Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#621984 Csusza Előzmény: #621947

Talán tényleg ez a menetrend, remélem. Persze naív sem vagyok, mert ha gáz lesz, tudom, hogy akkor szemrebbenés nélkül újra előveszik a bankokat (is). De talán már nyugi van. Egy darabig legalább.

#621947 banyaiz Előzmény: #621938

Nagy koloncot vesz le bankról ha forradalmár testvéreink valóban nagy vonalakban kitombolták már magukat a bankszektorban. Legalábbis valószínűnek tartom ezt. Bár ezeknél nem tudni.

Akkor már az igazán fényes jövőhöz egy kis gazdasági dübörgés hiányzik. Illetve az, hogy a piac elkezdjen hinni ebben nálunk is. Apró lépésekkel problémások csökkenése stb stb. Ország kikerülése a pöcegödörből bóvli minősítésből .

Aztán majd jöhet x idő múlva a bankadó lefelezése, kivezetése stb. Amit ugyan kőbe véstek örökre, de kb mint az Alkotmányt vsz.

Aztán ATH. Ennyi a távlati program. :)

Na de ne szaladjunk előre ennyire lássuk az első negyedéves gyorsot .

#621938 Csusza Előzmény: #621886

Köszönöm uraim, de lássuk előbb a reggeli nyitást. Kiderül, hogy bejön-e a sávozás tippem, vagy megyünk tovább. Mondjuk a forgalom is elég jó lett (viszonylag) a végére, kitörés-gyanús így.

Bár ha megyünk, akkor jó szokás szerint napközben úgyis be fogják adni. Legalábbis nagyon csodálkoznék ha most más lenne a műsor.

#621927 momex Előzmény: #621886

Köszönöm!

Legalább nem érzem magam annyira egyedül és szerencsétlennek, hogy csak a kispad van... :-(((

Mert ugye, ahogy a mondás is tartja, száguldó vonatra már nem ugrálunk...

Lassan két év pihenő utá…

#621888 Davenport

Lassan két év pihenő után megpróbálkozom újra a kereskedéssel. Mivel eddig ültem egy nagyobb pakkon, így nem volt rá lehetőségem. Most 4940-en eladtam az egészet. 5020 környékén szeretném visszavenni vagy ha esik, akkor természetesen lentebb.

944-en elment egy közepe…

#621882 Csusza

944-en elment egy közepes pakk. (~620-944)

#621868 Csusza Előzmény: #621857

Igyekszem nem az lenni.

Nyuszi vagyok, de beálltam eladni feljebb ( 944 ás 987 közé 3 adaggal) és lejjebb is biztonságból (900 alá egy adaggal), mert lassan itt kellene hagynom a gépet.

#621849 Csusza Előzmény: #621844

"mindig az vagyok! "

Na végre egy ilyen ember! Felüdülés ezt olvasni a sok savanyúság mellett. :-)

Kicsi a forgalom, nagy az emelkedés, bár külföld most kezd erőre kapni. Azért délután nem lepődnék meg egy visszaeresztésen, mégiscsak jön a gyj.

Itt én is fogok szállni valamennyivel.

#621844 vincentlauria Előzmény: #621838

mindig az vagyok! ez komoly. sajna egy nagyobb pakkot dobtam 700-on, és fáj az a 200 pont. nekem is viszket a tenyerem így 4930 körül

#621838 Csusza Előzmény: #621835

Mostanában csak optimista vagy. :-)

Nagyon viszket a tenyerem, de nehéz még nem eladni...