Felügyelő Bizottság tagjainak sorába történı megválasztásra 5 év határozott időre Takáts Kristófot, aki a Hewlett-Packard Magyarország Kft.-nél vezérigazgató-helyettes és country manager pozíciót tölt be.
Az Igazgatóság további 2 tagjára és a Felügyelő Bizottság további 2 tagjára a észvényesek a Közgyűlésen tegyenek indítványt"
Legyen a nevük Apport Holding :D
napi 50% a túlzott kockázatvállalást mutatja
magyarul rosszul, kifeszítve méretezte a poziciót az alapletéthez képest
de 5-10% elérhető megfelelő körülmények közt simán
stopszintnek viszont kb ugyanekkorának kell lennie, de 5% min.
a normális stop általában 3% ,
Igaziból máshogy lesz gondolom, nem napi +50%-ok.
Nem lenne nekem való ez, Icantstandthepressure!
Rendkívüli közgyűlési előterjesztések, kecsegtetések
http://bet.hu/newkibdata/114164870/PH_RKGY_eloterjesztesek20130515.pdf