Az alját kevesen merték venni amúgy, én sem. :-)
Ez a 910 most igen fontossá vált hirtelen, lássuk, mit kezd vele.
Az alját kevesen merték venni amúgy, én sem. :-)
Ez a 910 most igen fontossá vált hirtelen, lássuk, mit kezd vele.
penteken nem voltam gepnel, bar eleg rovid ideig tartott a lehuzas...ha nem lett volna bent megbizasom, valoszinuleg nem csiptem volna el..
Nekem már jól esett pénteken. ;-)
De azért annyira nem bízom ebben a dögben, ismerem, mikre képes, tehát stopokkal követem.
Most nincs eladó, és folyamatos csak megy, de ha egyszer valakinek eszébe jut majd borítani, jujj... :-)
en is epp irni akartam, hogy ez nem akar visszamenni, pedig jolesne egy visszateszt, es lehetne ujra venni.
Nocsak, kitépték 900 fölé. Nincs eladó. Egyelőre... :-)
Kicsit feljebb húznák, már raknám is a stopot 900 alá.
http://gazdasagiradio.hu/cikk/90897/
Van, ami jobbnak ígérkezik, van, ami gyengébbnek. Fene tudja, mi lesz.
(Tippem: semmi különös. )
Ma éjfélkor.
Érdelkődve várom. Elméletileg idén lassú de biztos javulás kellene az új céltartalék képzésben , problémások csökkenése lassan lassan, és hitelezés lassú de biztos bővülése, kis profit javulás.
Illetve forradalmár aktivitás ezen a területen lassan de biztosan normális elmeállapothoz való közelítése. Kb ezeket várnám, belföldön. :)
http://www.portfolio.hu/gazdasag/a_penznyomda_leallitasan_dolgozik_a_fed.183827.html
igy kezdődik az esés? ha megemelik kamatot reppen ki a tőke a részvényekből.
650, 550, 350..sztem ezek a szintek ahol fordul..legutóbb 750en nagy vételi erő kerekedett..
szvsz ezt próbálták pénteken. Ne felejtsük: volt már 3 szép kör le-fel, elvileg megvolt a beszállóesély.. vagy mire (mennyire) gondolsz?
Grat, örülök! ;-)
Most a MÁV kalauz elemzését nézegettem, érdekes ez az elliot agymenése. Nekem kicsit erőltetettnek tűnik. (Pedig támogatom a mielőbbi 5200-at! :-) )
ha ilyen lesz akkor elötte leviszik.. soha nem olvastam olyat előre ami később bejött..simán egyenesen..
Egy nap alatt behoztam azt a hibát, hogy a 4,3k-t vártam. Jó nap volt. Sűrűbben kell szabadságra jönnöm.
Jó, bizony! Sőt sokkal jobb, mint sejthető lett volna.
Tetszene, ha most kialakulna egy sáv, amiben ellennénk nyáron. Szeretem a nyugis sávozgatást, pár naponta, hetente kell eladni-venni, kényelmes dolog. (lenne) :-)
OFF:
Ez egy vénbanyának elnézhető:)
Nekem is van Boss-om, egy fűnyíró, amivel szépen, ügyesen levágtam a füvet:)
egész jó hét volt