http://www.borsonline.hu/20130516_18_munkahelye_van_szijjartonak
Ezzel beérte Kocsist.
http://www.hirado.hu/Hirek/2009/09/28/15/BKV_s_reakcio_Kocsis_Istvannak_nem_husz_csak_18.aspx
És vajon miért került adásba a felvétel ? Szerintem valakinek érdekében állt h eltávolítsa onnan...
nem mondtam nem..egyetértek..azt mondom biztos nem elöször tette....
egyszer egyszer lehet indulatos az ember és az sem biztos pont a témának szól a kirohanás csak kivetülnek a dolgok..
Emberek, ha valaki nekem dolgozna és bármit szolgáltatna (mondjuk oktatást, vagy eü-t, vagy akár takarítana) és meghallanám, hogy azt mondja egy folyosón, hogy ez a kib.. takarításból elegem van, vagy ez a xar óra bárcsak menne már le, főleg ilyen hangsúllyal amivel beszélt arról a produkcióról aminek ő is alkotója , akkor elég erősen megkérdőjelezném, hogy mennyire tud azonosulni a szolgáltatással, amit nyújt, mennyire érzi magáénak.
Ha meg nem, akkor jobb, ha segítenek rajta és nem kell továbbszenvednie a lenézett , gyülölt stb.stb produktummal.
Teljesen jogos volt kirúgni , lehet még jót is tettek vele, ha ez volt a véleménye.
sztem máskor is káromkodott..így rugták ki..volt olyan híradós aki csak felül volt öltönyben alul rövidgatyában..ezt megszellőztették amikor ki akarták rúgni..
Nem is volt adásban. Felvételről ment a híradó.
Megúszhatta volna pénzbüntetéssel is... meg amikor ezeket mondta azt hitte nincs adásban... vannak akik sokkal nagyobb bűnöket követnek el és mégis maradhatnak a helyükön... sztem egy kicsit igazságtalanság.
Én is épp halllgattam ezt a híradót és először nem is értettem, hogy mi van.
Aki a saját munkáltatójáról és annak műsoráról ilyen véleménnyel rendelkezik azt - ha enyém lenne az MTVA én is egyből kirúgnám. Örüljenek, hogy nem perlik be őket hitelrontásért!
Balognál nem volt felvétel róla, trafikügyben még az is van, mégse lesz kirúgva senki, majd a Szebeni elviszi azért is a balhét. Egy trafikot adhatnának neki is ezek után :)
Kirúgták a trágárkodó híradóst és három munkatársát
Megszüntette Szebeni István és három további munkatárs munkaviszonyát szerdán a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) - tájékoztatta az MTI-t az MTVA.
A műsorvezető, valamint két belső és egy külső munkatárs munkaviszonyát az MTVA gyorsított vizsgálatának eredményeképp szüntette meg - közölték.
A vizsgálat megállapította, hogy az ominózus adás szerkesztője, továbbá az adáslebonyolítás két érintett munkatársa is felelős a hétfő éjszakai Híradó elfogadhatatlan 10 másodpercének adásba kerüléséért.
Az MTVA álláspontja továbbra is változatlan: sem élő adásban, sem stúdióban, sem felvételről bejátszott, sem pedig a kollégák közti kommunikációban nem elfogadott az ott tanúsított magatartás.
Az elhangzottakért az MTVA a Híradó nézőinek elnézését kéri.
Szebeni István műsorvezető káromkodott a Híradó hétfő éjszakai adásában:
De a Zsideszes asszonyverő Balogot nem lehet kirugdosni a munkahelyéről...
Te még élsz?? Autósba meg ne jössz..
Csak a hülyeségtől kíméljetek. :)
ne hagyd magad,
még a végén kitalálják,hogy ballib vagy:)
Népszavás cikkek? Te most mit hallucinálsz össze? :)
a korábbi népszavás meg népszabis cikkeknél nem nehezebb "egyre jobbakat" belinkelni.
Jah, egyre jobbakat linkel, a végén még bevágódik.. :-))
ez egy jó cikk volt, nem is értem hogy linkelted ide, talán az a néhány fideszt szídó mondat miatt.
Jól látja ez az illető, hogy nincs választási lehetőség, de én továbbmennék: maga a rendszer rossz. Ez a demokráciának csúfolt -valójában a megvezethető és primitív többség 20e forintért megvásárolható szavazatán alapuló rendszer szüli azt, hogy a végeredménye ilyen lesz amilyen.
A választási törvényt kellene alapvetően megváltoztatni, annak legyen szavazati joga, aki bármilyen keveset is , de beletesz a közösbe, nem azoknak, akik a közösből élnek!
A beletesz alatt érthetek én pénzt, időt, energiát, munkát.
De hogy ez a mai rendszer az élősködők terrrorja a termelő rétegek felett, az nem kétséges számomra. Persze, hogy a megvett szavazatok értékét vissza akarják nyerni a politikusok és az őket támogató gazdasági lobbik. Tehát a rendszer magában hordozza a korrupciót, attól megszabadulni nem lehet!
"Fél éve, 2012 őszén még magam is – mérsékelt lelkesedéssel, számos aggályt hangoztatva, de – elfogadtam a felkérést, hogy részt vegyek szónokként az ellenzéki összefogás nagygyűlésén. Ma nem tenném: az akkori ígéretek ugyanis egészen másról szóltak. Nemcsak az érthető kormányváltó ambícióról, hanem olyasmiről, ami valóban érdekel: egy új – nem csupán a 2010 óta, de a rendszerváltozás óta történtekhez képest is új – politikai légkör megteremtéséről. Arról volt szó, hogy az átkos kétosztatúság, a „bal-jobb” háború (értsd: elkeseredett huzakodás a zsírosbödönnél) helyett „középre tartó”, konszenzuskereső, a részvétel kultúráját meghonosítani óhajtó politizálás jön; egy olyan politizálás, amiért tényleg érdemes volna kormányt váltani.
Mikor megtudtam, hogy Bajnai Gordon is szerepelni fog, kissé elbizonytalanodtam, hiszen 2010 előtti képről őt lesatírozni nagyon enyhén szólva is következetlenség lenne. Juhász Péter, a Milla akkori vezetője megértéssel fogadta a fenntartásaimat, elmondta ő is (amit igen sokan) hogy ez a Bajnai már nem az a Bajnai, különben is csak egy lesz a szónokok közt; sőt, szenvedélyes esküt tett tulajdon nemi szervére, hogy az ex feltűnése nem egyenlő a régi ballib rezsim restaurációs kísérletével. Aggályaimat, hogy Bajnai mégiscsak az MSZP trójai falova lesz, mindenesetre nyilvánossá tettem, beszédemben pedig megpróbáltam világosan kifejteni, hogy a balos politikai messianizmus épp olyan káros, mint az, amelyik, mondjuk, a Békemeneten ölt testet."
http://hvg.hu/velemeny/20130506_Ne_legyen_ugy_mint_regen_volt
korrekt, itthon is bevezethetnék http://index.hu/kulfold/2013/05/07/putyin_betiltja_az_offshore-lovagokat/
Illetve közbeszerzésben indulókra is kiterjeszthetnék a tilalmat...
Szép lassan összehordja a szél azt a bizonyost...
http://atv.hu/cikk/20130429_szigetvari_viktor?source=hirkereso