Regisztráció Elfelejtett jelszó

Kereskedési rendszer teszt

Több számlán nyomom, min…

#627280 Tapasz

Több számlán nyomom, mindegyik +-os (jelenleg), de amelyeken határidőzöm az ebben a hónapban hivatalosan egy kicsit minuszosak, ugyanis a randomnál csak fifo van. A kernaplóban azok is plusszosak, de pontosan most nincs kiszámolva a %. Amelyik számla a legnagyobb, azon csak részvényezek, tőkeáttét nélkül. Az tbsz, és jelenleg 10,3% az induló tőkére nézve a nettó nyereség az indulása, 2012 dec 1. óta. A többi, kisebb méretű számla szerintem egy kicsit több %-ban, kevesebb forintban, de azok számítása a fokozatos, nem kényszerű tőkeemelések miatt elég nehéz. A havi nyereségek (és veszteségek) megvannak forintban kezdettől fogva.

Re: nincs cím

#627278 Rozsdáskilincs Előzmény: #627253

Számolni sokféleképpen lehet:) Ha 4 egyenlő részre bontom akkor 6,57%. De az eredeti elképzelés az 2 részre osztás hati + oti a valóságban csak ezzel kereskedem, ezekre is dolgoztam ki a rendszert. Ebben az esetben ugye csak két részre kell osztani a tőkét. Az így kapott eredmény már csinosabb 13,82%. Nem véletlen ezt a két papírt trédelem:)

Tapasz szabad tudni mennyi lett a havi eredményed? Lehet privi is. Szép mozgások voltak. Nekem pechem volt mert a kimaradtam az emelkedés egy részéből. Megesik hogy 1-5 ponton múlik van papír vagy nincs:)

#627260 Tapasz Előzmény: #627253

Ha a saját nyereségemet úgy számolom, hogy a kezdőtőke hány %-a a számlám nyereség/veszteség rovatában kapott összeg ( az az a lezárt pozik nyeresége), az úgy helyes? Mert akkor nem állok rosszul :-))

#627243 Rozsdáskilincs Előzmény: #626984

http://s4.postimg.org/fgsn2yf6l/image.png

Havi eredmények számokban (nem tudom meddig látható a feltöltött kép). Nincs nyitott pozíció.

Meglepő az egistől rosszabb a moltól jobbat vártam:) Egis lekerül a terveknek megfelelően (sok nekem 4 papír). A molt is dobni kéne de egyenlőre marad.

MOL: -1,25%

EGIS: -0,12%

OTP: +5,23%

HATI: +22,42%

#626984 Rozsdáskilincs Előzmény: #624327

Pozik zárva kivéve egis. Egis mintha érezte volna hogy itt a havi zárás ideje és gyorsan javítania kell a teljesítményén:)

#624327 Rozsdáskilincs Előzmény: #623785

Egész ígéretes eddig a rendszer. Oti Mol visszanyitva. Egisz sajnos alattomosan mozgott egyszerűen átugrott az emelkedés elején, ezt fajta problémát hivatott elkerülni az az egyszerű szabály hogy csak nagy papírok, de ez egy teszt ugye amivel igazolni szeretném az elvet.

#622232 Rozsdáskilincs Előzmény: #622075

a magyar tőzsdén nincs komoly papír.""

Azt gondolom nem így van, az tény vannak nagyobb piacok azon is kereskedhetnék. De nem akarok az ok egyszerű. A nejemnél is van jobb nő, a kocsimnál is van jobb, szóval ez nem lehet szempont. Itt élek itt gyűjtöttem valamennyi tapasztalatot. Elférek a piacunkon:) Ha esetleg kinőném a piacot de szerintem nem lehet, legalábbis nem kis feladat, nem kis pénz forog itt csak Te a nagyokhoz méred:) A másik ok ezt a piacot ismerem. Véleményem szerint egy másik piacon egy másik módszerre lenne szükség, mások a szereplők más a cég stb. Nem hiszek abban hogy minden piacon ugyanazt a módszert lehetne használni még akkor sem ha matematika alapú a rendszer. Gondolom részedről is hasonló dologról lehet szó hisz a Te rendszered jobban teljesít a Dax-on. Ez is azt mutatja amit én mondok más piac más szereplők más rendszert igényel. Most kezdjek el egy teljesen idegen piacot tanulmányozni évekig kidobva az eddigi eredményeket. Egyébként nem bonyolult rendszerem, pár alapelv, majd ha ráérek megnézem milyen eredménnyel szerepelt volna egy kinti indexen.

#622125 Ricsi Előzmény: #622085

Pont erre gondoltam én is.

Egy napi forgalmi tőkével 1 évig oda teszik ezt a szart, ahová akarják. És persze, ha egyszer csak ennyi pénz kerülne ide a teljes magyar bux-ra (emlékezzünk, 1 rv 1 napi forgalma), azzal mit lehetne itt csinálni? És persze, mennyit lehetne keresni?

Mi, akik tőzsdézünk, nem keresünk olyan lehetőséget a valós életben, hogy tudjunk minden nap keresni 200-300 forintot. Nem érdekel minket, és nem is nagyon tudom elképzelni, mitől lenne érdekes? Lehetne keresni napi 600 forintot? Na és...

Ilyenkor lesz teljesen egyértelmű, ez itt csak egy játékpiac, egymást szívatjuk, egymástól veszünk, és én tőled keresek pénzt, te meg mástól. Ahogy nézem, így értelmetlen is az egész.

Még valami. Gondolom te a tőzsdei forgalmat számoltad, amiben nincsenek benne az egyéb, ebből a részvényből származtatott termékek, határidő, cfd, certi, meg még mittomén micsoda.

#622085 Fornit Előzmény: #622075

Kiváncsiságból kiszámoltam Ft-ban a Bank of Am. tegnapi forgalmát: 277 Mrd forint kb 6 és fél órás nyitvatartás alatt. (94.190.500db*13*227) A legnagyobb bux komponens mol kb éves forgalma.

#622075 Ricsi Előzmény: #621207

Azzal, hogy komoly papírok kellenek, egyetértek. De - és itt jön az ellenvetés - a magyar tőzsdén nincs komoly papír. Számomra a komoly papír kategóriát az képezi, ahol nem lehet pár millióval oda rakni az árat, ahová akarod. Cikket nem találtam arról, mi a módszer, de ha úgyis demozol, akkor keress inkább német papírokat, vagy amerikait, ahol van komoly forgalom. Arra kíváncsi lennék, a magyar tőzsde nem igazán érdekel, mert komolytalan.

#621958 Rozsdáskilincs Előzmény: #621207

Hati Oti long nyilt ma. Oti kicsit idegesít hogy holnap jelent de hát ezt nem vehetem figyelembe, bízok benne jó lesz. Mé ne lenne kozmetika is van a világon. Ja olvasgattam a 100 leggazdagabb magyar listát. Nem találtam rajta trédert. Mellékes célnak kijelöltem hogy 10 éven belül felkerüljek a listára:)

#621207 Rozsdáskilincs Előzmény: #620438

Pozik becsukódtak. Jól indult a teszt pluszban zártam mindent kivéve égis. Azon gondolkodom egisről le kell mondjak, túl pici ehhez a rendszerhez. Azért vettem be hogy lássam egy illikvidnél hogy muzsikál a rendszer. Kap 30 napot és kihajítom mert úgyse kereskednék vele a valóságban sem. Ahhoz hogy az ember eredményeket érjen el komoly papírokra van szükség. Semmi szükség rontani az amúgy is nehéz terepen az esélyeimet:) Majd hó végi záróeredményeket ismertetek. Na persze akkor ha záródott is akkora.