Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Rozsdáskilincs Előzmény: #622075

a magyar tőzsdén nincs komoly papír.""

Azt gondolom nem így van, az tény vannak nagyobb piacok azon is kereskedhetnék. De nem akarok az ok egyszerű. A nejemnél is van jobb nő, a kocsimnál is van jobb, szóval ez nem lehet szempont. Itt élek itt gyűjtöttem valamennyi tapasztalatot. Elférek a piacunkon:) Ha esetleg kinőném a piacot de szerintem nem lehet, legalábbis nem kis feladat, nem kis pénz forog itt csak Te a nagyokhoz méred:) A másik ok ezt a piacot ismerem. Véleményem szerint egy másik piacon egy másik módszerre lenne szükség, mások a szereplők más a cég stb. Nem hiszek abban hogy minden piacon ugyanazt a módszert lehetne használni még akkor sem ha matematika alapú a rendszer. Gondolom részedről is hasonló dologról lehet szó hisz a Te rendszered jobban teljesít a Dax-on. Ez is azt mutatja amit én mondok más piac más szereplők más rendszert igényel. Most kezdjek el egy teljesen idegen piacot tanulmányozni évekig kidobva az eddigi eredményeket. Egyébként nem bonyolult rendszerem, pár alapelv, majd ha ráérek megnézem milyen eredménnyel szerepelt volna egy kinti indexen.